Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Kris_men2000 » 01 мар 2019 13:51

wilge написа:Няма угодия за феновете. Живко бил стар, казахстанеца бил млад, Ники не бил играл скоро, Божи много приказвал ... Вие сигурно сте идеални?! Само да ви питам в колко мача го гледахте на живо? Колко време работихте във футболната сфера в Казахстан? Младокът идва по препоръка и одобрение на двама футболни специалисти с добри резултати които имат преки впечатления от момчето. Редно е да замълчите. Останалото зависи от него. Как и за колко време ще се аклиматизира, ще преодолее битовия и културен шок, как ще се впише в колектива (№32 не успя) и на какво ниво ще се представи. Нека не забравяме, че от Уфа пишат "Ждем возвращения", което значи че се дублира ситуацията с Илия Димитров или с останалите преотстъпени от Левски. Ако се покаже в добра светлина- добре дошъл обратно, ако се провали- ваш е. Не знам къде прочетохте, че има опция за закупуване. Аз прочетох това: „Футболен клуб Уфа пожелава на Йеркебулан успехи в България, бърз прогрес и завръщане в Уфа като още по-силен футболист”.
https://levski.gong.bg/bg-football/parv ... met-530499
Да му кажем добре дошъл и да му пожелаем да оправдае прякора си. Че нашия си Меси нещо ...
Каквото- такова. Успех на всички нови попълнения. И дано ги гледаме през пролетта на 2020 в Европа!

Според това което пишеш ние сме пълни кретени.Взимаме играч след две тежки контузи , изяжда хляба на някое българче,оправяме го, разиграваме го ,налагаме го ,правим го играч,вдигаме му рейтинга в Европа,вдигаме му цената и хоп връщаме си го наготово на Уфа готов играч и те си лапат милионите а ние с пръст в Г... Е на това му се казва олигофрения око няма откупна цена.Защото това може да го правим и с някое младо и надеждно българче.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 01 мар 2019 13:57

Kris_men2000 написа:
wilge написа:Няма угодия за феновете. Живко бил стар, казахстанеца бил млад, Ники не бил играл скоро, Божи много приказвал ... Вие сигурно сте идеални?! Само да ви питам в колко мача го гледахте на живо? Колко време работихте във футболната сфера в Казахстан? Младокът идва по препоръка и одобрение на двама футболни специалисти с добри резултати които имат преки впечатления от момчето. Редно е да замълчите. Останалото зависи от него. Как и за колко време ще се аклиматизира, ще преодолее битовия и културен шок, как ще се впише в колектива (№32 не успя) и на какво ниво ще се представи. Нека не забравяме, че от Уфа пишат "Ждем возвращения", което значи че се дублира ситуацията с Илия Димитров или с останалите преотстъпени от Левски. Ако се покаже в добра светлина- добре дошъл обратно, ако се провали- ваш е. Не знам къде прочетохте, че има опция за закупуване. Аз прочетох това: „Футболен клуб Уфа пожелава на Йеркебулан успехи в България, бърз прогрес и завръщане в Уфа като още по-силен футболист”.
Да му кажем добре дошъл и да му пожелаем да оправдае прякора си. Че нашия си Меси нещо ...
Каквото- такова. Успех на всички нови попълнения. И дано ги гледаме през пролетта на 2020 в Европа!

Според това което пишеш ние сме пълни кретени.Взимаме играч след две тежки контузи , изяжда хляба на някое българче,оправяме го, разиграваме го ,налагаме го ,правим го играч,вдигаме му рейтинга в Европа,вдигаме му цената и хоп връщаме си го наготово на Уфа готов играч и те си лапат милионите а ние с пръст в Г... Е на това му се казва олигофрения око няма откупна цена.Защото това може да го правим и с някое младо и надеждно българче.

