siniq_fen написа:tevez написа:Еее, това е малко успокоение и отговор на въпроса к'во по дяволите прави Милиев като титуляр!!
Аз говорих с Илиан да го налага![]()
![]()
След това ти заедно с Илиан ще усетите "всенародната любов"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:tevez написа:Еее, това е малко успокоение и отговор на въпроса к'во по дяволите прави Милиев като титуляр!!
![]()
Levski26 написа:В Гонг казаха, че си бил изкарал червен картон, мисля в мач за купата, заради това няма да може да играе в първия мач
tevez написа:siniq_fen написа:tevez написа:Еее, това е малко успокоение и отговор на въпроса к'во по дяволите прави Милиев като титуляр!!
![]()
След това ти заедно с Илиан ще усетите "всенародната любов"![]()
siniq_fen написа:Ако Милиев потвърди очакванията ми да е стабилен може и да я усетим без кавичките
Levski26 написа:В Гонг казаха, че си бил изкарал червен картон, мисля в мач за купата, заради това няма да може да играе в първия мач
Djack_84 написа:Някои явно си мислят,че всики нови попълнения трябва да са абонирани за титуляри.Дай сега като е дошъл Михелич,да сложим Гаджев резерва.Прохазка е най-постоянния играч в подготовката,ама дай да играе Велев щото е нов.Нито Гонзо,нито Жоазиньо като дойдоха и веднага почнаха да игратя титуляри и ги чакахме една - две години да заиграят както трябва и да покажат това което могат.Да не давам пример и с Тасевски,Калво и т.н.Друг е въпроса,че Калво тъкмо заигра и го махнаха.
terata написа:PFK_Levski написа:
Ку-ку, ти имаш ли некой на горния етаж, че да ме коментираш мене бе младеж? Пикльото ще ми казва кой има смислен и кой не коментар? Я я, ми посочи къде съм казал за " по-доброто на Пламен Димов"? И не съм видял да е направил всички "дуСпи", виж дуЗпа може и да е направил. Тва за Прохазка че е десен бек, за да замества Дъстли... все едно не съм го прочел. Като ти е писнало да ми четеш коментарите не ги чети! Имаш една опцийка в профила, маркирай я и повече няма да ми четеш коментарите. Бахти капацитетите в тоя форум, къде ми се изживяват кат последна инстанция. Сакън на некой мнението да се различава от това на стадото!
PFK_Levski написа:terata написа:PFK_Levski написа:
Ку-ку, ти имаш ли некой на горния етаж, че да ме коментираш мене бе младеж? Пикльото ще ми казва кой има смислен и кой не коментар? Я я, ми посочи къде съм казал за " по-доброто на Пламен Димов"? И не съм видял да е направил всички "дуСпи", виж дуЗпа може и да е направил. Тва за Прохазка че е десен бек, за да замества Дъстли... все едно не съм го прочел. Като ти е писнало да ми четеш коментарите не ги чети! Имаш една опцийка в профила, маркирай я и повече няма да ми четеш коментарите. Бахти капацитетите в тоя форум, къде ми се изживяват кат последна инстанция. Сакън на некой мнението да се различава от това на стадото!
Ха-ха! Издънка .... чети внимателно ! Ако ще ме поучаваш как да пиша грамотно - думи като "Бахти" и "некой" не прилягат на един учител с правоговорна рече .... разбираш ли на къде бия ? Второ - мненията ти ,че са едни от най-смешните , е така си е ! Това за стадото пък е изтъркано , не може всеки втори , който плюе постоянно по отбора да нарича другите ( които са с по-позитивно мислене ) стадо . Опитваш се да се отличаваш - добре , но не може всичко ,което пишеш да е с негативизъм ! НИТО си треньор , НИТО разбираш от футбол ,че да казваш кой трябвало да играе и кой не ...... Кой трябвало да се вземе и кой не .... и прочие ! А бе юнак ти стъпвал ли си на зелен терен изобщо ( под каквато и да е форма , дори и да окосиш тревата ) ?
Djack_84 написа:Не забравяйте,че той беше викан в национала,още като играч на Локомотив Пловдив.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта