Прозвище "орлите"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Прозвище "орлите"

Мнениеот GOLEADOR » 29 дек 2014 17:07

damyanov1963 написа:
GOLEADOR написа:Може би защото:
Солаков си отиде защото е изкарвал насила хора да ходят на едно погребение на спортисти.Също така е давал големи заплати на спортисти от един столичен клуб.

Пропусна да кажеш, че ги е карал насила и да плачат. Ако не ми вярваш питай Христо Бонев, Динко Дерменджиев, Димитър Пенев, Димитър Якимов... да изброявам ли още?
п.п. Да ти цитирам ли телеграмите от Боби Чарлтън, Еузебио, Флориан Алберт, Джани Ривера???
А за това, че се подиграваш с паметта на умрелите - Господ да те съди!

На никой не се подигравам,а това,че ми вменяваш такъв грях,господ ще ти го върне тъпкано!
Т.Ж.
Другарю Солаков, не си ли зададе въпроса, че всички тези хора работят някъде, че те трябваше да напуснат своите научни институти, учреждения, фабрики за това погребение? Не ти ли е известно на тебе, че такива спортисти като Аспарухов и Котков са достатъчно известни и не е нужно да се лепят афиши и да се призовават гражданите да участвуват в погребението, че не е необходимо да се провежда тази хитрост, че на стадиона ще се проведе голямо поклонение?
Наредил си административно целият ръководещ състав на министерството да участвува.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 дек 2014 17:20

GOLEADOR написа:
damyanov1963 написа:
Солаков си отиде защото е изкарвал насила хора да ходят на едно погребение на спортисти.Също така е давал големи заплати на спортисти от един столичен клуб.

Пропусна да кажеш, че ги е карал насила и да плачат. Ако не ми вярваш питай Христо Бонев, Динко Дерменджиев, Димитър Пенев, Димитър Якимов... да изброявам ли още?
п.п. Да ти цитирам ли телеграмите от Боби Чарлтън, Еузебио, Флориан Алберт, Джани Ривера???

На никой не се подигравам,а това,че ми вменяваш такъв грях,господ ще ти го върне тъпкано!
Т.Ж.
Другарю Солаков, не си ли зададе въпроса, че всички тези хора работят някъде, че те трябваше да напуснат своите научни институти, учреждения, фабрики за това погребение? Не ти ли е известно на тебе, че такива спортисти като Аспарухов и Котков са достатъчно известни и не е нужно да се лепят афиши и да се призовават гражданите да участвуват в погребението, че не е необходимо да се провежда тази хитрост, че на стадиона ще се проведе голямо поклонение?
Наредил си административно целият ръководещ състав на министерството да участвува.

За твое сведение малчугано, който не си бил роден тогава, аз бях на погребението, бях на 8 години и брат ми, който е с 6 години по голям от мене ме заведе - ОТИДОХМЕ СПОНТАННО, БЕЗ НИКОЙ ДА НИ Е КАРАЛ! ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СЕ ДЪРЖАХМЕ С БРАТ МИ ЗА РЪЦЕ, ЗА ДА НЕ СЕ ИЗГУБИМ В ТЪЛПАТА, имаше пожарни, които пръскаха с водоструйки по нареждане на МВР, а всички хора плачеха, и не бяха само левскари, бяха дошли хора от цяла БЪЛГАРИЯ! Ясно ли ти е?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 дек 2014 17:22

Всъщност ако Левски е откраднал лиценза на ЦСКА значи през съответния сезон е имал лиценз.. 2 пъти, защото:
Комисията дава лиценз на ПФК „Левски”

Така де, излиза че един път си има лиценз, който е даден от комисията и втори път - взетия от ЦСКА.
Защото де факто Левски нямаше да може да играе на мястото на ЦСКА ако вече нямаше собствен лиценз.
но отказва такъв на ПФК „ЦСКА”,

А, пардон. То пък ЦСКА не са получили лиценза та да им бъде отнет от нас. Лиценза им е отказан, не ОТНЕТ. Отнет щеше да бъде ако преди това им беше даден.

Лиценза не се прехвърля от 1 отбор на друг, та Батков да краде лиценз (който Левски има). Лиценза се дава, отказва или отнема (ако вече е налице). Именно за това когато (примерно) даден отбор се откаже от участие в ЕКТ или бъде изваден от там за негов заместник се търси друг отбор, който ВЕЧЕ има лиценз. А не се дава лиценза на някой, който да заеме мястото. Чисто теоретически ако Батков беше уредил "Лицензгейт" можеше да се говори за "отмъкване на квотата в ШЛ", което не е същото като "отмъкване на лиценз".

Своевременно обаче е информиран шефът на Левски - Батков, който в обширно интервю по „Дарик радио” още същия ден вечерта предупреждава властите и БФС, че „ако дадат лиценз на ЦСКА, ще вдигне голяма олелия”.

Съдейки по цитираното Батков просто е казал по Дарик това, което е чул от някой от АКЛ на БФС и е надал вой решението да не се отменя. Което не е същото като той да го е уредил да се случи.

