14 кръг Литекс -Локомотив 13 ноември, събота, 18:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: 14 кръг Литекс -Локомотив 13 ноември, събота, 18:00ч.
Радвам се,че Литекс отново ви е виновен за всичко!А левскарите май гледат повече мачове на шампиона,отколкото на техния си отбор.

фифи перото написа:Жалко,че симпатичен отбор като Локото беше порязан по този начин...
Кое му е симпатичното пък на Локо Сф или забрави миналата година в колко мача им дадоха дузпи, за да се спасят да не паднат.Мача с Миньор в София, мача с Пирин в Благоевград като до 90-та минута беше 1:0 и в 92-ра дузпа за Локо за да изравнят и това са само част от тези мачове.Почти всеки кръг им даваха дузпи на тея смешковци сега реват че ги поразяли.
Нали ги гледах вчера че за 90 минути имаха 2 сериозни удара към вратата и това беше и поне 60 минути играят отзад за да пазят равният.Литекс с две принудителни смени слага нападатели като халфове и някакви си момченца на по 18 години в защита и пак не ги победиха, че даже това момче на 18 години отказа от игра Генков и Асамоа че даже имаше момент когато и на бой му налитаха.
Симпатичен бил, а я някой да ми напомни не беше ли такъв и Литекс преди години точно когато не се бореше за титлата?Симпатичен вие бил Локо щот не се месят никъде за сега, ама я да се качат на първо място или на второ да изместят Левски да видим каква песен ще запеете тогава - сини позьори.
- 

миле гърбавия
А ти забрави как твоя юнашки отбор бе добутан от подлогата Йваило Стоянов до 2:2 ? Сега раздаваш акъл на другите!

Нищо ново в Ловеч. Тотална гавра с Локомотив. Чорбарчето да си гледа отбора и да не дава мнения.

Сбърка ли Ангел Ангелов, при гола за Литекс.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uCGypqHTRJc[/youtube]
Ясно се вижда дърпането, това ако не е фаул не знам кое е.

Ясно се вижда дърпането, това ако не е фаул не знам кое е.
Re: Сбърка ли Ангел Ангелов, при гола за Литекс.
пич всички го видяхме ама това мина и замина.Сега ще го накажат до края на годината  

,а накрая на месеца ще мине през Ловеч да си вземе заплатата.

.
 .

.
 .LEVSKI_FOREVER
Неутрален съм,но според мен имаше чист фал преди гола..така че Не..

POPCORN написа:Като съдията свири за вас се прибирате доволни по домовете нали?И половината от вас нямат сили си признаят,че съдията ги е подкрепил и почвате с некви тъпи обяснения!Като ви ощетят и веднага надигате рев!Още по-смешно е сега, че тука е форума на Локо Сф те влезнаха 20 левскара да пискат,че съдията подпрял Литекс!От кога феновете на Левски се загрижиха толкова за Локо СФ?Те не пискат заради Локо , а заради самите себе си и ги е яд, че ралзиката продължава да е 5 точки!Дайте си говориме истини!Аз съм фен на ЦСКА и аз искам ЦСКа винаги да е на първо място ама няма как да стане!Да съдиите са ни подпирали много ама много пъти!С каква наглост сега да кажа, те подпират Литекс?Другото което е отначалото на първенстото , ЦСКа повече с ги ощетили отколкото да са свирили за тях, ама както виждате много по-малко пискаме от левскарите!Има;ло е поне 7-8 положения за дузпа и не са ни ги дали , 15 кръг стана една дузпа не са ни дали...Левски от какво се оплакват, че ги резнали един мач с Литекс!?
Да затова хванахте точка срещу нас с гол от дузпа, след като и там не свириха фаул за нас. Толкова и гледаш футбол само спамиш тук.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Кой не бърка....виж вчера на Барса-Виляреал какъв палячо им водеше мача,ама никой не е тръгнал да иска оставки,само тук в България и при най-малката грешка на съдиите почва да се надига един вой до небесата,оставки на съдийски шефове на президента на БФС почват да се искат.....

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Santiago Munezz написа:Кой не бърка....виж вчера на Барса-Виляреал какъв палячо им водеше мача,ама никой не е тръгнал да иска оставки,само тук в България и при най-малката грешка на съдиите почва да се надига един вой до небесата,оставки на съдийски шефове на президента на БФС почват да се искат.....
Много малка, в 85-тата и реши изхода от мача.