Малко ме съмнява тоя трансфер дали е бил по желание изцяло на Бруно. Не знам, Гришата винаги си е падал малко да вземе някакви "вечни" надежди за без пари, пък после да ги продаде и така да спечели. Ама не е това начина и от такива сделки накрая и клубът губи като отбор, и той като президент. Може и да греша, разбира се. Ето някои от вас искаха алтернатива на Тиаго- ами ето, има я вече! Проблемът според мен е, че имаме много по-належащи зони, където спешно се нуждаем от нови играчи. Вече е крещяща нуждата от опорен халф, а по такива футболистчета като този Варела не съм забелязал Бруно да си пада особено. Видно е, че босненецът изповядва физически по-здрав и силов футбол. А и не е далеч от истината като че ли. Например в последните години в европейските турнири великият отбор на Лудогорец е мачкан и побеждаван чисто физически от други клубове, при все, че технически не бих казал, че отстъпва. Дори и в състава на Локо Пловдив се забелязваше. Там централен защитник под 187-188 просто няма как да стане! Доста медии сравняват този Варела с Белтраме като тип играч и може би са прави. И все пак този Варела мисля, че е по-качествен играч и може да ни свърши работа, ако е здрав.
Чакаме Кайседо, който е от типа играчи- добитък и половина, който според мен лично Бруно си го е харесал и одобрил. Чакаме Перен, който не го знам какъв е ама скоро не се сещам бг клуб да е взимал играч от първия отбор на Олимпик Марсилия.

Чакаме и типичен дефанзивен халф., ама не като тоя Варела, ами по-скоро нещо от сорта на Кайседо като физика
Относно схемата на Бруно, не може да се отрече, че донякъде сте прави. Но той си носи кръста, това е неговия начин. Поел е този риск и аз като фен на ЦСКА мога само да му стискам палци да успее

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]