Stanislav_Ivanov написа:Честита победа ! Наред са Сити ...
WestHam..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Stanislav_Ivanov написа:Честита победа ! Наред са Сити ...
falcao написа:Stanislav_Ivanov написа:Честита победа ! Наред са Сити ...
WestHam..
sslevski написа:Честита победа.Честно да ви кажа още не мога да повярвам,че Мата ни напусна,но и ме издразни веднага с изказването ,че иска да спечели титлата(някак много бързо взе да желае и то за друг отбор).Относно мача: страхотен Оскар,изненадващ Матич и неизненадващ Ето О.Да си върнем Лукаку и задължително купуване на някой класен нападател.Идва много важна седмица с два мача за шампионата.В сряда задължителна победа,а в понеделник не е задължителна там тя просто ще е рутинна![]()
![]()
falcao написа:sslevski написа:Честита победа.Честно да ви кажа още не мога да повярвам,че Мата ни напусна,но и ме издразни веднага с изказването ,че иска да спечели титлата(някак много бързо взе да желае и то за друг отбор).Относно мача: страхотен Оскар,изненадващ Матич и неизненадващ Ето О.Да си върнем Лукаку и задължително купуване на някой класен нападател.Идва много важна седмица с два мача за шампионата.В сряда задължителна победа,а в понеделник не е задължителна там тя просто ще е рутинна![]()
![]()
Изненадващ Матич?Той тепърва ще показва какво може.Коменатара ти в темата за него е направо смехотворен.За парите,които го взехме си е чист обир.
sslevski написа:falcao написа:sslevski написа:Честита победа.Честно да ви кажа още не мога да повярвам,че Мата ни напусна,но и ме издразни веднага с изказването ,че иска да спечели титлата(някак много бързо взе да желае и то за друг отбор).Относно мача: страхотен Оскар,изненадващ Матич и неизненадващ Ето О.Да си върнем Лукаку и задължително купуване на някой класен нападател.Идва много важна седмица с два мача за шампионата.В сряда задължителна победа,а в понеделник не е задължителна там тя просто ще е рутинна![]()
![]()
Изненадващ Матич?Той тепърва ще показва какво може.Коменатара ти в темата за него е направо смехотворен.За парите,които го взехме си е чист обир.
Не си ти човека да казва на кой коментара му е смешен,защото нямаш един смислен коментар в този форум.Така че изтичай се около колибата,която живееш и се върни да прочетеш какви глупости си писал.
falcao написа:sslevski написа:falcao написа:sslevski написа:Честита победа.Честно да ви кажа още не мога да повярвам,че Мата ни напусна,но и ме издразни веднага с изказването ,че иска да спечели титлата(някак много бързо взе да желае и то за друг отбор).Относно мача: страхотен Оскар,изненадващ Матич и неизненадващ Ето О.Да си върнем Лукаку и задължително купуване на някой класен нападател.Идва много важна седмица с два мача за шампионата.В сряда задължителна победа,а в понеделник не е задължителна там тя просто ще е рутинна![]()
![]()
Не си ти човека да казва на кой коментара му е смешен,защото нямаш един смислен коментар в този форум.Така че изтичай се около колибата,която живееш и се върни да прочетеш какви глупости си писал.
Абе клоун,я си мери приазките.Я си виж коментара,който си писал за Матич,смешник.Смешните коментари в този форум ги пишеш ти.Аз не виждам да съм писал глупости някъде или нещо което не е истина.ЛЯгай си,че достатъчно се изложи за днеска.
sslevski написа:falcao написа:sslevski написа:falcao написа:sslevski написа:Честита победа.Честно да ви кажа още не мога да повярвам,че Мата ни напусна,но и ме издразни веднага с изказването ,че иска да спечели титлата(някак много бързо взе да желае и то за друг отбор).Относно мача: страхотен Оскар,изненадващ Матич и неизненадващ Ето О.Да си върнем Лукаку и задължително купуване на някой класен нападател.Идва много важна седмица с два мача за шампионата.В сряда задължителна победа,а в понеделник не е задължителна там тя просто ще е рутинна![]()
![]()
Абе клоун,я си мери приазките.Я си виж коментара,който си писал за Матич,смешник.Смешните коментари в този форум ги пишеш ти.Аз не виждам да съм писал глупости някъде или нещо което не е истина.ЛЯгай си,че достатъчно се изложи за днеска.
Голям си бастун,не извинявам се ти си цървул.Мисля,че си помак или циганин,а защо не и двете отиват ти.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост