ЕП 2020 (1/8-финал): Англия - Германия - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2020 (1/8-финал): Англия - Германия, 29.06. от 19:00
Санчо резервЪ пак...
Тоя Саутгейт е по слабо и от Оле-колУелото.
- Udoji90
- Контакти:
Дешан вчера реши заради кадрови проблеми да направи промяна в схемата и да заиграе с трима централни защитници, което се видя, че не бе добра идея. Южната порта обаче и той прави същото, хем нямат контузии. Ще видим дали няма да им изяде главата това. Иначе доволен съм, че Сака започва, обаче Фоден или Грийлиш като 10-ка вероятно бе по-добро решение, отколкото без 10-ка и с трети централен защитник. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Саутгейт се е наср@л.
На Уембли, ще цъка за 0:0, и ще дебне на контри.
Потресаващ състав, с тройката отзад ако им тръгнат нещата на дюнерите, ще е жалка картинката. Все пак надежда, че дърводелеца Вернер е на върха.
От другата страна, Ердоган е пратен на пейката, която най-много му отива за формата в която е от дълго време.
И все пак, победа за Англия предвиждам аз.
На Уембли, ще цъка за 0:0, и ще дебне на контри.
Потресаващ състав, с тройката отзад ако им тръгнат нещата на дюнерите, ще е жалка картинката. Все пак надежда, че дърводелеца Вернер е на върха.
От другата страна, Ердоган е пратен на пейката, която най-много му отива за формата в която е от дълго време.
И все пак, победа за Англия предвиждам аз.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
[strike][/strike]
Санчо та Санчо, на кой на мястото да влезе?
Bernaleo написа:Санчо резервЪ пак...Тоя Саутгейт е по слабо и от Оле-колУелото.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:[strike][/strike]Bernaleo написа:Санчо резервЪ пак...Тоя Саутгейт е по слабо и от Оле-колУелото.
От далеч си личи на кого,това че го галят с перце в националния не означава че е някаква класа(лявото им крило днес).
Саутгейт с 5 защитника и 2 опорни халфа
Маунт и Фоден резерви....не ми харесва състава, но всичките ми съждения сочат към класиране на Англия та си държа на думата 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Много глупаво наистина. Тея двамата в центъра не съм ги чувал
. Всички видяха това 3-4-3 и решиха да копират. Англия играеше най-успешно в схемата 4-3-3, после треньорът им я промени на 4-2-3-1, с която изигра и мачовете досега, сега 3-4-3. И защо без Хендерсън, Фоден или Маунт, наистина глупаво
, знам ли.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Саутгейт излиза за хикс, как може да не пусне Грилиш / Маунт или Фодън .......
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Ми и двата отбора тази година не са в топ форма. Днеска и два имат изравнени шансове.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]