tsonpen написа:BRF,
вярно е, че позна последните две грешни стъпки на Лудогорец. Но аз гледах наживо и двата мача и мога да кажа, че и двата резултата са с огромна доза късмет. Дори и двата гола са с удар на топката първо във вратаря и отклонение преди попадението, с възможност за излизане на топката извън вратата. Голът във Враца - грешка на Гулдан (нещо изключително рядко срещано) и един от двата дòсега на Ботев до наказателното поле на Лудогорец. Голът в Бургас - неволна "асистенция" на Моци в опит да изчисти, иначе голмайсторът би бил в засада. Огромен късмет за врачани, спаднало настроение на Лудогорец в Бургас заради предишния абсурден резултат. Орлите бяха по-добрите и в двете срещи.
Вашият шанс е Лудогорец още да не са се отърсили от неуспешната серия. Но ЦСКА е голям дразнител, мачът е домакински и не знам дали въобще е възможно това да повлияе на Лудогорец. А дори и играчите да са още в криза, пак ще ви трябва много късмет, дори и за равен.
Цон пен,
в този случай не прогнозирам загуба на Лудогорец,а победа за ЦСКА ако ме разбираш!Гледал съм достатъчно мачове на ЦСКА този сезон и смея да твърдя,че и двете ни загуби бяха нелепи!В Ловец,беше едно тактическо надиграване с игра в центъра и без положения от двете страни!По-скоро липса на концентрация в последните минути!Същия сценарии се повтори и в Разград и ако не беше глупавата грешка на Венков,резултата щеше да е равен,защото в онзи мач не вярвам Стойчо да е търсел победата на всяка цена.Ето ти ги двете загуби през сезона,напълно незаслужени според мен!Като прибавим и мача в Бургас,където Черночорец тотално се отърваха,картината би изглеждала по различен начин!
Това в червеното-бих се съгласил с него за мача от шампионата,но не и в този!ЦСКА малко по малко се превръща в ЦСКА!По скоро всичко си зависи от нас,защото нашия отбор търпи възходящо развитие от мач на мач,докато вашия според мен е в застой!