ППЛ: Левски - Черно море /5:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Highlander
Контакти:

Re: ППЛ: Левски - Черно море /5:1 FT

Мнениеот Highlander » 12 май 2019 23:23

Левски няма как да стане шампион. Имахме шансове, но ги профукахме. Лудогорец са седем точки пред нас. Няма как да не спечелят поне една среща от оставащите им три. ЦСКА-София пък има мач със сателита Чорбое, където има три сигурни точки. Последния им мач е с Ботев, като и двата отбора ще играят не за тях, а против Левски. От тук си вадим извода. Няма как да изпреварим нито Лудогорец, нито ЦСКА-София дори и да бием и двата отбора в преките ни мачове. Това, което ще стане е Левски да загуби още следващия мач, като 80 % от феновете ще останат доволни от тази загуба.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 13 май 2019 00:58

"Странния случай със Станислав Костов" продължава... :mrgreen: :mrgreen:

Аз съм направо шокиран от тва какъв сезон прави тоя пич, начи имайте предвид че при нас не можеше да вкара в 9 от 10 чисти положения, даже от тва да му зависеше живота.
Ако някой ми беше казал че ше отиде в Левски и ше вкара 23-4 гола или колкото там има вече, щях истерично да се смея.

Виж кво нещо е живота...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 13 май 2019 01:11

Цецо Чука написа:"Странния случай със Станислав Костов" продължава... :mrgreen: :mrgreen:

Аз съм направо шокиран от тва какъв сезон прави тоя пич, начи имайте предвид че при нас не можеше да вкара в 9 от 10 чисти положения, даже от тва да му зависеше живота.
Ако някой ми беше казал че ше отиде в Левски и ше вкара 23-4 гола или колкото там има вече, щях истерично да се смея.

Виж кво нещо е живота...

Костов имаше много сериозни позиционни проблеми, когато дойде. Може би 80% от атаките ни бяха спирани от негово лошо позициониране и най-вече засади. Роси за 6 месеца го научи как да се позиционира и кой от защитниците да гледа и... това е днешния Костов. Сега прави по 1-2 засади на мач и всяка топка към него е потенциална голова опасност. Заслугата за това израстване си е лично негова. Огромно желание да се докаже, да вкарва и да остави следа в отбора. Само Дембеле е вкарвал повече голове за един сезон в тоя век за Левски и то с отбор, който(смея да твърдя) беше по-класен от този, който имаме в момента.
Много се надявам да не го продадем. Стар е за да му вземем сериозни пари, а има шанс да стане легенда на Левски ако остане. Гледам, че и той е здраво стъпил на земята и не държи да го трансферират. Ще видим лятото...

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 май 2019 01:51

Какво става с отбова след като смени треньора?!? Не мога да позная отбора си. Ако играха мъничко от това, което правят при Тодоров, вече титлата с две ръца да я държахме. Толкова пропилени точки на Герена през 2019г... Пък и онези две пропилени точки срещу Септември накрая... Загуба от Враца тук... Мисля, че ако се провали слеващия треньор, който и да е - да назначат Тодоров ! Играем много добре. Да Черно море са може би във ваканция, но и срещу други отбори без хъс сме се мъчили и е липсвала красива игра и много положения. Важното е, че бившия вратар на чорбата, извади пет пъти топката от вратата :)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 май 2019 07:04

Player написа:Какво става с отбова след като смени треньора?!? Не мога да позная отбора си. Ако играха мъничко от това, което правят при Тодоров, вече титлата с две ръца да я държахме. Толкова пропилени точки на Герена през 2019г... Пък и онези две пропилени точки срещу Септември накрая... Загуба от Враца тук... Мисля, че ако се провали слеващия треньор, който и да е - да назначат Тодоров ! Играем много добре. Да Черно море са може би във ваканция, но и срещу други отбори без хъс сме се мъчили и е липсвала красива игра и много положения. Важното е, че бившия вратар на чорбата, извади пет пъти топката от вратата :)

Ако бием следващите два мача, за какво ни е нов треньор? Последните два мача играхме с отбори дето не се борят за нищо, но следващите два ще покаже треньора ли е в основата на събуждането или просто е обичайния ефект от смяната.
Ако наистина Г. Тодоров го докара до второ място, да остава до другото лято поне.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 май 2019 08:22

vvessel написа:
Player написа:Какво става с отбова след като смени треньора?!? Не мога да позная отбора си. Ако играха мъничко от това, което правят при Тодоров, вече титлата с две ръца да я държахме. Толкова пропилени точки на Герена през 2019г... Пък и онези две пропилени точки срещу Септември накрая... Загуба от Враца тук... Мисля, че ако се провали слеващия треньор, който и да е - да назначат Тодоров ! Играем много добре. Да Черно море са може би във ваканция, но и срещу други отбори без хъс сме се мъчили и е липсвала красива игра и много положения. Важното е, че бившия вратар на чорбата, извади пет пъти топката от вратата :)

Ако бием следващите два мача, за какво ни е нов треньор? Последните два мача играхме с отбори дето не се борят за нищо, но следващите два ще покаже треньора ли е в основата на събуждането или просто е обичайния ефект от смяната.
Ако наистина Г. Тодоров го докара до второ място, да остава до другото лято поне.

Следя внимателно как чрез журналята някои функционери "опипват почвата" около треньорската сага. Първо беше голямата неустойка на Хубси, сега на дневен ред са добрите резултати на Г. Тодоров. И двете са факт. Дали действително не им се плаща неустойка или внимателно проучиха настройката на играчите и феновете която изобщо не е в полза на Хубчев. Не пренебрегвам и многозначителното изказване на Божинов, което в никакъв случай не е самоволно. Контролиран въпрос с предизвестен отговор. Истината е, че Левски се събуди. Главно като настроение и игра. Резултатите не са причината, а следствие. Двама намръщени сухари които искаха да променят игровата философия на Левски вече се провалиха, не ни трябва трети.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 май 2019 09:15

Лек мач, но нека не летим в облаците. И Ботев и Морето не играха на 100% . Ще видим следващия мач как ще се справят Стаси и Юруков. Дотук съм оптимист за тях.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2019 09:45

Гошо Тодоров - дълготраен вариант? По-скоро не. Той е от типа на Кокала. Не си държи езика зад зъбите, не е фин, интелектуалец. Леко си простее, грубоват. Няма кой такъв като него да го остави.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2019 09:47

groti написа:Лек мач, но нека не летим в облаците. И Ботев и Морето не играха на 100% . Ще видим следващия мач как ще се справят Стаси и Юруков. Дотук съм оптимист за тях.

Аз ще ти кажа какво ще се случи - една точка от следващите два мача и младите ще бъдат сринати със земята.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 май 2019 10:03

Преди 6 години аз съм си определил, че не искам да работя в мъжкия футбол, защото някой зад гърба ти да прави нещо, аз не съм от хората, които си мълчат. Затова прецених, че е по-хубаво да не позволявам някой да си прави нещо зад гърба ми.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”