Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 юли 2018 13:29

bilyaletdinov написа:Не съм засичал Играта дето обясняваше как на Роси му трябвало време и класни играчи, за да играе добре отбора.
Че онзи сръбски пияница беше първи с Бабатумбе и Нар, а в защита играеше с Алвеша Минев Пиргов и Сашето. Айде стига глупости. И тогава се насирахте да го плюете. Ама като Роси твори негативна история, айде пълна подкрепа :lol: Идиотия, братче.
Тука съм бре, просто няма к'во да коментирам човек, вече нямащ нищо общо с Левски.
Някои хора така и не разбрахте, че подкрепата за Роси или за някои футбоолисти, си беше подкрепа за ЛЕВСКИ, не просто за треньора или играчите.
Според мен, така се прави, за да не се нагнетява напрежение.

Все пак очаквам, че тимът ни е добре подготвен физически, Роси проведе най-важната част от една подготовка - физическата, ще видим дали нашите са с пълни дробове.
Има и контузии, но никак не съм уверен, че всички те са в следствие на подготовката до тук.
Сигурно 1-2 може и да са, но е приемлива жертва, ако сме свежи дори и през Декември.
Ще видим ...
Пък и новият треньор предполагам ще си каже думата по въпроса. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2018 13:34

THE G.A.M.E написа:Според мен, така се прави, за да не се нагнетява напрежение.

Не само онлайн, но и офлайн стана точно обратното. Назря напрежение и то наистина страшно - заради безпочвената подкрепа (особено след финала беше точно такава) на една група хора.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 юли 2018 13:53

metodito написа:Не само онлайн, но и офлайн стана точно обратното. Назря напрежение и то наистина страшно - заради безпочвената подкрепа (особено след финала беше точно такава) на една група хора.
Ами няма съгласуваност, като голяма вина за това има и ръководството.
Първо нямаше да гоним някви трофеи и успехи в Европа, после доведоха Обертан, Гомес, Тиам... Напреднахме за Купата, отборът заигра добре, размечтахме се и забравихме за "граденето" на нещо дългосрочно.

Някак си съм сигурен, че повечето от тези дето пожелават успех на Славиша и му дават кредит 6 м. или дори целият сезон ( и такива мнения видях ) ... Ще ревнат да си ходи още след първите 2-3 криви мача. :|

Аз лично ще го изчакам до края на есенният дял, преди да дам оценка или да мърморя.
Малко време е, но мисля всички сме съгласни, че имаме едно запазено ядро ( от 1 г. са заедно ) от доста прилични за родните стандарти играчи, и не би трябвало да е проблем тимът да играе правилно тактически и като отбор.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 юли 2018 13:58

Грозни се предложи на Левски: Ще направя кардинални промени!
Специалистът иска да налага млади таланти и да върне куп легенди на "Герена"Украинският треньор Вячеслав Грозни е в България и се предложи на Левски. „Сините“ в момента са в процес на раздяла с Делио Роси и се очаква да назначат Славиша Стоянович. Въпреки това 62-годишният Грозни има надежда, че може да получи треньорския пост на „Герена“.„В момента съм в България на почивка. Обичам да идвам тук често. Харесвам тази страна, хората и храната. Честно казано, не искам да ходя на друго място на почивка. На моето семейство също му харесва тук. Имам желание да водя Левски, защото той е в сърцето ми. Бил съм на много места, но обичам Левски. Как да ви кажа? Кръвта във вените ми е „синя“. А и вярвам, че могат да се получат нещата“, обяви Грозни пред „Труд“.
„Не съм говорил лично със Спас Русев, но той е запознат с кандидатурата ми. Разполагам със стратегия. Готов съм с пълна информация, която да предоставя на собственика. Нещата трябва да се променят кардинално. Не съм привърженик на многото чужденци. Обичам да се работи с школата. Мисля, че това е най-важното за клуб с традициите на Левски. Чужденецът идва за пари, а юношата играе със сърцето си“, разкри украинецът.„Моето желание е, ако дойда в Левски, да взема в клуба левскари, които са готови да дават всичко за развитието на отбора. Говоря за хора като Наско Сираков, Мишо Вълчев, Божидар Искренов-Гибона. Всички знаят какво представляват те за Левски. Все легенди, които носят отбора в сърцето си, а не биха дошли на „Герена“ за пари. Именно от такива специалисти има нужда Левски, за да започне отново да печели трофеи. Нямам съмнение, че Наско е готов да работи отново в Левски. Излишно е да говорим за резултатите, които е постигнал,“ коментира Вячеслав Грозни.„Предложения не ми липсват. И в момента имам оферта, но желанието ми е да водя Левски. Не съм забравил клуба. Виждате, че говоря български език. Вярвам, че мога да направя отбора отново шампион. И нека е ясно, че не идвам в Левски за пари, тях мога да ги изкарам в Азия“, призна бившият треньор на „сините“.Вячеслав Грозни беше треньор на Левски през есента на 1998 година. Той води „сините“ в 22 мача във всички турнири, в които записа 12 победи, 5 равенства и 5 загуби. Той беше уволнен през декември 1998 година, след като Левски отпадна от Славия за Купата на България.
Прочети още на: https://m.gol.bg/levski/2018-07-25/groz ... ni-promeni
Аз мисля, че това не е лоша опция. Под негово ръководство тогава Левски започна ударно шампионата и в турнира на УЕФА. Победи ЦСКА с 2:0 и отстрани беларуския Локомотив Витебск с 8:1 и 1:1. След това обаче изглежда по стар левскарски обичай на футболистите им се видя тежко при него и дойде отпадането от Копенхаген с 0:2 и 1:4, отбор, който няколко години преди това бяхме отстранили за КНК, разрази се една вътрешна и медийна кампания против него и човека си отиде обиден.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2018 13:59

Ами няма съгласуваност, като голяма вина за това има и ръководството.
Първо нямаше да гоним някви трофеи и успехи в Европа, после доведоха Обертан, Гомес, Тиам... Напреднахме за Купата, отборът заигра добре, размечтахме се и забравихме за "граденето" на нещо дългосрочно.

