ЦСКА-Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: ЦСКА-Левски

Мнениеот Yasso » 04 май 2009 19:38

Любо Пенев е решил да заведе червените на кино преди мача с левски, а Кокала е предвидил преди мача с шампиона посещение на църква - да се помолят да паднат с по-малко :D

Иначе за мача - според мен е 100% задължително Любо да излезе с 3-ма в атака като крилата са за Удоджи и Сашо Тонев :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 04 май 2009 19:45

Мисля, че е време да включи Електричката, ако е постигнал кондиция - за дербито ще свърши работа. Есента за малко да ги бие сам, измъкна ни и срещу Локо Сф. В Удоджи има много футбол, но не играе в решителните мачове. Иначе Тонев е задължителен, където и да го пусне. Още в първия мач за суперкупата пак на националния разпиля Латекса...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 май 2009 23:30

Yasso написа:Любо Пенев е решил да заведе червените на кино преди мача с левски, а Кокала е предвидил преди мача с шампиона посещение на църква - да се помолят да паднат с по-малко :D

Иначе за мача - според мен е 100% задължително Любо да излезе с 3-ма в атака като крилата са за Удоджи и Сашо Тонев :!:

Точно така.....излезте с трима в атака ! И аз това искам....излезте, играйте открито и нападателно.....и ще получите поне 3 гола ! Никой не е видял добро, когато се е надигравал с Левски ( изключвам Вердер Барса и Челси ) ! ! !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 04 май 2009 23:33

Искам да честитя на ЦСКА Шампионската титла и да им пожелая успех срещу сините. Едва ли някой се съмнява в успеха им, Гонзо го няма така, че работата е сигурна, а и с Гонзо и без него ЦСКА е по-силния отбор, обаче този Гонзо действа психологически на сините играчи и им вдъхва увереност и хъс, а сега без него просто са обречени. ;)
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Върни се в “ЦСКА”