jotz написа:gld 84 мислих,че се отказа от отговор,а пък ти ме ``заля``с информация. Благодаря ти!
Tова доколкото разбирам се отнася за бъдещето. В момента нещата не стоят така и пак те питам нормално ли е пари , които се събират за боклук да обслужват ``лоши``задължения на футболен клуб, да строи стадиони за много милиони,
и да се държи така сякаш му е даденост всичко.
Можеш ли да ми отговориш,ако имаш пет лева в джоба си, дължиш хиляди на приятели и познати, други хиляди на съседа си, не си платил парно, интернет и кабелна телевизия. Затънал си до шия в дългове.Е-он е на път да ти изключи тока, съдят те много хора за измами и задължения и са си спечелили делата т.н и т.н. и започваш да декларираш,че ще строиш нова хубава къща в Бояна,да кажем не е ли престъпно нагло и отвратително. А, отговори ако ти стиска и можеш?
Не знам, лично за мен 01.05.2010г. не е в бъдещето... Изключително популистко е изказването за "пари , които се събират за боклук да обслужват ``лоши``задължения на футболен клуб, да строи стадиони за много милиони" 1) защото ти не можеш да казваш на една фирма как да управлява парите си 2) защото никъде не е казано, че Титан АС ще строи стадион със свои средства. Проучи какво значи думата инвеститор... 3) Не отговори защо българинът плаща най-високите цени за мобилни услуги в целия ЕС и кой се облагодетелства чрез спонсорски договори с М-тел? Нямаш ли двоен аршин нещо? Митко Събев като е собственик на Петрол Холдинг и Нафтекс Холдинг и всички купуваме горива значи няма право да издържа Черноморец ли?