CSKA 78 написа:Смит, явно не искаш да си признаеш, защото те е срам и страх понеже майка ти може да те изгони от вас! Ха-ха-ха!
Но аз не си фантазирам и не сравнявам ваксините с боцкания от нещо друго! Ти го правиш! А това означава, че си скрита...лимонка!![]()
А суровостта, пак ще напиша, ще зависи от тези, които са на власт! Ако законът гласи, че дадено нещо е извън него, тогава ако пристъпваш закона какъв ставаш?!![]()
ПП Тук нещо станахме много либерални напоследък, ама виж в Русия е забранено със закон например да се пропагандира ЛГБТ съсловието! Както е забранено да се показват на деца всякакви ЛГБТ материали!
Така трябва да стане и у нас![]()
Ох, Къци пак почна да си говори и да се смее сам на себе си

Относно законите и трактовките ти, нека се осланяме на по-мъдри хора.
Аз съм се заклел пред олтара на Бог във вечна ненавист към всякаква форма на тирания над човешкия ум. Цената на свободата е вечна бдителност. Държавните служители на всяко управление имат склонността, когато им е удобно, да разполагат със свободата и собствеността на техните избиратели. Няма сигурен залог за тези неща, освен самите хора. Коя страна може за запази свободите си, ако управниците й не биват предупреждавани от време на време, че техният народ е съхранил духа си на съпротива? Нека те да грабнат оръжията... Дървото на свободата понякога трябва да бъде поливано с кръвта на патриоти и тирани.
Преписах нещо от една моя любима мини книжка. Философия на свободата от един велик Президент и Баща-основател - Томас Джеферсън