ЛЕ: Ботев Пд - Либертас (Сан Марино) - 4:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пд - Либертас (Сан Марино) -ЛЕ
Тия дето са дали прогноза за 2ка що не играят някой лев в еврото коефициента е доста приличен - 28

И тук да кажа.....Успех канари напук на всичко!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Пълни глупости са това ,което правят родните телевизии .....Айде за Литекс разбирам ,все пак не играят в България 1-вия мач ,но БОТЕВ ???Играят в Бургас бе мама му стара .....Направо немам думи .
Как така румънците отказват да играят!? Със сигурност и да има закъснение в заплатите не е повече от месец.
Дано все пак Ботев бие на 0, че съм ги играл марсианците да не вкарат гол
Дано все пак Ботев бие на 0, че съм ги играл марсианците да не вкарат гол
Ще дават ли мача по телевизията?
Deluxx написа:Ще дават ли мача по телевизията?
Hе.
Телевизиите ни ,че са глупави е ясно ,но не мога да разбера защо поне гонг или спо*тал не направят някакъв опит да излъчат мача ,дори да е с 1 глупава камера на тъча ?Не съм запознат как стоят нещата ,но нали са големи медии ,толкова ли е трудно наистина ?
Val3ncia написа:Телевизиите ни ,че са глупави е ясно ,но не мога да разбера защо поне гонг или спо*тал не направят някакъв опит да излъчат мача ,дори да е с 1 глупава камера на тъча ?Не съм запознат как стоят нещата ,но нали са големи медии ,толкова ли е трудно наистина ?
Е то тва да не е швепс. Слагат и излъчват.
Re: ЛЕ: Ботев Пд - Либертас (Сан Марино)
Айде бе досега и детски отбор щеше да им вкара гол 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !