ilian12 написа:daniel875 написа:blue avalanche написа:daniel875 написа:blue avalanche написа:iliyan написа:Когато ние срещнахме Барса вас Атверпен ви насиниха в продължение![]()
Като гледам тази година май всички ви насиниха![]()
Ти,пък,от коя дупка изпълзя???А,когато НИЕ срещнахме Барса,вие къде бяхте,че не се сещам?
Лавина, снощи ЦСКА кога игра мач, че много активни ми се виждат техните запалянковци? През 2006 година кой радостно пускаше фойерверки на наш мач от "Шампионска лига"?
Много комплекси показват младите привърженици на този отбор. Едновремешните се вижда, че са доста по - трезви в преценките си. Имам предвид за цесекарите нали?
Този,специално,е от Ботев Пд.За това ми прави разни препратки към Барселона...А не прави сметка,че когато на Цв.Василев му омръзне "играчката" Ботев,ще се върнат в мрачното Средновековие на "ерата Христолов".
Е, не е точно така, защото и двамата помним, че "Тракия" едно време бяха отбор. Може би свързани с МНО, но имаха силни футболисти. Други отбори като "Лудогорец" и "Литекс" съвсем скоро ще изчезнат от картата. Те са просто еднодневки.
Защо другите запалянковци не си гледат техните отбори, а постоянно се занимават с нашия? Ясно. Просто в България всички са левскари, както каза навремето Тито
От доста години "Милан" и "Левски" вървят в комплект - еднакво слаби
Родригес - Балотели
Йорданов - Ел Шаарауи
Бру - Траоре
Гаджев - Мунтари
Велев - Ночерино
Вутов - Бирса
Илиев - Абиати
Милиев - Сапата
Везалов - Дзакардо
Старокин - Констан, Емануелсон
Ангелов - Абате
Пълен кошмар и на тези футболисти им плащат, за да играятТрябва да е обратното - те да си плащат, за да са в първия състав
Забравяш много важна двойка:
Борисов - Берлускони
Много си зле, малък. Верният отговор е: Батков - Берлускони.
Къде го намеси Борисов