storm написа:Абе седя си тука излегнал се на леглото в скромната ми квартира..чета ви глупостите и се смея, ама се смея от сърце..

Защо сте толкова тесногръди всички тука.. Не разбирате нито от майтап нито от каквото и да е подобно... Седят и се джавкат тука за някви глупости... Естествено, че всеки иска и ще си защитава отбора на сърцето... Всеки ще изтъква неговите успехи и прочие... Не може ли да се разбирате, като хората а не постоянно да си изливате триади от обяснения..
Нормално е ювентинците да припознават успеха на Скуадрата в своя тим... Отбора е изграден на базата на гръбнака на Юве...Никой обаче, не е казал, че другите отбори нямат принос.. това е абсурдно... Като изключим Интер, който даже не ми се и мисли дали някой от отбора е в националния ... ( Сори Дурекс не ми се сърди..

).. Милан и Рома също са с огромен принос.. Това, което искам да ви обясня е , че просто заради по големия брой играчи от Юве се наслоява тезата, че силен Юве, означава силна Италия и това само слепец и човек който не разбира от футбол ще го отрече..Не може цяла Италия да говори, как Юве е в основата на Скуадрата, а тука ние да говорим друго....Давайте я по полека, защото ще се стопите от нерви...
Есента ще броим пилците, наново, като аз се надявам мойте пилци накрая да се окажат точно 31...

При всички положения глупости аз не съм писал, мога да кажа същото и за колежката миланистка

Дали съм тесногръд, сигурно, от майтап разбирам, често използвам такива в живота, но най - ценна и важна ми е истината и обективността. Че не можем да се разбираме, явно е така щом пишем на подобни теми в предсезонния период, в който националния отбор, който подкрепяме, прави страхотно първенство и играе финал в неделя. Аз лично винаги съм разбирал гръбнакът на даден отбор като централната ос вратар, централни защитници, централни халфове ( Италия няма типичен разбивач или трекуартиста) и централни нападатели. В този смисъл, гръбнакът на Италия според мен са Буфон, тримата централни защитници ( играха в различни схеми и в различен състава, затова ги казвам и тримата), Де Роси, Пирло, Касано и Балотели. Да, играчите на Ювентус са много важна част от отбора, защитата си върши прекрасно работата, Буфон и Пирло са световна класа, но в офанзивен план играчи от други отбори като Касано и Балотели са също толкова важни. Един отбор е като човешки организъм, всеки орган е много важен, да, сърцето и мозъкът са ключови, но и без останалите да функционират, си заминаваш... В този смисъл, мозъкът и сърцето (каква ирония, жив и здрав да е Антонио

) в момента са Буфон, Пирло и Касано по мое мнение. Единият заключва вратата, вторият организира играта, а третият създава постоянно ситуации пред противниковата врата, но ако останалите не са на перфектното ниво, което демонстрират, нищо няма да се получи. Така че в неделя мощно форца и каквото сабя покаже

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.