Ако щеш един Бенитез или Раниери - вярно че щеше да са малко по-скъпи, но сложи им една клауза че заплатата им зависи от резултатите и тва е... сега след месец-два да не би компенсацията на тоя изкуфял олигофрен да е по-малка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:така е Стан, ама поне можеше да дадеш шанс на някой млад, нов треньор, а не да се връщаш към този, с който преди години си завършил 7ми и няма абсолютно никакви изгледи да е станал по-добър...
Ако щеш един Бенитез или Раниери - вярно че щеше да са малко по-скъпи, но сложи им една клауза че заплатата им зависи от резултатите и тва е... сега след месец-два да не би компенсацията на тоя изкуфял олигофрен да е по-малка
 А конкретно във футбола назначаването на треньор винаги си е риск и е на принципа проба грешка. Има треньори, които не пасват за дадено първенство или за даден отбор, не могат всички да бъдат като Жозе Моуриньо, който отлично се адаптира към всяко първенство и отбор.
 А конкретно във футбола назначаването на треньор винаги си е риск и е на принципа проба грешка. Има треньори, които не пасват за дадено първенство или за даден отбор, не могат всички да бъдат като Жозе Моуриньо, който отлично се адаптира към всяко първенство и отбор. 

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

JackPackage написа:Добре, предлагаш им ти на Раниери или Бенитез - ако се съгласят - ОК, ако не - да си стоят безработни...
а за стария треньор - ти да си запомнил с някоя голяма победа или нещо стойностно Мансано в последните 5 години, нещо да покаже че е израстнал като треньор - с Майорка 4-5 сезона, последния със Севиля ???
И ква адаптация - цял живот е треньор в Примера - все едно не знае всеки един отбор как играе

Madridist написа:Джак, какво ще кажеш за Гонзо

Frankie Lampard написа:А наистина ли Биелса ползва Хави Мартинес като централен защитник, а Муниаин като ляв бек?
Хави Мартинес е машина - много ме кефи! Според мен ще отиде в голям клуб, ако естествено бъде продаден, което при баските е малко по-трудно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта