ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Явно тия дет ходим на Армията сме спрели да се къпем, откакто БФС и държавата дадоха на ГГ правото да управлява ЦСКА.

CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
-
Sir_Stanley_Rowse
doberman написа:Sir_Stanley_Rowse написа:soilwork написа:[center]Утре на тренировката в Обеля трябва да сте значи между 5000-10 000 хил. щом на мачовете в Областната ще идват 20 000хил.Beladona написа:
Толкова е хубаво да играем на Васил Левски пред 40 000 зрители в определени мачове ...., другите ще сме си по 20 000 , без наркомани и боклуци някакви !!!! Толкова е хубаво , че се разделихме от тези фенове !!![/center]
Сега пък в Обеля лиУтре в Люлин,в други ден може и на Герман
Пътуваща циркова трупа „Генералите“
Кви "генерали" те гонят, бе?![]()
Фатмак, пожарна, дуче и наша Беладона. Аз "генерал" не виждам
Е тоя Мечков какъв е бе
russia написа:CSKA 78 написа:
Не съм казал такова нещо, душа! Но ЦСКА София ще играе на "Армията", ще притежава и оригиналната емблема на старото ПФК, така че всичко друго освен ЦСКА София, ще е менте!![]()
![]()
Ще, ще, ще...а да видим кое от всичките "ще"...ще се случи
То вече се е случило!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
Sir_Stanley_Rowse
Beladona написа:CSKA 78 написа:djd написа:Засега безпристрастен е Спортал. Май!
Спортал от доста време насам не е безпристрастен, напротив- направо си пристрастен на "отбора" от летището!
Но това въобще не е важно! Важното е какво искат феновете, а те искат отбора, който ще играе на "Армията"!
Познай кой е този отбор?![]()
![]()
Литекс !
...е у Трета Лига и си играе в Ловеч на стадиона ,реновиран от ГГ
Beladona написа:CSKA 78 написа:Май от УЕФА казаха, че ЦСКА София няма нищо общо с Литекс?!![]()
БФС казаха Литекс , ФИФА и УЕФА казаха , че не сте ЦСКА .....кои сте вие всъщност ????
ЦСКА София няма нищо общо с Литекс! Това казаха от УЕФА!
По-скоро кажи ЦСКА 1948, те кои са всъщност?! Захаринче, което прави жалки опити да замести захарта може би?! Аве, кажи му менте и не го обиждай повече!
Последна промяна от CSKA 78 на 08 авг 2016 11:44, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
-
Sir_Stanley_Rowse
vaskonti написа:ivo55 написа:Аз не виждам лошо няколко фена на ЦСКА да си направят още едно ЦСКА.
Факт е обаче, че ако не получат подкрепата на публиката, не откупят емблемата и не се спчелят търга за базите, този клуб ще изчезне както се е появил. Аз им пожелавам успех, ако не ни заливат с агресия и омраза. Иначе само такова ще получат в отговор.
Ще цитираш ли дори един такъв фен, който ви е залял с агресия и омаза? Щото аз мога да ти цитирам един куп фенове, които заливат този клуб с агресия и омраза, без да имат повод да го правят - според мен.
Само да те питам,какъв е този клуб без футболен отбор,както и това,че модераторите сте решили ,че има три ЦСКА-та и тука е за фенове и на трите,след като има само един,който упражнява спортна дейност
Последна промяна от Sir_Stanley_Rowse на 08 авг 2016 11:54, променено общо 1 път.
-
Sir_Stanley_Rowse
djd написа:ivo55 написа:Аз не виждам лошо няколко фена на ЦСКА да си направят още едно ЦСКА.
Факт е обаче, че ако не получат подкрепата на публиката, не откупят емблемата и не се спчелят търга за базите, този клуб ще изчезне както се е появил. Аз им пожелавам успех, ако не ни заливат с агресия и омраза. Иначе само такова ще получат в отговор.
Не виждам много факти, в това, което си писал.
Съществуването на два клуба с име ЦСКА може да се окаже в крайна сметка не толкова лошо, колкото смятахме преди.
Феновете, които не признават единия клуб, ще имат възможност да подкрепят другия. Така ще бъдат по-малко тези, които ще спрат да се интересуват от българския футбол.
Въпросът е, че всякаква проява на омраза между привържениците на двата клуба е ненужна и тъпа.
Ако има нещо, което би зарадвало най-много нашите неприятели, е ние да се избием помежду си.
И кое му е хубавото,че не мога да проумея?Аз виждам само провокация от шепа неуспели ,да си наложат начина на мислене и искащи да са първа цигулка в клуба, всичко да е под техен контрол,да извличат дивиденти ,както са го правили и преди!Сега са просто маша в ръцете на тези,които са лични врагове на ГГ и които искат да направят ЦСКА,част от статуквото и преди при Лупи и Стойчо!
Да се направят два подфорума на ЦСКА и да видим кой кого ??? А?
Или ви е страх , а ????
Или ви е страх , а ????
-
Sir_Stanley_Rowse
Beladona написа:Да се направят два подфорума на ЦСКА и да видим кой кого ??? А?
Или ви е страх , а ????
Ти това искаш ,нали,ако може и три и повече,а
Sir_Stanley_Rowse написа:Beladona написа:Да се направят два подфорума на ЦСКА и да видим кой кого ??? А?
Или ви е страх , а ????
Ти това искаш ,нали,ако може и три и повече,а
Що не , стотиците хиляди фенове на 1948 без форум ли да останат ????
Аз ще взема да направя един официален и да видим .....