Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 07 ное 2024 13:44

Много неприятен жребий, доста ироничен бих казал.
Томаш ще има нелеката задача в една доста враждебна и неприятна обстановка.
Добавям и това, че по традиция там играем зверски трудно !
Аз този мач го виждам като ВСИЧКО или НИЩО за Томаш.
Без значение на моето мнение, той се явява точно такъв за треньора ни.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 ное 2024 09:52

MASTER_COOL написа:Напротив не съм казал да не пишеш. Точно обратното. Просто ми е странен поста ти. Методи Томанов е доказан и утвърден специалист. Извинявай, ако съм те засегнал.
За Мъри сме на едно мнение, ама това никога няма да стане. Ако ще и свирки да му направим :oops:

Малко са нещата които могат да ме откажат да подкрепям ЦСКА,през какво ли не сме минали последните 30 години,но Мърльо треньор на ЦСКА е едно от тях!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 ное 2024 09:55

Aronaks написа:
gihuelo написа:
Aronaks написа:Значи, ако този е такъв гуру какъвто го описвате Лудугорец нямаше да го изпуснат с лека ръка. Или си е изпял песента, или вече няма тези контакти и връзки или е нещо друго, но щом Кирчо го е пуснал да си ходи, вместо да носи милиони от трансфери, няма повече какво да се коментира. Отделно се видя в числото какво се случи.
Колегата ви анализатор дава за примери разни Трибулета и т.н. играчи на Ботев, да вземе да даде за пример как без пари се изкарват 20 млн....справка трансферите на Мъри.

Е противоречиш си :) Гуруто Мъри не беше ли изпуснато с лека ръка ? И има огромна разлика между Лудогорец и вас , ама огромна ! Киро не купуваше футболисти с цел търговия за да си покрие дъга към НАП а с цел да направи отбор за да играе в групи на ЕКТ и от там да изкара пари.
А и не виждам защо си се притеснил толкова щом Томанов не става за нищо.
При всички положения сигурно е по-добър от Славов.

Не съм написал, че човека не става. Просто ми е чудно защо Киро го е изпуснал, защо не успя в числото. Както и да е. Пожелавам му успех на човека, вие ако дръпнете, може нещо хубаво и при нас да се случи.

Обяснението може да е много лесно,изхабяване в Разград,а цеката е селски бек ,тъпа мутра!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 ное 2024 12:29

Жребият за КБ си е идеален.
100 пъти по-добре да играем срещу добър, но абсолютно преодолим отбор от А група, отколкото Гигант Съединение или някой от първите 3 в А група + ЧМ.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 ное 2024 12:43

Принципно ДА !
Който е тръгнал да печели купата, не може да се изплаши от Спартак Варна.
Мача е непредвидим обаче за мен.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 09 ное 2024 10:42

Националите на ЦСКА: Християн Петров, Илиан Илиев (България); Илиан Антонов, Росен Маринов, Петко Панайотов (България до 21 г.); Лумбард Делова (Косово), Мика Пинто (Люксембург), Матиас Фаетон (Гваделупа), Джеймс Ето’о (Камерун), Годуин Коялипу, Амос Юга (ЦАР)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 ное 2024 10:53

Амос Юга явно е роднина с президента на федерацията на ЦАР ! На какво основание е викнат ?!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 09 ное 2024 22:32

Много сме слаби тази година!
Само нашето клето отборче не можа да бие претендента за титлата...
Ако го беше направил треньора инфлуенсър вече щеше да е треньор на Локомотив Дряново.

Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 ное 2024 23:53

Да не забравяме чистата дузпа и червен картон, които бяха спестени ! Но сега им се връща с лихвите !

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 ное 2024 10:49

Изпращаме най-слабия есенен полусезон в историята ни ( според мен и класиранията до които имам достъп)

Изображение

До сега най-слабия беше 1963-1964 когато печелим 16 точки ,но тогава се дават по две за победа

Изображение

Пак тогава имаме и най-слабото представяне в шампионата, като през пролетта печелим само още 11 точки и финишираме на три от изпадащите.

Изображение

Върни се в “ЦСКА”