Доволно играха днес нашете. Янев е успял да мобилизира отбора, днес на терена имаше колектив. Искаше ми се през второто полувреме да поуспокоим играта с повече пасове, не се получи. Накрая имахме шанс да спечелим.
Съдиите съвсем спосойно можеха и дузпа да дадат, Годой го събориха с ръце, но ... В случая по-важното е, че показахме характер и до последно опитвахме да вземем победата, макар с човек по-малко.
ЦСКА - Лудогорец 5.10.2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Лудогорец 5.10.2025
Последна промяна от Mitata на 05 окт 2025 22:46, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
От психологическа гледна точка бе важно да не загубим. Дано след този мач тръгнем нагоре и отбора се стабилизира. За мен дузпа нямаше. Похвално е, че днес всички се раздадоха, дори един Турицов бе почти безгрешен. Трябва да отчетем обаче факта, че и Лудогорец бяха изморени и с доста резерви. Сигурен съм, че в заключителната част на шампионата няма да изглеждат по този начин. Янев има доста работа да свърши, за да заприличаме на отбор и да започнем да показваме някаква идея в играта! Поздравления за момчетата и треньора за днешния мач!
Лапоухов направи голям мач. Защитата се справи добре. Има напредък и в средата на терена, и по крилата.
Годой игра много добре. Жалко, че загуби концентрация в двете ситуации накрая, когато можеше да реши мача. Лудогорец бяха готови да паднат, както беше и на финала за купата. Можем да съжаляваме за изпуснатата победа.
Поздравления на момчетата и на треньорския щаб за бързата промяна в положителна посока. Време е да започнем да печелим мачове. Накрая ще го отнесат подуенци. :lol:
Годой игра много добре. Жалко, че загуби концентрация в двете ситуации накрая, когато можеше да реши мача. Лудогорец бяха готови да паднат, както беше и на финала за купата. Можем да съжаляваме за изпуснатата победа.
Поздравления на момчетата и на треньорския щаб за бързата промяна в положителна посока. Време е да започнем да печелим мачове. Накрая ще го отнесат подуенци. :lol:
Като цяло добре стоя отбора . Лудогорец в първенството само са разхождат .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
За дузпата— ако Годой беше успял да мине с цялото тяло пред техния защитник, щеше да е 100 процента наказателен удар. Защитникът им беше с една идея встрани от Годой и вероятно го третираха като игра рамо в рамо.
Общо взето ги изтървахме и мисля, че ни бяха леко подценили предвид слабата ни форма, но ги изненадахме, особено след червения ни картон.
Общо взето ги изтървахме и мисля, че ни бяха леко подценили предвид слабата ни форма, но ги изненадахме, особено след червения ни картон.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Теодор, Лапоухов и Пастор ми харесаха най-много.
Този мач реших да го изгледам.
Този мач реших да го изгледам.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
-
- Контакти:
Показахме желание и борба, нямахме и късмет !
Но като цяло няма как да се получи,защото отбора си е без поне двама халфа и без крила !
Но като цяло няма как да се получи,защото отбора си е без поне двама халфа и без крила !
Днес видях съвсем друг отбор в сравнение с предишните мачове. Ако с такова желание бяхме играли на финала срещу Разград, нямаше да го загубим. Поздравления за Христо Янев, че успя да вдигне отбор. Поздравления днес и за Лапоухов, който беше безгрешен. Пастор и Турицов също играха добре. Дано след този мач тръгнем нагоре.
Христо Янев е човекът. Ще се получат нещата в крайна сметка.
- MASTER_COOL
- Контакти:
The_Miz написа:Днес видях съвсем друг отбор в сравнение с предишните мачове. Ако с такова желание бяхме играли на финала срещу Разград, нямаше да го загубим. Поздравления за Христо Янев, че успя да вдигне отбор. Поздравления днес и за Лапоухов, който беше безгрешен. Пастор и Турицов също играха добре. Дано след този мач тръгнем нагоре.
Янев заслужава пълна подкрепа. Убеден съм, че е напълно способен да реформира този отбор и най-вече да направи колектив. Има светлина в тунела Армейци.
Днес най-силния момент бяха сълзите на Годой след мача. Раздаде се на 100%. Ключов момент за мен. Според мен това момче ще ни радва много!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]