sin4ec написа:Равностоен мач, Литекс изпуснаха шанса си, ЦСКА вкара. Съмненията за уговорка са несериозни, мачът може да свърши всякак.
Абе тия пеленгатори - защитниците на Литекс за първите 5 минути направиха 20 "кюфа"... Директивата е ясна!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
sin4ec написа:Равностоен мач, Литекс изпуснаха шанса си, ЦСКА вкара. Съмненията за уговорка са несериозни, мачът може да свърши всякак.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
GA_ veliki написа:sin4ec написа:Равностоен мач, Литекс изпуснаха шанса си, ЦСКА вкара. Съмненията за уговорка са несериозни, мачът може да свърши всякак.
Разбира се за това мнение ще получиш овации от червено -белите.На кой модератор искаш да се харесаш.Топка от корнер във вратарското поле , естествено вратаря я пропуска, червения на 3м. от врата се разминава(уви) но следващия зелен пък се прави на умрял и чочев от 0лев ъгъл вкарва- каква футболна драма уважаеми зрители.
sin4ec написа:GA_ veliki написа:sin4ec написа:Равностоен мач, Литекс изпуснаха шанса си, ЦСКА вкара. Съмненията за уговорка са несериозни, мачът може да свърши всякак.
Разбира се за това мнение ще получиш овации от червено -белите.На кой модератор искаш да се харесаш.Топка от корнер във вратарското поле , естествено вратаря я пропуска, червения на 3м. от врата се разминава(уви) но следващия зелен пък се прави на умрял и чочев от 0лев ъгъл вкарва- каква футболна драма уважаеми зрители.
Аз съм последният, дето иска да се хареса на някого. На нас ни вкараха далеч по-смешни голове, я си спомни Левски-Лц... Нашите с Директива ли бяха? Това е смешно!
...а тук май имаме черен Йовов!
GA_ veliki написа:sin4ec написа:GA_ veliki написа:sin4ec написа:Равностоен мач, Литекс изпуснаха шанса си, ЦСКА вкара. Съмненията за уговорка са несериозни, мачът може да свърши всякак.
Аз съм последният, дето иска да се хареса на някого. На нас ни вкараха далеч по-смешни голове, я си спомни Левски-Лц... Нашите с Директива ли бяха? Това е смешно!
...а тук май имаме черен Йовов!
Ами гледай какво става, никакъв хъс в ловеч. Даже връщат топката, а не я оставят при спиране на играта по добре да си гледам Free X tv
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта