Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: kanal3-live

Мнениеот Deliba6 » 29 апр 2009 22:47

sedem_!_dva написа:Сашо Диков е тъпа *****, която не е играла футбол...

Свирил съм му мачове. Играеше доста сносно в отбора на БНТ като нападател, в колективите на ЦСКА /на "Ч. знаме"/... Но това беше преди 25 години, когато все още беше нормален!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Biyota
Контакти:

Re: АБЕ ГОШО ПЕТКОВ ЗАЩО ЛИ СЕ КОНТУЗИ ПАК ПРЕДИ МАЧА

Мнениеот Biyota » 29 апр 2009 22:49

ЦCKА написа:Ми,мъжете не играят в уговорени мачове!!!

Tочно така, Петков не излезна въобще,Йовов се "контузи"и напусна за Гонзо в пъллна сила важи поговорката:"Всяко зло за добро",защото контузията която получи му спести днешния резил.Искам да завърша с един въпрос.За кого игра днес Живко Миланов?

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 29 апр 2009 22:55

Deliba6 написа:
sedem_!_dva написа:Сашо Диков е тъпа *****, която не е играла футбол...

Свирил съм му мачове. Играеше доста сносно в отбора на БНТ като нападател, в колективите на ЦСКА /на "Ч. знаме"/... Но това беше преди 25 години, когато все още беше нормален!!! :geek:

Ха може, значи просто нарочно се прави, че не разбира от тази игра и създава глупости, за да му се гледа предаването, нещо което е много вероятно да прави след като участва в цирковете по Нова за каузата уж да се събират пари за благотворителност.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 29 апр 2009 22:57

По същата причина поради която Саша Симонович не игра срещу Левски заради някаква тежка контузия, а само няколко дни след това всичко му мина и игра срещу нас. :D

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Спрете гаврата с Левски!

Мнениеот Deliba6 » 29 апр 2009 22:57

samo levski написа:договорката днес беше очевадна или поне на левски им е било наредено да не играят а да разкарват топката.то е ясно че литекс са с купата а левски има накрая с пирин и познайте кой ще бие.

Продължава да не ми се вярва, че "Левски" /по-точно неговите ръководители и състезатели/ може да падне толкова ниско и да участва в уговорки! Но, от друга страна, поведението на терена през второто полувреме днеска и изненадващото неучастие на Петков в мача /при положение, че Велев твърдо каза вчера, че ще разчита на него за мача/ навежда на друга мисъл... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 29 апр 2009 22:57

Biyota написа:
ЦCKА написа:Ми,мъжете не играят в уговорени мачове!!!

Tочно така, Петков не излезна въобще,Йовов се "контузи"и напусна за Гонзо в пъллна сила важи поговорката:"Всяко зло за добро",защото контузията която получи му спести днешния резил.Искам да завърша с един въпрос.За кого игра днес Живко Миланов?

За Боби Михайлов ли ? :D :D :D Нали му е зет се пак или за некой друг... ти понеже знаеш можеш да ни кажеш и всеки, който е толкова навътре в нещата и знае нещо нека пише...
NON MOLLARE MAI

БАТ ГОЙКО
Контакти:

Мнениеот БАТ ГОЙКО » 29 апр 2009 23:15

батков-получи ли си поздравленията от наско и мъри ? :mrgreen:

Потребителски аватар
Biyota
Контакти:

Мнениеот Biyota » 29 апр 2009 23:17

Не съм навътре в нещата ама това което видях ми стига да си мисля някои неща.Първото положение което ме усъмни в лоялноста на Миланов днес беше едно негово отиграване в средата на терена от което последва извеждащ пас към играч на Пирин,но за късмет там беше Бистрон,който явно не подозираше нищо и предотврати гола.Второто положвние беше извеждащия пас към Делев,ако не се лъжа,откойто дойде и паса за гола.А рейдовете на Делев през неговата зона не ми се броят,то не бяха един или два имаше и греда и тн.

Потребителски аватар
Biyota
Контакти:

Мнениеот Biyota » 29 апр 2009 23:18

Не съм навътре в нещата ама това което видях ми стига да си мисля някои неща.Първото положение което ме усъмни в лоялноста на Миланов днес беше едно негово отиграване в средата на терена от което последва извеждащ пас към играч на Пирин,но за късмет там беше Бистрон,който явно не подозираше нищо и предотврати гола.Второто положвние беше извеждащия пас към Делев,ако не се лъжа,откойто дойде и паса за гола.А рейдовете на Делев през неговата зона не ми се броят,то не бяха един или два имаше и греда и тн. ;)

БАТ ГОЙКО
Контакти:

Re: Спрете гаврата с Левски!

Мнениеот БАТ ГОЙКО » 29 апр 2009 23:19

еееех ако левски си бяха поръчали съдия от марс ? :D

Върни се в “Архив”