Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 апр 2012 21:48

Сам каквото си направиш, никой друг неможе да го направи.

След поредицата от победи при Костов бях писал едно мнение, че единствено и само Левски могат сами да си попречат да мачкат до края.
Е, случи се.

Нека "благодарим" на хората, които със замах сринаха малкото хубаво, което беше почнало да се гради в Левски от 4-5 месеца.
Да, вероятно от лятото ще се направи нов опит за отправяне в положителна посока, но това ще стане по-продължителна тенденция, ако някои хора от ръководството се разкарат, по един или друг начин.

Лошото е, че аз лично смятам и Тонев за част от "инициативата"- ,,Да дръпнем спирачката на Левски" !
Незнам, сигурно има някаква причина ...
Но да приемеш абсолютно провалил се като треньор човек, отново да се упражнява в това начинание, в момент, в който ти предстоят най-важните мачове ... Си е чисто и просто - част от играта.
Тоест - този който го е направил, го е направил с пълното съзнание, че по-този начин Левски губи абсолютно всякакви шансове за нещо сериозно !!
Освен всичко друго се отхвърля и кандидатурата на най-успешният треньор в историята на Клуба.
Всички знаем, че мачовете с Литекс и този, тази вечер нямаше да бъдат загубени при треньор Стоилов.

Значи, след загубата от Миньор ( включително и преди самата загуба ... ) ... Се направи всичко възможно, от самите хора в Левски, отборът да се срине !
Не смятам, че е от некадърност ...
От нещо друго е !!
Всеки да си направи изводите сам за себе си ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 апр 2012 21:48

Бойко управлява отборът си, така както управлява държавата.
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 апр 2012 21:54

ehh написа:Добре, де, какво стана сега? Може ли да сме такъв виц? :)
С идването си Стойчо проплака, че има директива и нашите госпожици, за да не ги заподозрят, си глътнаха езиците и направиха ЦСКА шампиони :)

Има една поговорка за вашия случай - Господ дава, но в кошара не вкарва. Някой виновен ли ви е, че не знам вече колко мача поред не можете да вкарате гол и изоставате на 9 точки от най-слабия ЦСКА в историята?
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 02 апр 2012 21:57

Казвах аз: Цветков е бавен /не вкарал бил на Етър/, Гаджев е леке /не вкарал бил един гол на незнам си кой/, Йовов не става /не излъгал бил двама защитници в един мач-велик е/. Е такива форумни разбирачи значи! Докато това леке Гонзо е в Левски е то това ни чака. За 3 години повече загуби от цялата ни история и продължав да наглее! Един от тия днешните дето бяха на терена не става за Левски, а Гонзо най-малко!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 02 апр 2012 22:01

Преди няколко дни казах..малоумщина е да останеш без треньор точно преди 2 от най-сериозните си мачове..Е прав бях. Сега нека някой излезне и каже защо Костов си тръгна.
110 години любов!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 апр 2012 22:01

vaskonti написа:
С идването си Стойчо проплака, че има директива и нашите госпожици, за да не ги заподозрят, си глътнаха езиците и направиха ЦСКА шампиони :)

Има една поговорка за вашия случай - Господ дава, но в кошара не вкарва. Някой виновен ли ви е, че не знам вече колко мача поред не можете да вкарате гол и изоставате на 9 точки от най-слабия ЦСКА в историята?

Разбирам, че си фен на ЦСКА? Ти ще останеш ли доволен, ако този отбор на ЦСКА стане шампион? Идеята ми е, всичко до титлата ли опира или до това, което представлява даден отбор.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 апр 2012 22:05

ehh написа:Разбирам, че си фен на ЦСКА? Ти ще останеш ли доволен, ако този отбор на ЦСКА стане шампион? Идеята ми е, всичко до титлата ли опира или до това, което представлява даден отбор.

Аз да те питам, ти доволен ли беше, когато Левски стана шампион преди 3 години след 10-те поредни победи на ЦСКА?
Защото не си спомням тогава вие да играехте нещо особено. Може би ти си спомняш? Даже май станахте шампиони след измъчен хикс с Миньор на Герена.
Не, нищо не бяхте тогава, ама ЦСКА беше още по-зле. Затова и станахте шампиони. Ама не си спомням да сте се сърдели, че не играете хубаво...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 апр 2012 22:09

mistreated написа:
ehh написа:Разбирам, че си фен на ЦСКА? Ти ще останеш ли доволен, ако този отбор на ЦСКА стане шампион? Идеята ми е, всичко до титлата ли опира или до това, което представлява даден отбор.

Аз да те питам, ти доволен ли беше, когато Левски стана шампион преди 3 години след 10-те поредни победи на ЦСКА?
Защото не си спомням тогава вие да играехте нещо особено. Може би ти си спомняш? Даже май станахте шампиони след измъчен хикс с Миньор на Герена.
Не, нищо не бяхте тогава, ама ЦСКА беше още по-зле. Затова и станахте шампиони. Ама не си спомням да сте се сърдели, че не играете хубаво...

Извинявай, но тогава Левски игра много по-добре! Позволи ми като достатъчно критичен фен на Левски да ти го кажа. Значи, в последните няколко години Батков направи две големи грешки и не напразно сега, въпреки че наистина той дава парите, феновете го наричат к***а. Едната грешка беше сменянето на Кокала (по каква причина никой не разбра), втората - сменянето на Ясен Петров. Точно по времето на последния Левски за последно игра хубаво. За този период си нямам на идея, как са играли ЦСКА, само си спомням, че не съм бил толкова отчаян от продукцията, която изнасяме.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 апр 2012 22:09

ehh написа:
vaskonti написа:

Разбирам, че си фен на ЦСКА? Ти ще останеш ли доволен, ако този отбор на ЦСКА стане шампион? Идеята ми е, всичко до титлата ли опира или до това, което представлява даден отбор.

Е, нали не очакваш, че ще съм недоволен, ако ЦСКА стане шампион? Честно казано, наистина Лудогорец играе най-добрия футбол и единственото, което им пречи, е един класен нападател, който да реализира положенията, а такива те създават много. ЦСКА може би наистина е по-слаб като единици от останалите 3 отбора от тази четворка, но пък това значи ли, че доброволно трябва да сдаде първото място? Все пак, на тоя етап реалната цел пред ЦСКА е участие в ЕКТ и тази цел в момента изглежда на 90% сигурна. Ние не си правим илюзии, че с тоя яко осакатен състав можем да имаме претенции за нещо повече. Е, ако дойде нещо повече - добре дошло.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 апр 2012 22:17

Разбира се, че няма, как да бъдеш недоволен, ако успеете да станете шампиони. И, ако го направите, с оглед на всичко, което се случва, си заслужавате поздравленията.

Върни се в “Левски”