Мнениеот Ilu_Belov » 07 дек 2009 05:14
Az stanah fen na Levski,sled edin ma4,mejdu Levski i CSKA za "Kupata Na Balgariq",koito se igra ne v Sofia,a v rodniq mi grad Yambol!Levski pobedi s 2-0.Pomnq 4e,celiqt stadion be6e palen i horata se ka4vaha po blokovete okolo stadiona za da gledat ma4a.Az togava sym bil 7-8 godishen no imam nqkolko qrki spomena ot tozi ma4.Ina4e na mene futbula mi e v krafta,zashtoto bashta mi beshe profesionalen futbolist i ot kakto se pomnq sym po stadionite.No tova 4e,sym levskar ne e ot bashta mi de.Toi po princip gleda realno na neshtata,bez zapalqnkov6tina,no ako trqbva da izbira e po-skoro za CSKA.Inache po4ti vsi4ki v rodata sa levskari.Oshte si pazq parviq mi plakat na Levski ot 1989 i edna knijka s vsi4kite igra4i.Dade mi gi Vladko Shalamanov podpisani ot celiq otbor s Bojidar Iskrenov,Zdravko Zdravkov,Georgi Slavchev,Dimitar Popov,Mihtarski,Vangelov,Borimirov e tam i t.n..Ta taka pri mene.Inache,kogato nqkoi pita zashto Levski,az li4no mu puskam ma4a s Udineze v Sofia,6toto ot mao4vete na koito sym bil svidetel,za mene tova e ma4a koito me kara da pla4a ot radost vseki pat i ma4a koito nai qsno demonstrira za men Levski,kato ideq.Prosto otbor i publika v edno.Dori deset pati Yovov da beshe povtoril propuska na prazna zvata,sym siguren ,4e deset pati shteshe da se 4ue "Ico,ico,ico" i "Levski Shampion".No nasila ne se stava fena na nito edin otbor ili magiqta stava s tebe i te obsebva za cql jivot ili prosto ne e za tebe