И цялата грешка при тълкуването на термините идва от факта, че много хора мислят, че участието в ЕКТ всъщност е притежанието на лиценз за там и затова приемат, че щом Левски е заел мястото на ЦСКа значи е взел не квотота а лиценза им. Което не е вярно, на теория никой не може да спре Мавруд(Гроздово) да кандидатства за подобен лиценз и да го получи ако отговаря на изискванията. Само дето ако не се класират за ЕКТ лиценза ще им виси за престиж.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Мнениеот ivodm72 » 29 дек 2014 17:27

damyanov1963 написа:

Е това че го е направил прост чорбар,малко ли е?
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2014 17:36

Betchualeng Arnaikem написа:Всъщност ако Левски е откраднал лиценза на ЦСКА значи през съответния сезон е имал лиценз.. 2 пъти, защото:
Комисията дава лиценз на ПФК „Левски”

Така де, излиза че един път си има лиценз, който е даден от комисията и втори път - взетия от ЦСКА.
Защото де факто Левски нямаше да може да играе на мястото на ЦСКА ако вече нямаше собствен лиценз.
но отказва такъв на ПФК „ЦСКА”,

А, пардон. То пък ЦСКА не са получили лиценза та да им бъде отнет от нас. Лиценза им е отказан, не ОТНЕТ. Отнет щеше да бъде ако преди това им беше даден.

Лиценза не се прехвърля от 1 отбор на друг, та Батков да краде лиценз (който Левски има). Лиценза се дава, отказва или отнема (ако вече е налице). Именно за това когато (примерно) даден отбор се откаже от участие в ЕКТ или бъде изваден от там за негов заместник се търси друг отбор, който ВЕЧЕ има лиценз. А не се дава лиценза на някой, който да заеме мястото. Чисто теоретически ако Батков беше уредил "Лицензгейт" можеше да се говори за "отмъкване на квотата в ШЛ", което не е същото като "отмъкване на лиценз".

Своевременно обаче е информиран шефът на Левски - Батков, който в обширно интервю по „Дарик радио” още същия ден вечерта предупреждава властите и БФС, че „ако дадат лиценз на ЦСКА, ще вдигне голяма олелия”.

Съдейки по цитираното Батков просто е казал по Дарик това, което е чул от някой от АКЛ на БФС и е надал вой решението да не се отменя. Което не е същото като той да го е уредил да се случи.

И цялата грешка при тълкуването на термините идва от факта, че много хора мислят, че участието в ЕКТ всъщност е притежанието на лиценз за там и затова приемат, че щом Левски е заел мястото на ЦСКа значи е взел не квотота а лиценза им. Което не е вярно, на теория никой не може да спре Мавруд(Гроздово) да кандидатства за подобен лиценз и да го получи ако отговаря на изискванията. Само дето ако не се класират за ЕКТ лиценза ще им виси за престиж.

Виж сега.. не си прав, ама никак. Трябва да вярваш във Витлеемската звезда, олицетворявана от ГА и Полковника, и да я следваш безпрекословно така, както я следват цесекарите. Техните писания са удобните, те обясняват всичко и не трябва да си товариш главата с мислене-Батков го открадна и край. Ама как го е откраднал и какво е направил с него-това не са въпроси, които затормозяват червените глави. Те не обичат да четат, а тези, които четат не пишат такива глупости. Никой от тях не говори за лятото на 2013-а, когато наистина им отнеха лиценза, за да ги спасят от по-голямо наказание. За това дори и корифеи, като ГА, Макариев и Полковника мълчат, като бити кучета!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 дек 2014 17:39

damyanov1963 написа:За твое сведение малчугано, който не си бил роден тогава, аз бях на погребението, бях на 8 години и брат ми, който е с 6 години по голям от мене ме заведе - ОТИДОХМЕ СПОНТАННО, БЕЗ НИКОЙ ДА НИ Е КАРАЛ! ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СЕ ДЪРЖАХМЕ С БРАТ МИ ЗА РЪЦЕ, ЗА ДА НЕ СЕ ИЗГУБИМ В ТЪЛПАТА, имаше пожарни, които пръскаха с водоструйки по нареждане на МВР, а всички хора плачеха, и не бяха само левскари, бяха дошли хора от цяла БЪЛГАРИЯ! Ясно ли ти е?!

И как това помага на лъжата ти,че Солаков административно е налагал на хора да участват в погребението?И как казването на тази истина означава,че аз се подигравам на двамата загинали ?Защо наблягаш на факта,че хората са плакали,сякаш аз не твърдя същото?Или искаш и това да ме вмениш?Това ли е начина по който действаш?Да казваш на истината лъжа (в случая,че ТЖ критикува Солаков за това,че е изкарвал насила хора на погребението) и намекваш за неща които никога не съм казвал (в случая,че хората са плакали на погребението)?А?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 дек 2014 17:41

Това отборче дори не е истинският Лудогорец, който вече не съществува.

Всичко им е фалшиво - името крадено, прякорът - краден, феновете - платени .... всичко се крепи на една мутра-престъпник, изчезне ли той, изчезва и целият фалшив "проект".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2014 17:50

1982 написа:Това отборче дори не е истинският Лудогорец, който вече не съществува.

Всичко им е фалшиво - името крадено, прякорът - краден, феновете - платени .... всичко се крепи на една мутра-престъпник, изчезне ли той, изчезва и целият фалшив "проект".

Вие истинският ЦСКА ли сте? След 5-6 обединения и две закривания за какво говориш?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 дек 2014 18:03

То и истинският Лудогорец има обединения и сливания май. Не е в това въпросът.

Това клубче няма нищо общо с истинския Лудогорец.

Клубът е основан на 18 юни 2001 г. под името "Лудогорие". Инициатори за създаването му са Александър Александров и Владимир Димитров. "Лудогорие" започва съществуването си от най-ниското ниво на родния футбол, като в началото играе домакинските си мачове на стадион "Балканфарма". През 2002 г. клубът се преименува на "Разград 2000" след обединение с едноименния тим, развиващ по това време само детско-юношески футбол.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 дек 2014 18:05

Върни се в “Лудогорец”