Челси: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, слухове)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, слухове и т.н)
Bayern Munich have confirmed that Toni Kroos will be sold for the right price and that Real Madrid are in transfer talks. Kroos suggested after the World Cup final that a deal had been done, but that is not the case according to Karl-Heinz Rummenigge.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Извинявам се, ама покрай това СП малко изпуснах нещата с трансферите в Челси. Та Коща и Фабрегас са новите. Луис май е сигурен за ляв бек и ще замести Ашли Коул. Говори се и за Погба нещо. Ако това стане, то в центъра на терена ще е лудница-Фабрегас, Погба, Рамирес, Матич. Крилата са ясни. Торес, Лукаку и Коща ли ще са напдатели през новия сезон. Все ми се струва, че някои от тях ще го разкарат.... трима класни нападатели в отбора при положение, че ще играе само един ... 
Според мен този сезон ще се търси доста по- силно представяне в центъра на терена. Фабрегас е взет с идеята топката да се държи повече в наше владение. Ако вземем още един халф от световна класа като Погба или Видал ще е уникален бонус, но ако не вземем, съм на мнение, че Оскар и Фабрегас ще играят пред Матич в схема с трима в центъра. По крилата се надявам да гледаме Шурле доста по- честичко, а напред Торес ще е трети избор, какъвто беше Дембата тоя сезон. В защита ако дадем 25 милиона за Ф. Луис, считайте, че момчето ще е твърд титуляр в ляво, което автоматично праща Азпи в дясно. В централната зона единственият 100% тов титуляр ще бъде Гари, а партньорът му за съответния мач ще се избора спрямо противника и представянето (тоест: Кейхил + Тери, Бране или Зума).
Надявам се Салах да е поработил във фитнеса това лято и да направи добър сезон за нас.
И все пак очаквам още един трансфер до края на сезона (освен Ф.Луис)...някое халфче за алтернатива на Фабрегас и Оскар (което обаче няма да струва повече от 20 милиона). Не знам за вас, но на мен много ми харесва тва холандче Джорди Класи...заслужава си да бъде следен
Надявам се Салах да е поработил във фитнеса това лято и да направи добър сезон за нас.
И все пак очаквам още един трансфер до края на сезона (освен Ф.Луис)...някое халфче за алтернатива на Фабрегас и Оскар (което обаче няма да струва повече от 20 милиона). Не знам за вас, но на мен много ми харесва тва холандче Джорди Класи...заслужава си да бъде следен
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
вече нямам търпение да започнем и да се надяваме да видим новия облик на Челси, Фабрегас, Коста, Луис определно ще допринесат за по-голяма класа на Челси.
Имам чувството, че Лукаку остава при нас, щом продаваме Ба на Бешикташ.
Куртоа и Лукаку ги считам също за нови футболисти
Очаквам още някой от наемите да остане, може би Пиазон, или някой от младите англичани.
Имам чувството, че Лукаку остава при нас, щом продаваме Ба на Бешикташ.
Куртоа и Лукаку ги считам също за нови футболисти
Очаквам още някой от наемите да остане, може би Пиазон, или някой от младите англичани.
Nomer_9 написа:В защита ако дадем 25 милиона за Ф. Луис, считайте, че момчето ще е твърд титуляр в ляво, което автоматично праща Азпи в дясно. В централната зона единственият 100% тов титуляр ще бъде Гари, а партньорът му за съответния мач ще се избора спрямо противника и представянето (тоест: Кейхил + Тери, Бране или Зума).
Не мисля, че Моу ще мръдне от двойката Кейхил-Тери, просто тази зона от терена не трябва да се пипа, а ти си го дал така, че всеки мач ще сме с нова. Тези двамцата направиха фантастичен сезон и трябва да използваме тандема им и през този. Аз бих казал, че Азпи също е твърд титуляр (независимо отляво или отдясно) а борбата ще е между Бране и Луиз. С другото съм съгласен.

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
Синичко написа:Nomer_9 написа:В защита ако дадем 25 милиона за Ф. Луис, считайте, че момчето ще е твърд титуляр в ляво, което автоматично праща Азпи в дясно. В централната зона единственият 100% тов титуляр ще бъде Гари, а партньорът му за съответния мач ще се избора спрямо противника и представянето (тоест: Кейхил + Тери, Бране или Зума).
Не мисля, че Моу ще мръдне от двойката Кейхил-Тери, просто тази зона от терена не трябва да се пипа, а ти си го дал така, че всеки мач ще сме с нова. Тези двамцата направиха фантастичен сезон и трябва да използваме тандема им и през този. Аз бих казал, че Азпи също е твърд титуляр (независимо отляво или отдясно) а борбата ще е между Бране и Луиз. С другото съм съгласен.
Значи определено Кейхил и Тери като двойка направиха силен сезон и ако бяха двойка за Англия и на Световното, британците щяха поне да излезнат от групите. Но не мисля, че са двойка, която НЕ трябва да бъде пипана и ще ти кажа защо. Те са типичната стабилна централна двойка защитници, която не се отличава с особена техника, бързина и умение да се изнася топката, но пък за сметка на това за господари във въздуха и имат страхотно позициониране. Срещу повечето противници в Англия са перфектни, но в Европа+някои отбори в Англия, които разполагат с бързи и повратливи нападатели им е доста трудно. Затова смятам, че вариативността, която притежава отбора, трябва да бъде използвана на всички постове, включително в централната зона на защитата. Пример: Срещу Стоук Сити един Рамирес ще е доста по полезни от Оскар или Фабрегас, но пък срещу Сити нещата стоят по обратния начин. На другия полюс ... как ли ще се чувства двойка Тери-Кейхил срещу свръх бързите и взривоопасни Неймар-Суарес-Меси ?
Kуртоа/Шварцер? Ми Чех?
Колкото и да ми е неприятно май Чех ще го продават... затова не съм го включил 
Nomer_9 написа:Колкото и да ми е неприятно май Чех ще го продават... затова не съм го включил
Защо така мислиш?
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]