Някак си съм сигурен, че повечето от тези дето пожелават успех на Славиша и му дават кредит 6 м. или дори целият сезон ( и такива мнения видях ) ... Ще ревнат да си ходи още след първите 2-3 криви мача. :|

Аз лично ще го изчакам до края на есенният дял, преди да дам оценка или да мърморя.
Малко време е, но мисля всички сме съгласни, че имаме едно запазено ядро ( от 1 г. са заедно ) от доста прилични за родните стандарти играчи, и не би трябвало да е проблем тимът да играе правилно тактически и като отбор.

Ами дано.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 28 юли 2018 14:02

metodito написа:
specter написа:Надявам се хората (особено редовните с интервюта легенди) да не го емнат още от първия мач без победа и пак да се нагнети едно невероятно напрежение...

Човек, никого не са ЕМВАЛИ. Забравете я тази лексика на "правилните" левскари. Какво стана след като месеци наред хора, като Мъри, Жечев, Коловати и други посочваха кривиците, а отсреща амбразурите бранеха с телата си Роси и "РусИ"? Не бяха ли прави. Така че с "емнаха", недей. Ако някой ще го "емва", ще са росистите, т.нар. "организирани фенове" - същите, които не спряха да мрънкат за Стоев, все едно е някакъв гений, и същите, които обиждаха Люпко от ден първи на Герена!

:mrgreen: Който не е на твоето мнение частично или напълно, веднага го подкарваш с "правилни левскари", "амбразури", "бранеха с телата си еди кого си"... Никой не защитава никого, а всички (предполагам) искаме Левски да успее. Това че някои дават по-голям кредит на доверие, не означава, че "бранят с телата си" и са "амбразурчици". Аз също дадох на Роси голям кредит на доверие за доста дълъг период от време, оказа се безпочвено и накрая си признах, че просто не успя да постигне нищо и го забравям. Сега ще дам същия кредит на доверие към Стоянович. А иначе точно се ЕМВА още след първия Х или загуба, независимо за кого става въпрос. И все едно не знаеш, че масовото мнение се мени на 180 градуса всяка седмица според резултата, който се постига като цяло. Колкото до легендите, които ЕМВАТ - повечето точно това правят, да. Изключвам Мъри, който поне се обосновава и говори интелигентно, а не като останалите, които бълват едни и същи мантри, плюят и не дават никакви предложения как да се оправят нещата. Изключително много се надявам Славиша да успее, както се надявах и за Роси. А ако запише два-три колебливи мача последователно още от начало (та дори и победи с по 1:0 и грозна игра), съм абсолютно сигурен какви коментари ще последват. Ще се радвам обаче да не се стига до там и да бъде правилният човек.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2018 14:10

Аз също в началото не разбирах много критиките, но после ги разбрах. Просто аз не съм се занимавал с футбол професионално, а те - да. Могат да видят и разчетат нещата по-добре и по-правилно. А и са знаели неща, които ние с теб и други не знаят. И критиките им още от началото са си били основателни. Има неща, които се виждат от начало - "денят се познава от сутринта" и разни такива неща.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 юли 2018 14:22

Тоя Роси пък такъв темерут ли е, че не си е взел чао с футболистите? Кой крив, кой прав, работили са заедно, трябва с уважение да се подходи в такава ситуация. Още повече, че футбола е странна професия и не един или два пъти даден футболист се е засичал със същия треньор в друг клуб след време, ама...
А защо никой не коментира това, че Букарев го гласят за помощник на Славиша? Не знам с какво се доказа, като асистент треньор, но е малко позорно да се върне в клуба, след "бомбите", които пусна. Какъв ще го дири пак в Левски? Не си плюе по реномето така? На Методито любимия лаф за ябълката ще иде по дяволите, ако първоизточника му се върне в клуба.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 28 юли 2018 14:34

Не разбирам защо продължава да се коментира Роси.....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 юли 2018 14:36

Интересно защо Прохазка не се изказа "компетентно" по въпроса колко некадърен треньор е Роси?
Нито, пък, Панайотов:
- Как се работи с Делио Роси? Какви бяха отношенията ти с него?
- Чисто професионални отношения между треньор и футболист. Стараех се да изпълнявам указанията му. Донякъде се е получавало, донякъде - не. Когато не съм си вършил работата, разбира се, че треньорът е длъжен да ми покаже, да каже как става. Роси не допуска много футболистите до себе си, това е негов тип на работа. Гледа да дава най-доброто за отбора и всеки футболист има чисто професионални отношения с него.

Върни се в “Левски”