не се ли сещаш, че в тоя наем и най-нормалното при такава сделка е включена откупна клауза в полза на ПФК Левски :geek:

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 01 мар 2019 14:00

Някой попита какъв го играе Мъри в Левски?
Като прочетеш всички интервюта и действия на страните и седнеш да поработиш с пъзела, не е трудно да видиш картинката.
Според мен, още при встъпване в длъжност, едно от първите неща, които е направил Колев е да се обади е извини на Мъри за неадекватната позиция на клуба по отношение на дълга към хасковлията. Двамата мисля, че са постигнали договорка за разрочено издължаване.
В замяна Мъри, най-вероятно ще помага про-боно(засега) със съвети и връзки и ще го играе скрит спортен директор до момента, в който официално не зацепи след края на договора с Дерменджиев. Почти съм сигурен, че това е съгласувано и с Божков. Всичко ще стане по европейски. Дерменджиев ще си изпълни договора и ще изкара яслите, предучилищната, а евентуално и началния курс, а Мъри ще поеме гимназията и колежа. Това,разбира се, само при 2 условия:
1. Мъри не получи предложение от отбор от друга орбита. Дочух, че е отклонил вече няколко оферти от отбори от нашата и малко над нашата черга, защото той е на принципната позиция, че на това ниво ще е единствено Левски.
2. Плана, който са дискутирали с Колев се изпълнява точно и безусловно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 мар 2019 14:10

Ами Колев каза, че Мъри си е висока топка, което си е така. Ако самият Мъри иска да се развива, то трябва да забрави всяка дестинация на изток от Калотина. Нека да си стъпим на краката, щото още не е сигурно, да почнем от следващия сезон с новата стратегия, пък после ще го мислим. Иначе е похвално, че той продължава да работи с малките. А ако Ерко се наложи и го видят в Европа (нещо, което с Уфа едва ли може да стане), това ще е положително за клуба, не само финансово, но и като имидж. Само да не го контузим тук по нашите картофени ниви.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 01 мар 2019 14:30

http://levski.bg/live
14.30

Всеки път чувам "Щом е в Левски, значи е добър футболист"

Е6аси, уж са добри, па нищо не стаа от тех :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 01 мар 2019 14:44

t0bl3ro_bg написа:
Kris_men2000 написа:

не се ли сещаш, че в тоя наем и най-нормалното при такава сделка е включена откупна клауза в полза на ПФК Левски :geek:

"това е логично и е така" ;)
Потвърдено очакваното

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 мар 2019 14:46

Българският наставник на Кайсар Стойчо Младенов се изказа изключително позитивно за дошлия под наем в Левски млад казахстански талант Йеркебулан Сейдахмет.

За Гонг Младенов коментира: „Момчето е страхотно! Рядко се среща подобен талант на тази възраст. Знам го много добре, играл съм два мача срещу неговия Тарас, преди той да отиде в Русия. Много повратлив на терена, комбинативен, като най-големият му талант е това, което прави в завършващата фаза. Там винаги има интересни идеи за завършек. И нещо, което не е за подценяване – вкарва често и то разнообразни попадения. Това момче за мен има голямо бъдеще!“

„Пожелавам му успех, най-важното за него сега е да успее възможно най-бързо да се аклиматизира, тъй като този път преместването му е доста по-различно. Но за него е нужно да играе, да трупа игрови минути. В момента е младежки национал, въпрос на време е да започне да играе редовно и в мъжкия тим на Казахстан“ – допълни Младенов.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 мар 2019 14:48

t0bl3ro_bg написа:http://levski.bg/live
14.30

Видеото само на мен ли ми изписва not found?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 мар 2019 14:49

damyanov1963 написа:
t0bl3ro_bg написа:http://levski.bg/live
14.30

Видеото само на мен ли ми изписва not found?

То свърши....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 мар 2019 15:05

Имало клауза за откупуването на Меси, ако ни хареса.
Въпросът е дали може да си я позволим.
Първо да си я заслужи, след това ще се мисли.

Върни се в “Левски”