Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 31 окт 2025 18:09

Някой като каже нещо, което не ви отърва и не е според вашите разбирания и се почват тъпите коментари.

Един съвет: Забравете за Златков, забравете за Нога и т.н. и т.н. абстрахирайте се от вашите лични чувства и емоции към тези лица.

Това ще ви помогне да погледнете цялостната картинка в клуба по обективно и реално.

Според мен който и да бяха взели, ако ще и някоя чистачка от ЦГ да бяха сложили вместо Златков, Тонито пак щеше да скача до небето от радост.

И стига сте плямпали глупости за Златков. Вие си го бяхте нарочили, на мен не ми пука.

По тая логика тука имаше сумати народ дето защитаваха Филипов до последно една ли не. Тогава аз сигурно трябваше на всеки мой втори пост да им напявам да го вземат вкъщи, да го осиновяват, да му дават пожизнена пенсия за заслуги към ЦСКА.

Малко по-сериозно като пишете, щото стана изнервящо вече.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 окт 2025 19:12

Данко аз уважавм позицията ти и не споря с теб, но обосновах и моето мнение по темата. Толкова. Много лично приемаш дебатите в форума
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 31 окт 2025 20:59

За да сме сериозни както тук се апелира, нека да не даваме оценки на втория ден от назначението на който и да е било. Оценка на такива позиции се прави поне на 100 дни служба. Е собствениците изчакаха бившия ИД и не само него, много повече от сто дни. Феновете също бяха доста търпеливи. Няма да забравя ,че директора ни миналия сезон не правеше разлика между купа и първенство. Какво ме грее това че има СВ, къде го има? В някакъв бизнес, Ок. Един клуб като ЦСКА не е училище, това не е просто фирма, а привържениците не са клиенти, днес да сме от викома утре ще се закачим към мтела. Ние сме там до живот, а директорите са временни.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 окт 2025 21:26

Няма оценки, има представяне на факти.

Като кажеш този е бил Председател на УС на Ботев Враца- тва не е оценка, а History.

Тая тема по-добре да я затворим. Папазки така е решил, така е направил и точка. Ще ги съдим по делата им след време.

Ако и в държавата гледахме и следяхме толкова какво и как се случва мисля, че щяхме да водим с една-две идеи по-добър и смислен живот.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 31 окт 2025 21:30

soilwork написа:Очаквам скоро Трифон Попов и Величко Дихонов също да бъдат назначени на синекурни длъжности в клуба и трансформацията на клуба да бъде завършена :mrgreen: По смешен ИД няма в цялата Ефбет лига. Убеден съм че бореца не говори грам чужди езици.....

Бъркаш - врачански.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 31 окт 2025 21:58

danko_sot написа:Няма оценки, има представяне на факти.

Като кажеш този е бил Председател на УС на Ботев Враца- тва не е оценка, а History.

Тая тема по-добре да я затворим. Папазки така е решил, така е направил и точка. Ще ги съдим по делата им след време.

Ако и в държавата гледахме и следяхме толкова какво и как се случва мисля, че щяхме да водим с една-две идеи по-добър и смислен живот.

Факт е, че от ден 1 си погнал новите СД и ИД.

Факт е, че още никой не е дал един конкретен пример какво толкова полезно е свършено от Златков или от Нога.

Да, скачам от радост, предпочитам всяка чистачка пред Златков, разбира се.

Има една фундаментална разлика в подхода ни. Аз въм подкрепил Стипич, Орманджиев, Филипов, Томаш, Златков, Томанов, Нога и Керкез. Снел съм си доверието от тях в последствие на базата на действията им и постигнатите резултати.

Конкретно за Златков беше нетърпимо разминаването между обещания и реалност, както и аматьорските грешки. Под негово ръководство направихме недостатъчна селекция зимата, започнахме лятото с играчите, които опропастиха миналия сезон, забави се селекцията (преговорите бяха негова работа, по негово желание), имаше брутално забавяне на картотеките на новите. На фона на това се хвалеше, че сме имали екселски репорти... въпреки впечатляващото на пръв поглед СВ се провали във всичко, а организацията в клуба под негово ръководство беше тотален хаос.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 31 окт 2025 22:11

Златков на презентацията говореше за разни модерни управленски показатели като KPI примерно. Не може да не му е излязло, че пърформънса на спортния отдел като цяло и на всеки един в него - скаут, тренер, футболист - е доста нисък. Това и без модерна меринджейска система се вижда. Какво направи той, за да се подобрят показателите на отбора в тази една година? Понеже отборът вървеше от зле към катастрофално.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 01 ное 2025 11:36

Ако Добруджа препъне Спартак и Числото вземе нещо от Враца, имаме шанс да скочим 2 места в класирането. Не е за вярване какви отбори се опитваме да изпреварим но това е реалността към момента.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

4x4
Контакти:

Re: 14 кръг/ ЦСКА - Монтана / 02.11.2025 г./12.45 ч.

Мнениеот 4x4 » 02 ное 2025 21:15

За нас реалната цел в момента е да трупаме точки в борбата за топ 4, което включва и следващия мач.
Всяка издънка на конкурентите ни е добре дошла а кой ще става шампион засега слбо ме вълнува. Втория полусезон ще си проличи кой каква подготовка е направил и кой за какво ще се бори.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: 14 кръг/ ЦСКА - Монтана / 02.11.2025 г./12.45 ч.

Мнениеот MASTER_COOL » 02 ное 2025 21:15

Фаворити са. Но когато ЦСКА е на терена, винаги съм оптимист!
САМО ЦСКА
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”