bobonikolov написа:Не съм левскар и по принцип приветствам изграждането на нови стадиони в станата, но тук има няколко неща, които пораждат недоумение дори и в неопитни в сферата на строителството като мен. На първо място трябва да се отбележи, че стадиона ви не е изграждан на етапи едно време а е изграден наведнъж, което означава, че всички трибуни са едно цяло и според мен няма как да бъде взривен само сектор А, а неминуемо ще пострадат и други сектори. Като се има предвид, че останалите сектори са силно потънали и наклонени един взрив на А сектор като нищо преждевременно ще събори и някой от съседните тъй като както казах конструкцията на стадиона е монолитна. Друго нещо също ми направи впечатление. Първия път когато Тонев заговори за тази реконструкция сподели мнението на проектантите, че отдолу под стадиона има подпочвени води на дълбочина 3-4 метра и за това щели да поставят основите на 1-2 метра дълбочина на новите трибуни. Това нещо лично мен ме тревожи как ще стане при положение, че на една стандартна сграда с височина 6-7 метра основите са на дълбочина поне 4 метра, а височината на секторите със сигурност ще е минимум поне толкова. Другият момент е, че при евентуални изкопни работи над подпочвени води винаги зейва една огромна яма, която трудно се запълва после. Въобще за мен има куп неясноти по строителството и куп притеснителни неща. Дано наистина всичко да се реализира и да се радвате на едно ново съоръжение искрено ви го желая. Но не забравяйте, че това е България и тук сме царе в хвърлянето на прах в очите. Това, че се свалят седалки и се подготвя събарянето на трибуна не значи, че проекта ще се реализира до край. Примери за това има много. Те и седалките на А сектор на Армията ги разкараха и купиха нови, но те така си стоят а винкелите за закрепването им ръждавеят. Стадион Варна и той трябваше да е готов преди 2 години, но единствентото което им от него е една огромна дупка. Дано само да не останете без стадион, че в България всичко може да се случи вече.
Ти не ни мисли нас, ние не сме като другите!

Освен това явно Герена си го виждал или само на снимка или само по ТВ-то!
1-Герена е изграден от Насип, освен А сектор който е единственият строен!
2- На Герена вече имаше два взрива в последните години? Първо Таблото и сега на негово място и ново табло с буквата Л, а под него вместо да има блог има емблемата!!! И след това взрив на крайният блог на г към В! Където сега има тунел?
3-Бъди спокоен, не ни мисли нас! Дори да не играем на Герена ще играем на националният! През 90те си играхме там, без проблем!!!