Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SANSIRO7
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот SANSIRO7 » 30 апр 2012 16:48

ehh написа:
SANSIRO7 написа:"Защо сте почнали толкова рано с алкохола?
Да обвиняваш играта на Левски срещу ЦСКА, след всичко това, което видяхме до вчера, не е нищо друго, освен да си обърнал няколко чашки или да си махмурлия от рождения ден на Наско Сираков.
А това за дузпите... просто заслужава ли си коментар? Не мога да повярвам, че левскар, чиято глава не е пълна с директиви и компромати, ще тръгне да говори, че лудогореца е давал пари на съдията.
Момчетата над мен имат серозна нужда да седнат и да помислят за някои неща."

Добре, че ти си мислителя иначе не знам!
Ако имаш да напишеш нещо смислено го напиши, безмислените обиждания си ги запази за приятелчетата.

Каквото има да казвам, го направих кратко и ясно. Изводите са за теб и другарчето ти, фенове по-скоро на ФК Наско София, отколкото на Левски София.

Продължаваш с глупостите! Ти на кой си фен на Гонзо Пловдив ли? Аман от осмокласници!

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 30 апр 2012 17:41

Честита победа на всички Левскари.Няма значение хубава или грозна,победа си е победа.Аз лично съм доволен от старанието на сините играчи,без Йовов,дал е много на Левски,но е време за пенсия.Не мога да разбера,защо някои фенове тук,хулят толкова много Димов и Старокин,момчетата играха колкото могат.Иво Иванов направи добър мач, а Пламен Илиев беше фантастичен :!: Другите момчета също се раздадоха,заслужават адмирации.И стига вече спорове за и против Сираков и Гонзо,лятото почваме на чисто с Илиян Илиев :!: Аз лично го подкрепям,направете го и ВИЕ :!: САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 30 апр 2012 17:44

Кой го интересува игра и тактики бе :?: :!:

НИЕ СМЕ ЛЕЕЕВСКИ, НИЕ СМЕ ЛЕВСКИИ, НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯЯЯ! Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G7HiCoHy5zQ&feature=g-all-lik[/youtube]

Потребителски аватар
Gonewild
Контакти:

Мнениеот Gonewild » 30 апр 2012 18:53

Момиров толкова много го цитираха предния път, пък и бил най-добрият ни международен рефер - да не се оплакват сега, няма дузпи!
DMS LEVSKI на 17777

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 30 апр 2012 18:54

eddie написа:Изображение

В какво точно трябва да ни убеди тази снимка?
Както и да я гледам не ми се връзва с последвалия плонж.
Тези дузпи, дето плачете за тях само Антон Генов, Ви ги свиреше и затова сте свикнали така.
Мога да кажа поне три мача, в които свиреше Генов и ги отървахте с равен, благодарение на дузпите му.
Нали бяхте много силни, нали щяхте да биете с разлика, нали дойдохте на война?
Казах го една седмица преди мача и ще го повторя!
"Голям залък лапни, голяма дума не казвай!" - българска поговорка.
Вижте как да оправите лиценза, защото май, както и да сте класирани може да ритате във "В" група!
Тоя път може да ви резнат директно от Европа, чудя се тогава и УЕФА ли ще е левскарска?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 апр 2012 19:27

То не беше плач, не беше чудо... Като се биеха в гърдите, че са най-добрите в БГ, да бяха ни победили. При това- с резултат. Защото никога, повтарям- НИКОГА няма да им се удаде такъв шанс да срещнат толкова слаб и жалък отбор на Левски. За първи път в живота си се притеснявах преди мача, че ще вземат да ни "дръннат" с някой резултат дето после ще го пеят от "Г"-сектор. А ние взехме, че ги "изклатихме". Екстра, така най-боли. А погледа на големия спец Стойчо, както и пяната по устата на недоразумението Живков ми докараха душевен оргазъм. Какви шампиони са тръгнали да стават, когато не могат да вземат победа над вечния враг?! Кефът е най-голям именно когато си станал шампион с победа над историческия си опонент. Както и да е. Ние лятото тръгваме начисто- всички сини заедно- в един юмрук!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 30 апр 2012 19:31

Между другото тия ч**баланковци дори с 13 т. пред нас не можаха да ни надвикат или въобще да се съберат повече от нас ! Представям си какво щеше да бъде на стадиона, ако ние им водехме с 13 точки...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 апр 2012 19:36

Без име написа:Между другото тия ч**баланковци дори с 13 т. пред нас не можаха да ни надвикат или въобще да се съберат повече от нас ! Представям си какво щеше да бъде на стадиона, ако ние им водехме с 13 точки...

Това е наистина интересен въпрос, и аз вчера си го помислих... ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 апр 2012 19:45

когато ние им "бягахме" с подобна разлика и ставахме шампиони, дори на мач с отбор от дъното на таблицата (Вихрен, Спартак Вн и пр.) се събирахме по 7-8 000 души. Но го правехме с игра. Сигурен съм, че дори и вчера щяхме да сме още повече, ако не бяха станали издънките в последните месеци.
А тази година шампион ще стане най-малко слабия от първите 3 отбора в класирането.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 30 апр 2012 20:19

santiliana написа:когато ние им "бягахме" с подобна разлика и ставахме шампиони, дори на мач с отбор от дъното на таблицата (Вихрен, Спартак Вн и пр.) се събирахме по 7-8 000 души. Но го правехме с игра. Сигурен съм, че дори и вчера щяхме да сме още повече, ако не бяха станали издънките в последните месеци.
А тази година шампион ще стане най-малко слабия от първите 3 отбора в класирането.

Всъщност шампион има опасност да стане дрогирания отбор, при това първия доказано дрогиран отбор - ЕТО ТОВА Е ЖАЛКО!
Силни били, да бе да, смъркат много и нищо повече, но смръкнята минава и...може да останеш и без лиценз!

Върни се в “Архив”