Защо избрах своя любим отбор!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Защо избрах ЦСКА?

Мнениеот Бижутера » 30 ное 2009 20:06

Модератор ЦСКА написа:Понеже има много други привърженици, които искат да кажат, как и кога за първи път са харесали своя любим отбор, ще сменя заглавието на темата и ще я преместя във форум "футбол - България"

ти добре го направи, ама пак го обърнаха на спора кой е по-велик - прасетата или говедата.... :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Защо избрах своя любим отбор!

Мнениеот blue avalanche » 30 ное 2009 23:10

Аз,пък,си нямам дядо,който да ме е водил с умиление на мачове,дето 3000 души да пеят в хор "ЦСКА",докато Хамбургер им пълни мрежата.В най-най-най-началото бях от ЖСК-Славия(отроче на Партията,която реши да обедини Локо Сф и Славия).Може да си представите,обаче какъв хубав футбол играеше този отбор(с това не казвам,че подкрепям този акт,бог да ме пази от гнева на локомотивци).Той просъществува много кратко(май само 1 сезон).И след това,съвсем естествено,си станах от Левски,защото това беше отборът,който играеше тогава хубавия футбол.И през ум не ми е минавало,че мога да съм от ЦСКА(от къде-накъде-отборът,който задължаваше най-талантливите наборници да играят там по закона за военната служба-ако се опъваш-във фризера за 2 години!).И така до ден днешен.Както виждате съвсем обикновен левскар.Нищо покъртително!

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 02 дек 2009 08:50

Много интересна тема ! Браво на автора !
Запалих се по футбола ,когато бях околко 3-4 годишен ,с баща ми не пропускахме мач на Левски(предимно по телевизора)Тогава нищо не съм разбирал от футбол ,но винаги мога да преборя някой ЦСКА-р или друг с факти ! :)
Усещането ,когато отборът ти играе красив, привлекателен и резултатен футбол е невероятно !Помня пробива в УЕФА2005) ,бях 3 или 4 клас ( :mrgreen: :mrgreen: ) и беше голяма радост за мен !Невероятно усещане .Сърцето ми щеше да изхвърчи след като отстранихме Удинезе на 1/8 !

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 дек 2009 18:32

blue avalanche написа:Аз,пък,си нямам дядо,който да ме е водил с умиление на мачове,дето 3000 души да пеят в хор "ЦСКА",докато Хамбургер им пълни мрежата.В най-най-най-началото бях от ЖСК-Славия(отроче на Партията,която реши да обедини Локо Сф и Славия).Може да си представите,обаче какъв хубав футбол играеше този отбор(с това не казвам,че подкрепям този акт,бог да ме пази от гнева на локомотивци).Той просъществува много кратко(май само 1 сезон).И след това,съвсем естествено,си станах от Левски,защото това беше отборът,който играеше тогава хубавия футбол.И през ум не ми е минавало,че мога да съм от ЦСКА(от къде-накъде-отборът,който задължаваше най-талантливите наборници да играят там по закона за военната служба-ако се опъваш-във фризера за 2 години!).И така до ден днешен.Както виждате съвсем обикновен левскар.Нищо покъртително!

Не довърших разказа за този сезон, в който играхме с Хамбургер. В края на сезона Милан стана шампион на Италия, Парма бяха втори, ЦСКА стана шампион на България, Левски бяха втори, Ицо Стоичков спечели първата в историята Шампионска лига и беше най добрият футболист на Барселона, ако се съди по резултатите в класацията за Златната топка, макар, че остана втори след ван Бастен. Но в желанието да се идентифицираш с този отдолу, напротив, има нещо много покъртително... Между другото, от кой отбор са Дим Дуков и Евгени Минчев?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Ilu_Belov
Контакти:

Мнениеот Ilu_Belov » 07 дек 2009 05:14

Az stanah fen na Levski,sled edin ma4,mejdu Levski i CSKA za "Kupata Na Balgariq",koito se igra ne v Sofia,a v rodniq mi grad Yambol!Levski pobedi s 2-0.Pomnq 4e,celiqt stadion be6e palen i horata se ka4vaha po blokovete okolo stadiona za da gledat ma4a.Az togava sym bil 7-8 godishen no imam nqkolko qrki spomena ot tozi ma4.Ina4e na mene futbula mi e v krafta,zashtoto bashta mi beshe profesionalen futbolist i ot kakto se pomnq sym po stadionite.No tova 4e,sym levskar ne e ot bashta mi de.Toi po princip gleda realno na neshtata,bez zapalqnkov6tina,no ako trqbva da izbira e po-skoro za CSKA.Inache po4ti vsi4ki v rodata sa levskari.Oshte si pazq parviq mi plakat na Levski ot 1989 i edna knijka s vsi4kite igra4i.Dade mi gi Vladko Shalamanov podpisani ot celiq otbor s Bojidar Iskrenov,Zdravko Zdravkov,Georgi Slavchev,Dimitar Popov,Mihtarski,Vangelov,Borimirov e tam i t.n..Ta taka pri mene.Inache,kogato nqkoi pita zashto Levski,az li4no mu puskam ma4a s Udineze v Sofia,6toto ot mao4vete na koito sym bil svidetel,za mene tova e ma4a koito me kara da pla4a ot radost vseki pat i ma4a koito nai qsno demonstrira za men Levski,kato ideq.Prosto otbor i publika v edno.Dori deset pati Yovov da beshe povtoril propuska na prazna zvata,sym siguren ,4e deset pati shteshe da se 4ue "Ico,ico,ico" i "Levski Shampion".No nasila ne se stava fena na nito edin otbor ili magiqta stava s tebe i te obsebva za cql jivot ili prosto ne e za tebe

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 07 дек 2009 09:52

[offtopic]Тук обаче се пише на кирилица, да знаеш ;)[/offtopic]
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß