Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30

Мнениеот Santiago Munezz » 18 ное 2012 19:20

Очаквана загуба,с тая смешна игра срещу непретенциозните отбори се получава,но в по тежките мачове се вижда,че Левски е трагичен,безидеен,липсва хъс,липсва класа единствения който заслужава само добри думи е Кристовао Рамос!
И въпреки загубата оставаме в играта,но при едно условие...зимата да бъдат привлечени 4-5 КЛАСНИ футболисти,не парашутисти както през лятото(ама съм сигурен,че това няма да се случи) !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 18 ное 2012 19:22

Левскари не драматизирайте - ще бием Лудогорец в Пловдив и отново ще сте първи. Вашият зор ще е напролет когато очаквам след първите два кръга да сте с 0 точки, така че си запазете нервите дотогава.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 18 ное 2012 19:23

Ще биете центъра
Само Левски!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 18 ное 2012 19:25

Димов този полусезон колко мача има на позицията дето игра днес?
Йовов този полусезон колко мача има на позицията дето игра днес?

Илияне, това са елементарни грешки... и не разбра ли, че Пелето НЕ трябва да играе защитник а халф? Това го вижда и разбира всеки един фен тук в този форум а ти продължаваш да си правиш експерименти във важните мачове...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 18 ное 2012 19:26

allez_les_blues написа: и тук-там с организация без която в България не може, като нищо ще си станем шампиони :mrgreen:

И защо да не може,нали Левски ще е богат,мощен,достатъчно силен и т.н :?: Или викаш за по-сигурно да се подсигурим с 6-7 "предварително ясни" мача :?: Докато ни е мисленето на тоя хал и първия кръг в Европа ни е много,трябва да почваме с люксембург,андора и останалите джуджета :idea:
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 18 ное 2012 19:29

Ами по позиция за този мач явно е заслужена загубата ! Шансът за първото място според не ви е изгубен - не се знае нищо ...

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 18 ное 2012 19:30

delpi написа:Димов този полусезон колко мача има на позицията дето игра днес?
Йовов този полусезон колко мача има на позицията дето игра днес?

Илияне, това са елементарни грешки... и не разбра ли, че Пелето НЕ трябва да играе защитник а халф? Това го вижда и разбира всеки един фен тук в този форум а ти продължаваш да си правиш експерименти във важните мачове...

Тренера тотално разочарова :o

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 18 ное 2012 19:35

още спонсори трябват ....... тия са малко ........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 18 ное 2012 19:37

от allez_les_blues на 18 Ное 2012 20:19

Артилериста написа:Левски,въпреки,че е 6 точки назат.Вярвам,че след този мач се връщаме за титлата.
Отностно това кой бе по-добър спор няма-Лудогорец ви надигра и заслужено победи.Аз съм на мнение,че Илиян не е лош треньор и е голям левскар,зачитайте си легендите и оставете човека да работи :!:

абе пич, специално па ЦСКА титла нема да види скоро, приемете го и се примирете вече :lol: ...нищо чудно дори още в следващия кръг да загубите точки в Гоце Делчев.Титлата ще си се решава между Левски и Лудогорец, следващият кръг отново ще сме първи щото Лудогорец няма да бие Ботев в Пловдив, а до напролет има много време.Като влезе Газпром, като постегнем и защитата, и тук-там с организация без която в България не може, като нищо ще си станем шампиони :mrgreen:

Те Газпром хубаво ще влязат,но тия некадърници като нямат усет какви играчи да вземат,пак ще са домъкнали някакви ботушари и пак след всеки мач,ще говорят същите клишета за замазване на очите и ще оправдават неграмотността си.

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 18 ное 2012 19:39

Омръзна ми да гледам Левски толкова беззъб ... куп играчи,които вегетират от години в любимия ми отбор,визирам точно Даниел Димов,Христо Йовов и такива палячовци като Орлин Старокин! Предполагам няма да открия топлата вода като кажа,че ни трябва поне един много стабилен ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК ... поне един нормален ЛЯВ БЕК,защото ми писна да гледам как единия се мъчи в защита,а другия в нападение ... много класен играч зад нападателя или нападателите(ако случайно вземем някой треньор най-накрая,който реално ще промени Левски и ще държи на футбола който всички искаме да виждаме открит и нападателен с двама нападатели) ... също така имаме спешна нужда от много класно ляво крило,че в момента не виждам такова в Левски! А най-много имаме нужда от треньор,който ИМА ТОПКИ И НЕ ГО Е СТРАХ! Аз ако бях никога нямаше да изляза с Димов титуляр при положение,че няма мач този сезон като дефанзивен полузащитник,а още по-малко с Йовов акумулатора! За смените няма какво да коментирам като допуснеш две грешки в състава още със излизането от съблекалнята после с 3 смени трудно ще оправиш мазалото ... а пък и смените бяха едни навременни със закъснение от половин час горе долу!
Това нашето не е игра ... просто си ставаме за смях! Гледайки мача се чудех нашите за хикс ли са излезнали и са променили в последствие стратегията да пазят резултата( първо 1:0 и после 2:1)! И въпрос към палячовците наричащи себе си управници в ЛЕВСКИ ... колко треньори сменихме след загуби във възлови мачове ... е тази година загубите в тези мачове станаха традиция,а и "играта" и "нагласата" , с които излизаме явно не са на ниво! Е кой е отговорен за това > масажиста,домакина!? Очевадно е че нещо куца и то идва от тренера ... не съм хейтър ама тези глупости ги ненавиждам!

Върни се в “Архив”