Крисия на второ място на Евровизия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Крисия на второ място на Евровизия!

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2014 18:52

GOLEADOR написа:
diplomat написа:
Нека Крисия, Хасан и Ибрахим служат за пример на разградчани как те може и да не могат да смятат и пишат,но с таланта си да покорят Европа!

Това какво е тогава, Голеадоре? :? :oops:

Ето и целият ми пост:
Пълна подкрепа за дечицата и поздрави за второто място.Отделно те трябва да се дават за пример (на местното население) който те да следват.Крисия е от Варна,но понеже живее в Разград и нея слагам в примера.Вижте резултатите от националното външно оценяване за коя да е година и възраст и като разберете,че Разград е винаги в тройката с най-слаби резултати , то единствения изход за местните деца да постигнат нещо голямо в живота е да се развият в област като пеене или спорт.Нека Крисия, Хасан и Ибрахим служат за пример на разградчани как те може и да не могат да смятат и пишат,но с таланта си да покорят Европа!
линк:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=185751&st=0&sk=t&sd=a&start=610

Виж си пак последното изречение и се засрами..ако можеш и знаеш какво е срам! Може и да не могат да четат и пишат, но разчитат партитури за пиано и вокал.... що не се гръмнеш?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 ное 2014 18:53

GOLEADOR написа:
diplomat написа:
Нека Крисия, Хасан и Ибрахим служат за пример на разградчани как те може и да не могат да смятат и пишат,но с таланта си да покорят Европа!

Ето и целият ми пост:
Пълна подкрепа за дечицата и поздрави за второто място.Отделно те трябва да се дават за пример (на местното население) който те да следват.Крисия е от Варна,но понеже живее в Разград и нея слагам в примера.Вижте резултатите от националното външно оценяване за коя да е година и възраст и като разберете,че Разград е винаги в тройката с най-слаби резултати , то единствения изход за местните деца да постигнат нещо голямо в живота е да се развият в област като пеене или спорт.Нека Крисия, Хасан и Ибрахим служат за пример на разградчани как те може и да не могат да смятат и пишат,но с таланта си да покорят Европа!

Ами по твоите думи тези деца не могат да смятат и пишат, това си написал.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 ное 2014 18:56

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
diplomat написа:

Ето и целият ми пост:

Виж си пак последното изречение и се засрами..ако можеш и знаеш какво е срам! Може и да не могат да четат и пишат, но разчитат партитури за пиано и вокал.... що не се гръмнеш?!

За кой се отнася последното изречение?За Крисия и сие или за слабограмотните деца от Разград?И защо го извади от целия ми пост?За да не се разбере за кого иде реч ли?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 ное 2014 18:58

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
diplomat написа:

Ето и целият ми пост:

За кой се отнася последното изречение?За Крисия и сие или за слабограмотните деца от Разград?

Ако си искрен с думите си, тогава и аз искрено ти се извинявам за глупавата дискусия, но ако просто се опитваш да се гавриш с децата...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2014 19:06

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
diplomat написа:

Ето и целият ми пост:

За кой се отнася последното изречение?За Крисия и сие или за слабограмотните деца от Разград?И защо го извади от целия ми пост?За да не се разбере за кого иде реч ли?

Ти за толкова глупав ли ме имаш? Може да не могат да четат и пишат, но с талант...И как с талант, ако си неграмотен ще покориш нещо, освен обувките си? Че нали този талант иска учене, учене, свирене и пеене до припадък. Това не е талантът да си футболист, но и там се иска грамотност някаква..поне, за да прочетеш договора, преди да го подпишеш. Талант без грамотност.. ужасТ! Как талантливото, но не умеещо да разчита ноти дете, ще изсвири ..примерно адажио на Албинони.Ако си "слухар" ще стигнеш най-много до сватбарски оркестър, че и дотам надали. Това ли ще е големият успех на неграмотното дете?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 ное 2014 09:10

