Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tatusindo » 26 яну 2012 14:16

THE G.A.M.E написа:Аз пак да си кажа ...
НЕ СЪМ ПРИТЕСНЕН !
Ама никак ...

Другите НЯМАТ по-добри футболисти от нас ...
Дори и без селекция, Левски ще е най-силният отбор в България тази година !
Но въпроса е, че за Европа ще са нужни няколко човека на конкретни постове, които определено ще трябва да са поне класа на хората, които към момента ( и през пролетният дял ) ще заемат тези позиции.

Не съм съгласен с теб..... ЦСКА и Литекс може и да нямат по-добри футболисти от нас,максимум поне толкова добри...... НОООООО
За Лудогорец не мога да се съглася.... Хората там си имат парички, купуват си футболисти,имат си широчина на състава,нещо което при нас липсва ;) Да не говорим,че ние нямаме един свестен централен нападател !
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 яну 2012 14:16

Отдавна не бях влизал в темата, но виждам, че се е превърнала в това, към което вървеше.
Браво, браво...
Не знам грижите в къщи ли ви идват в повече или пък точно обратното - живота ви е цветя и рози, само любимият ви отбор не се вписва в картинката, но явно нещо на някои от вас не им е както трябва и си мислят, че "Левски" има нещо общо с това.
Псувнярска работа.
Нещата са зле и личното ми мнение е, че ще станат по-зле (наречете го усещане. Дано не съм прав.), но на мен ли нещо ми има, що ли, но не бълвам подобни... То не знам как да го нарека... Явно не мога да се сдържам да влизам в този подфорум. Но ще гледам да избягвам тази грешка.
А на тези от вас, които имат повечко черно в себе си им препоръчвам да внимават, понеже негативизма удря здравето рано или късно.
[offtopic]Как живеете с тая злост в сърцата си бе, хора? Да не сте ченгета...или даскали? :mrgreen:[/offtopic]

А това за другите отбори, не знам за други, но аз предпочитам да сме все втори почестен начин (я ми кажете въпреки че не сме били в последните години първи защо в Европа се представяме най-добре от българските клубове?), отколкото първи по нечестен. Всеки разбира футбола по своя си начин.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 яну 2012 14:31

tatusindo написа:За Лудогорец не мога да се съглася.... Хората там си имат парички, купуват си футболисти,имат си широчина на състава,нещо което при нас липсва ;) Да не говорим,че ние нямаме един свестен централен нападател !

В този ред на мисли и в Лудогорец нямат централен нападател.

"Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви в интервю за Novsport.com, че след като бразилецът Зезиньо беше отпратен от лагера в Анталия и сделката за трансфера му при „сините” пропадна, поради контузия в коляното, се търси нов играч, който да го замести.

„Преценихме след разговор и с агентите на Зезиньо, че след като не мина прегледите и има травма, няма как да разчитаме на него. Работи се по въпроса със селекцията. Водим преговори и обмисляме варианти за нови футболисти. Става въпрос за чужденци”, коментира Тонев пред нашата медия.

Той сподели и впечатленията си от провелата се вчера среща между него и представители на феновете на Левски.

„Останах силно впечатлен от въпросите, които ми зададоха. Имаше доста хора и това е радващо. Публиката на Левски е взискателна и няма как да нямаме срещи и контакти. Помислили сме и върху задължението, което въвежда УЕФА за координатор в клуба, който да отговаря за връзките с привържениците на отбора”, каза още Иво Тонев."

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 26 яну 2012 14:47

Тепърва играч ще търсят,какво правихте до сега бе аматьори :x

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 26 яну 2012 14:49

Лудогорец имат центр.нападател Кристиян Кабаселе, и бразилеца който може да не е точно нападател,но доколкото съм запознат Костов търси именно такъв играч а не типична 9

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 яну 2012 14:54

Жоржиньо написа:Лудогорец имат центр.нападател Кристиян Кабаселе, и бразилеца който може да не е точно нападател,но доколкото съм запознат Костов търси именно такъв играч а не типична 9

Това исках да кажа и аз.В доста мачове Гъргоров играеше някаква "девятка".Ако ще е за "не точно нападатели" и ние имаме.Един Младенов,например... :?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 26 яну 2012 14:57

Костов силно разочарован за Зезиньо

Треньорът на Левски Николай Костов е силно разочарован от случилото се с бразилския нападател Зезиньо. Както е известно, бившият наставник на Металург (Донецк) настояваше лично пред ръководството в продължение на два месеца, той да бъде привлечен. Специалистът виждаше в таланта на Сантош идеален човек в налаганата от него схема 4-1-4-1, който да може да играе като външен халф или чист нападател.

49-годишният треньор на столичани възлагаше много надежди на 19-годишния бразилец и резултатите от медицинските тестове го разочароваха до краен предел. На тях стана ясно, че играчът има проблеми в коляното, като е наложителна операция на менискуса и в най-добрия случай минимум 45 дни футболистът да бъде извън терена. Предвид това, че Зезиньо не е играл от септември 2011 и заради факта, че щеше да дойде под наем до края на сезона, "сините” категорично се отказаха от бразилеца и му посочиха вратата обратно към Бразилия.

Сега на родения в Добрич наставник му е изключително неприятно, че е подвел своите шефовете, които преговаряха за Зезиньо няколко седмици, а също така, че тимът ще изиграе днес третата си проверка, а той остава с едва едно ново попълнение.

Така месец преди старта на пролетния дял и няколко дни преди затварянето на трансферния прозорец (31 януари) Левски продължава да търси нападател и защитник. След това клубът пак ще може да привлече играчи, но тогава Иво Тонев и Георги Иванов-Гонзо могат да парафират само с футболисти със статут на свободни агенти.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 яну 2012 15:07

Така месец преди старта на пролетния дял и няколко дни преди затварянето на трансферния прозорец (31 януари) Левски продължава да търси нападател и защитник. След това клубът пак ще може да привлече играчи, но тогава Иво Тонев и Георги Иванов-Гонзо могат да парафират само с футболисти със статут на свободни агенти.

Плашеща некомпетентност на журналист (заместник-главен редактор) в може би най-известния спортен сайт у нас :o :o
Последна промяна от Tommi на 26 яну 2012 15:17, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 яну 2012 15:26

Не знам дали сте забелязали,но Гаджев ми изглежда доста втален ! :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 26 яну 2012 15:42

turbogena написа:Костов силно разочарован за Зезиньо

Треньорът на Левски Николай Костов е силно разочарован от случилото се с бразилския нападател Зезиньо. Както е известно, бившият наставник на Металург (Донецк) настояваше лично пред ръководството в продължение на два месеца, той да бъде привлечен. Специалистът виждаше в таланта на Сантош идеален човек в налаганата от него схема 4-1-4-1, който да може да играе като външен халф или чист нападател.

49-годишният треньор на столичани възлагаше много надежди на 19-годишния бразилец и резултатите от медицинските тестове го разочароваха до краен предел. На тях стана ясно, че играчът има проблеми в коляното, като е наложителна операция на менискуса и в най-добрия случай минимум 45 дни футболистът да бъде извън терена. Предвид това, че Зезиньо не е играл от септември 2011 и заради факта, че щеше да дойде под наем до края на сезона, "сините” категорично се отказаха от бразилеца и му посочиха вратата обратно към Бразилия.

Сега на родения в Добрич наставник му е изключително неприятно, че е подвел своите шефовете, които преговаряха за Зезиньо няколко седмици, а също така, че тимът ще изиграе днес третата си проверка, а той остава с едва едно ново попълнение.

Съчинения ала Спортал :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Левски”