Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Мнениеот POPCORN » 18 ное 2011 15:16

Captain Stottlemeyer написа:
kiko75 написа:Дано вкарат синдик лошото е че всички гледат само ЦСКА а то май само там се иСчистиха дълговете носЕ се слух че не батков не искал да продава а хората кАдето искат да вземат Левски са се Ожасили от дълговете кАдето има клуба щото един цял отбор си чака преми( )те за шампионска лига от 2006 г а Локо Сф след нова година ще ( ) при Пирин и Вихрен заедно с поне още 15 клуба

Пич, спри моля те да пишеш, че светите братя Кирил и Методий се обърнаха в гробовете си!.... :lol:

а стига с тоя правопис бе..тука да не сме в час по българска фиология?като почнете правите такива забележки много ме дразните....важно е кой какво пише , а не как го е написал някой!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 18 ное 2011 15:17

POPCORN написа:
Captain Stottlemeyer написа:
kiko75 написа:Дано вкарат синдик лошото е че всички гледат само ЦСКА а то май само там се иСчистиха дълговете носЕ се слух че не батков не искал да продава а хората кАдето искат да вземат Левски са се Ожасили от дълговете кАдето има клуба щото един цял отбор си чака преми( )те за шампионска лига от 2006 г а Локо Сф след нова година ще ( ) при Пирин и Вихрен заедно с поне още 15 клуба

Пич, спри моля те да пишеш, че светите братя Кирил и Методий се обърнаха в гробовете си!.... :lol:

а стига с тоя правопис бе..тука да не сме в час по българска фиология?като почнете правите такива забележки много ме дразните....важно е кой какво пише , а не как го е написал някой!

Уауууууууу , засягаме ли се ? :) :) :)

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 18 ное 2011 15:18

http://sport.webcafe.bg/id_967861878 http://sport.webcafe.bg/id_853943011 това е държава която си пази итереса а не нащо подобие на ..........ке..........
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 ное 2011 15:19

не.да ти кажа въобще не ме ебе даже..просто е смешно някой да прави забележка на някой друг.още повече темата е съвсем друга, а не кой как пише и за правописа му!като няма какво да кажете по темата по-добре не пишете вместо да говорите глупости
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 ное 2011 15:21

Щом Караджов не е получавал заплата и напуска,кой ще е следващият?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 18 ное 2011 15:23

POPCORN написа:

не.да ти кажа въобще не ме ебе даже..просто е смешно някой да прави забележка на някой друг.още повече темата е съвсем друга, а не кой как пише и за правописа му!като няма какво да кажете по темата по-добре не пишете вместо да говорите глупости

Радвам се , че не те ебе , но все пак живеем в България , или се заблуждавам ? ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 ное 2011 15:24

kiko75 написа:дано вкарат синдик лошото е че всички гледат само ЦСКА а то май само там се исчистиха дълговете носе се слух че не батков не искал да продава а хората кадето искат да вземат левски са се ожасили от дълговете кадето има клуба щото един цял отбор си чака премите за шампионска лига от 2006 г а локо сф след нова година ще при Пирин и Вихрен заедно с поне още 15 клуба

1.Да ДЪЛЖИШ заплати,според теб,не е ли ДЪЛГОВЕ?
2.Ако работодателя ИСКА да изплати премии-ще изплати!Ако аз ти обещая 1000 лв. значи ли,че съм ДЛЪЖЕН да ти ги дам?
3.Какво те интересува,къде ще бъде Локо Сф след Нова година?Не говорим ли за ЦСКА сега?

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 18 ное 2011 15:26

ЦСКА по принцип трябва да почерпят,че тоя се махна.Само не съм сигурен,дали не трябва сега да му изплатят всичките заплати до края на договора,че е по вина на клуба но това е друга тема.Като разправям,че за предпочитане е кадри собствено производство всеки ми се смее,че не ставали.Вчера Йовов от другия лагер го каза,че не го вълнуват параметрите на контракта,колкото и да го плюят всички левскари.Ако ЦСКА и Левски се обърнат,тотално към школите си няма да сбъркат защото няма да има такива ПРЕДАТЕЛСТВА(леко гейска постъпка,"мекия израз").Не знам кой какво е виновен,но един играч от школата няма да постъпи така,разбира се,че ще има и такива но ще са единични случаи.Само не ми казвайте,че нашите играчи не ставали,ако на Мишо Александров във ЦСКА,му бяха давали шанс да играе колкото примерно на Калво от Левски,Мишо сега нямаше да е във Лудогорец.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 18 ное 2011 15:27

Караджов прекрати договора си с ЦСКА, тъй като не е получавал заплати в последните три месеца. Съгласно кодекса на труда разтрогна едностранно, по вина на клуба. Клиентът ми не е изявил желание да влиза в контакт с ръководството на отбора, за да му се изплатят сумите и да остане на "Армията".

Петър Величков
Последна промяна от leski на 18 ное 2011 15:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 ное 2011 15:28

W84me написа:Щом Караджов не е получавал заплата и напуска,кой ще е следващият?

Гъргоров... :twisted:
"Бадема не бил получил три от месечните си възнаграждения и премия за спечелената Купа на България." :o

Върни се в “ЦСКА”