Браво на децата ... Не ми харесва дискусията, която се е развила, обаче :evil: Аз лично чух, че пичовете не отбират български език ... Ами това си е техен и на родителите им избор, щом искат да си отглеждат индианци - заповядайте, но нека не се нападат децата :!: А лафа на Станко, че Сан Марино ни били прее*али в двубоя с Италия заради религия и имената на децата - Саше, Сан Марино е на практика в Италия, бе :lol: за Тимбукту ли искаш да гласуват :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 ное 2014 09:37

boabbb написа:Браво на децата ... Не ми харесва дискусията, която се е развила, обаче . Аз лично чух, че пичовете не отбират български език ... Ами това си е техен и на родителите им избор, щом искат да си отглеждат индианци - заповядайте, но нека не се нападат децата :!: А лафа на Станко, че Сан Марино ни били прее*али в двубоя с Италия заради религия и имената на децата - Саше, Сан Марино е на практика в Италия, бе :lol: за Тимбукту ли искаш да гласуват :mrgreen:

Боянчо, Боянчо, я пак прочети какво съм написал, моето кюстендилско патенце, пък тогава се прави на остроумен и коментирай 8-)

CTAHKO написа:Кое му е скандалното :? Искаш Сан Марино да гласуват за Хасан и Ибрахим ли :roll: Я провери къде се намира Сан Марино, виж каква им е религията, опитай си да си представиш възможностите да гласуват за България и после пак ми обяснявайте, че този конкурс не е политически 8-) Всеки случай с Хасан и Ибрахим, няма как да се случи тази работа, колкото и гологлави тепегьози като Слави и стоящите зад него религиозни общности като ДПС да се опитват да ги пробутват ;) Хората ни бият шамарчетата и ни казават "Исляма да си стои при Вас! Ние не го искаме"! Ама иначе ние сме лошите, дискриминиращите и нетолерантните де ;) В противен случай могат да ни спрат някой и друг фонд 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 ное 2014 09:40

boabbb написа:Браво на децата ... Не ми харесва дискусията, която се е развила, обаче :evil: Аз лично чух, че пичовете не отбират български език ... Ами това си е техен и на родителите им избор, щом искат да си отглеждат индианци - заповядайте, но нека не се нападат децата :!: А лафа на Станко, че Сан Марино ни били прее*али в двубоя с Италия заради религия и имената на децата - Саше, Сан Марино е на практика в Италия, бе :lol: за Тимбукту ли искаш да гласуват :mrgreen:

Пичовете имат говорен дефект по рождение, мой човек - заекват и това е причината да говорят бавно и да се притесняват. А бе информирайте се малко бе, преди да се изцепвате... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 ное 2014 11:01

Eminem написа:
THE G.A.M.E написа:Има си начини, имаме съюзници, дишай, не се опитвай да мислиш.

Имаме съюзници........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако под съюзници разбираш държави, на които им се дупим, а те ни мачкат, добре, имаме съюзници.
Само, че думата съюзник има друго значение.

Момче, смееш като абсолютен полуидиот.

Нали знаеш, кой се е смее без причина ?
Оставям сам да се досетиш ( ако имаш нужният капацитет ) ... За какво иде реч.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 ное 2014 11:02

pampi написа:
boabbb написа:Браво на децата ... Не ми харесва дискусията, която се е развила, обаче :evil: Аз лично чух, че пичовете не отбират български език ... Ами това си е техен и на родителите им избор, щом искат да си отглеждат индианци - заповядайте, но нека не се нападат децата :!: А лафа на Станко, че Сан Марино ни били прее*али в двубоя с Италия заради религия и имената на децата - Саше, Сан Марино е на практика в Италия, бе :lol: за Тимбукту ли искаш да гласуват :mrgreen:

Пичовете имат говорен дефект по рождение, мой човек - заекват и това е причината да говорят бавно и да се притесняват. А бе информирайте се малко бе, преди да се изцепвате... 8-)

'Ич не съм ги гледал, да ти кажа :lol: Затова казвам, че съм "чул" нещо ;) Иначе си прещраквам телевизиите и виждам деца да врекат :lol: - neeext :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”