Черноморец - Черно море (8 април, 13.30)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Черно море (8 април, 13.30)
Момчета и момичета(ако има) отбора ви игра добре,но нашия игра по-добре. Не се косете. Имате отбор,който може да е фактор. Не знам какво ви липсва,но вие вероятно си знаете. Мачкайте шопите и тва е!! Другия път елате да пием бира преди мача,не хапем-питайте Мегафона. 

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Вашите момчета бяха най-добрия отбор, с който сме играли до този момент в това издание на Шампионата. Ние играем добре с добрите.
В началото на темата писах, че отборът, който вкара пръв гол - ще победи и така се случи. Все пак не вярвах, че ще бъде мач с 5 гола.
Съжалявам, че не дойдохте повече момчета на срещата на Капаните. Поздрави на Косьо. Съжалявам, че и с него не се видяхме добре. Първо, че и бяхме доста далеч от един от друг. Когато има атмосфера между привържениците, защо да няма такава и а терена. От такъв мач трябва да се гордеем и вие и ние. Ншите отбори направиха кефа на БГ запалянкото.
В началото на темата писах, че отборът, който вкара пръв гол - ще победи и така се случи. Все пак не вярвах, че ще бъде мач с 5 гола.
Съжалявам, че не дойдохте повече момчета на срещата на Капаните. Поздрави на Косьо. Съжалявам, че и с него не се видяхме добре. Първо, че и бяхме доста далеч от един от друг. Когато има атмосфера между привържениците, защо да няма такава и а терена. От такъв мач трябва да се гордеем и вие и ние. Ншите отбори направиха кефа на БГ запалянкото.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Мачът беше добър. Не играхме зле, но можеше да бъде и доста по-различно, ако Генов най-сетне беше проявил малко кураж и спрял да си измисля някакви причини за негативния резултат. Какво искам да кажа:
1. Имахме мал шанс с контузията на Росен - факт;
2. Защо, бе СЪРЧО при положение, че Дончо не е тренирал от сума ти и време го пускаш в игра и то не възстановен??? Само ти ли не виждаш колко добре раздвижи играта Румен?
3. До кога ще ни мъчиш с тоя Марлон?
3. Защо пусна Симеонов, който е достатъчно бавен в мач, който се играеше на високи обороти? Единственото правилно решение беше Виктор Митев.
И така: загубихме този мач срещу Черноморец ( може би най-силния в момента футболен клуб у нас ) заради:
1. Слабите бекове;
2. Контузията на Росен;
3. Страхливия Генов. Не мога обаче да си изкривя душата и да не му призная правилната схема. Схемата правилна, но попълнена с неправилните играчи.
Иначе какво? Паднахме минимално като гости от най-добрия бг тим. Както винаги Шерифа, Камазола, двамата Жоровци и Миро, а и влезлия Румен ми напълниха душата. Имаме отбор, но или Генов трябва да влезе в час или да си ходи! Трябват ни два сериозни бека, две класни крила и... титлата е наша.
Запей, за моряците!!!
1. Имахме мал шанс с контузията на Росен - факт;
2. Защо, бе СЪРЧО при положение, че Дончо не е тренирал от сума ти и време го пускаш в игра и то не възстановен??? Само ти ли не виждаш колко добре раздвижи играта Румен?
3. До кога ще ни мъчиш с тоя Марлон?
3. Защо пусна Симеонов, който е достатъчно бавен в мач, който се играеше на високи обороти? Единственото правилно решение беше Виктор Митев.
И така: загубихме този мач срещу Черноморец ( може би най-силния в момента футболен клуб у нас ) заради:
1. Слабите бекове;
2. Контузията на Росен;
3. Страхливия Генов. Не мога обаче да си изкривя душата и да не му призная правилната схема. Схемата правилна, но попълнена с неправилните играчи.
Иначе какво? Паднахме минимално като гости от най-добрия бг тим. Както винаги Шерифа, Камазола, двамата Жоровци и Миро, а и влезлия Румен ми напълниха душата. Имаме отбор, но или Генов трябва да влезе в час или да си ходи! Трябват ни два сериозни бека, две класни крила и... титлата е наша.
Запей, за моряците!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
ntodorov написа:Вашите момчета бяха най-добрия отбор, с който сме играли до този момент в това издание на Шампионата. Ние играем добре с добрите.
+ 1000

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
по добре юноши да играят
мисля че вече е време юношите да доиграят първенството няма за какво да се борим да си бъдем честни.митев,румен,капитанов,бекир,радев,а.илиев а и други да играят вие какво мислите
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА
Честито на Черноморец, Херо е голям треньор, а и чужденците им са супер, пожелавам им да станат шампиони имат шанс все още. Нашите играха колкото ни позволи съперника, както във всеки мач късмета или ще те покрие или няма, в случая не ни покри, но си мисля след такъв мач няма място за недоволство.
[offtopic]Само не можах да разбера Сашо защо се хвана за главата след гола на Камазола
дали защото беше невероятен или се обърка нещо с тоя гол
дано не съм прав. /offtopic]
[offtopic]Само не можах да разбера Сашо защо се хвана за главата след гола на Камазола

зеления написа:ntodorov написа:Вашите момчета бяха най-добрия отбор, с който сме играли до този момент в това издание на Шампионата. Ние играем добре с добрите.
+ 1000![]()
Е, поне се чухме по телефона! Надявам се скоро да се видим, я в Бургас, я във Варна! При всички положения ще има бири! ))))))))
Re: по добре юноши да играят
MOREE написа:мисля че вече е време юношите да доиграят първенството няма за какво да се борим да си бъдем честни.митев,румен,капитанов,бекир,радев,а.илиев а и други да играят вие какво мислите
Напълно съм съгласен
kartago написа:зеления написа:ntodorov написа:Вашите момчета бяха най-добрия отбор, с който сме играли до този момент в това издание на Шампионата. Ние играем добре с добрите.
+ 1000![]()
Е, поне се чухме по телефона! Надявам се скоро да се видим, я в Бургас, я във Варна! При всички положения ще има бири! ))))))))
И то много.

Ново мнениеот guglata на 08 Апр 2012 19:26
MOREE написа:мисля че вече е време юношите да доиграят първенството няма за какво да се борим да си бъдем честни.митев,румен,капитанов,бекир,радев,а.илиев а и други да играят вие какво мислите
Напълно съм съгласен
Напълно съм съгласен.Точно сега е момента да им се даде шанс.Програмата ни е доста лесна в случай,че Генов не реши да става шампион или да се крие и мишкува пред Локо ПД ,ЦСКАи Славия.Яд ме е,че имахме някаква възможност и я пропиляхме ей така.Далече съм от идеята за някакъв пробив в ЕТ,но пък на база изпуснатите точки с цел да не паднем и налагането на едни и същи играчи с една съща тактика,направо побеснявам.Като добавим и мааааалко променения начин на съдийство за по-добро + нелепата форма / проблемите / на софийските отбори.
Много се надявам да има цел през следващото първенство.Реална и мотивираща !