Скоро всички ще плащаме годишен данък, че пърдим :D
Това вече е уникална олигофрения.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Никой по върховете на властта не е толкова прост, че да обвинява кравите. Използват затоплянето, за да си прокарат нечовешките политики.
Тук целта очевидно е да се съсипе селското стопанство.
Борят затоплянето като изсичат дървета, за да си слагат скапаните панели, които остават пустош след себе си, а производството им не е екологично и с редки елементи. Желязна логика, но неграмотна.
Тук целта очевидно е да се съсипе селското стопанство.
Борят затоплянето като изсичат дървета, за да си слагат скапаните панели, които остават пустош след себе си, а производството им не е екологично и с редки елементи. Желязна логика, но неграмотна.
-
ReBorn1982
А бе все са били малоумия, ама това вече е върхът, ще облагаш хората щото ..... кравите им пърдели .....ми живи същества са, ще пърдят ...... дори и по времето на СССР нямаше такива олигофрении, ЕССР надминава всичко.
И то Дания се води уж нормална, бяла държава.
И то Дания се води уж нормална, бяла държава.
- Furious_Monk
Пърденето като кихането и е загуба ва време, напълно логично е да не ти се броят като работни минути...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
ReBorn1982 написа:Thsmith написа:За Оранжевата революция чувал ли си нещо и защо изборите се повтарят?
Не е като да си измислиш някоя глупост за преврат и да я повтаряш.
Каква Оранжева революция 2010-а година ???! .... пишеш измислици вече. Дори любимият ти Запад призна изборите тогава и не е имал никакви претенции.
Не бях разбрал, че летоброенето започва от 2010 :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
ReBorn1982
Ами Янукович стана президент 2010-та, нали твърдиш че изборите са били фалшиви ??! .... каква Оранжева "революция" 2010-та ??!
https://news.bg/int-politics/germaniya-otbelyazva-skok-na-seksualnoto-nasilie-sreshtu-detsa.html
Като се напълниш с диваци, не знам какво очакваш друго ??! .... и тепърва по-зле ще става в Германия.
https://news.bg/int-politics/germaniya-otbelyazva-skok-na-seksualnoto-nasilie-sreshtu-detsa.html
Като се напълниш с диваци, не знам какво очакваш друго ??! .... и тепърва по-зле ще става в Германия.
- paceto
- Контакти:
Има предвид простите от 2004/05, когато Янукович се яви за първи път като кандидат президент. Точно заради него хората излязоха на улиците понеже ги сметнаха за нагласени в негова полза.
Иначе казано, един път измамник, цял живот измамник.
Той много добре знае какво имам предвид.
Той много добре знае какво имам предвид.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
ReBorn1982
Добре де, защо никой не оспори изборите 2010-та, щом твърдиш че са измама ?? Така и не можа да ми отговориш на този въпрос ....
Хубаво де, ама 2010-та протести нямаше и никой не е оспорвал избора му. Той за 2010-та пише, че било нагласено .....
paceto написа:Има предвид простите от 2004/05, когато Янукович се яви за първи път като кандидат президент. Точно заради него хората излязоха на улиците понеже ги сметнаха за нагласени в негова полза.
Хубаво де, ама 2010-та протести нямаше и никой не е оспорвал избора му. Той за 2010-та пише, че било нагласено .....
- Drunken_Master
- Контакти:
Ама те и по времето на Юшченко пак излизаха, бе... Това що не го споменавате, че много ми е чудно!?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".