СЕНЗАЦИЯ- Левски Лукойл в баскета...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Re: СЕНЗАЦИЯ- Левски Лукойл в баскета...

Мнениеот sizif » 03 яну 2018 20:06

Сега видях как феновете на сините наричат Везенков к$$во...Сега същите фенове нямат нищо против него.
Морал и чест $$$
Нищо общо нямате с Апостола

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 яну 2018 20:10

blue avalanche написа:
peliforewer написа:Тука работата опира и до морал и феърплей,не можеш по средата на шампионата да се правят такива рокади.Ако тази врътка бе направена преди началото на шампионата нямаше да има проблем и другите отбори щяха да са наясно със ситуацията,а сега какво се получава започваш първенството и след като виждаш че Лукойл Академик и Левски много трудно ще се противопоставят на Балкан и Рилски решават да се обединяват за да са сигурни шампиони.Да не говорим че Лукойл се явяват спонсори на два професионални баскетболни отбори които ще играят един срещу друг ,а това навява мисли за нагласени мачове и черно тото,БФБ и особено Георги Глушков се изложиха тотално.

Лукойл Академик и Левски много трудно ще се противопоставят на Балкан и Рилски

Я ми припомни как завършиха Балкан и Левски??? Че и в Ботевград на всичко отгоре... :oops:
Да не говорим че Лукойл се явяват спонсори на два професионални баскетболни отбори които ще играят един срещу друг ,а това навява мисли за нагласени мачове и черно тото,

Emirates са спонсори на ПСЖ, Арсенал, Реал М и Милан. Някои от тези отбори може да се срещнат в ШЛ, ЛЕ... Това "навява" ли ти мисли??? :oops:
Хайде да ти "навея" още малко "мисли": Turkish airlines са спонсори едновременно на Барселона, Борусия Д, Марсилия, Галатасарай и Рома. Нямаш представа колко "тотално" са се изложили УЕФА като допускат всички тези отбори в ЕКТ.

Като казвам спонсори имам предвид и собственици защото В.Златев където дава пари реално е и собственик.А да ми правиш аналогии между Правец и Левски и световноизвестни марки не е уместно,а и тези цитирани от теб клубове могат да играят помежду си евентуално в европейски турнири,а не във вътрешни турнири.Не знам дали се интересуваш от баскетбол,но аз се интересувам,ходя редовно и го разбирам колкото и нескромно да звучи.Левски направиха добър отбор,но реално не бяха конкуренти за титлата защото тя се решава във плейофите и там решаващи са качеството на играчите и дългата пейка.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 яну 2018 20:12

sizif написа:Сега видях как феновете на сините наричат Везенков к$$во...Сега същите фенове нямат нищо против него.
Морал и чест $$$

Вие не наричахте ли Ганчев к@@@во? :?

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 03 яну 2018 20:13

blue avalanche написа:
sizif написа:Сега видях как феновете на сините наричат Везенков к$$во...Сега същите фенове нямат нищо против него.
Морал и чест $$$

Не мисля

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 яну 2018 20:17

peliforewer написа:Като казвам спонсори имам предвид и собственици защото В.Златев където дава пари реално е и собственик.А да ми правиш аналогии между Правец и Левски и световноизвестни марки не е уместно,а и тези цитирани от теб клубове могат да играят помежду си евентуално в европейски турнири,а не във вътрешни турнири.Не знам дали се интересуваш от баскетбол,но аз се интересувам,ходя редовно и го разбирам колкото и нескромно да звучи.Левски направиха добър отбор,но реално не бяха конкуренти за титлата защото тя се решава във плейофите и там решаващи са качеството на играчите и дългата пейка.

Значи в ЕКТ един и същи спонсор не е проблем, но във вътрешния шампионат е. Правилно ли трябва да ми стане страшно смешно след такова "обяснение"???
Ти с пяна на уста обясняваше как ГГ давал пари, но "НА КНИГА" никъде не се водел собственик. Сега с пяна на уста се мъчиш да обясниш как Златев "РЕАЛНО" ще е собственик на Левски, макар, че "на книга" не е така.
Ся...последно..."книгите" ли ще гледаме или...?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 яну 2018 20:19

sizif написа:
blue avalanche написа:
Морал и чест $$$

Не мисля

Когато ГГ беше в Литекс и ви изгермечиха с 8-0? "Мисленето" не ти се удава... Не го прави нито у дома, нито в училище, нито на работното място... Опасно е.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 яну 2018 20:26

blue avalanche написа:
peliforewer написа:Като казвам спонсори имам предвид и собственици защото В.Златев където дава пари реално е и собственик.А да ми правиш аналогии между Правец и Левски и световноизвестни марки не е уместно,а и тези цитирани от теб клубове могат да играят помежду си евентуално в европейски турнири,а не във вътрешни турнири.Не знам дали се интересуваш от баскетбол,но аз се интересувам,ходя редовно и го разбирам колкото и нескромно да звучи.Левски направиха добър отбор,но реално не бяха конкуренти за титлата защото тя се решава във плейофите и там решаващи са качеството на играчите и дългата пейка.

Значи в ЕКТ един и същи спонсор не е проблем, но във вътрешния шампионат е. Правилно ли трябва да ми стане страшно смешно след такова "обяснение"???
Ти с пяна на уста обясняваше как ГГ давал пари, но "НА КНИГА" никъде не се водел собственик. Сега с пяна на уста се мъчиш да обясниш как Златев "РЕАЛНО" ще е собственик на Левски, макар, че "на книга" не е така.

Както винаги си избираш част от това което съм написал и то което ти е изгодно,ако можеш покажи ми поне ред в който да съм защитавал с пяна на уста Гр.Ганчев ,само че фактите показват че откакто Гр.Ганчев е влязъл в ЦСКА отборите на ЦСКА и Литекс не са играли за някакво първенство един срещу друг,те не са били и в една група за разлика от новото обединение в баскетбола.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 03 яну 2018 20:27

blue avalanche написа:

Кажи си за преместването на играчите и ръководството в София

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 яну 2018 20:33

Дано не го излъжат Златев да си даде парите по футбол....Иначе грехота беше отборът да играе във Правец пред 25 зрители....

Martin_K

Мнениеот Martin_K » 03 яну 2018 20:55

Сега вече ще се наредят на една маса припознавач-армеец, припознавач-милиционер, припознавач-армеец, припознавач-милиционер и т.н., докато се омешат здраво и видят, че са едни и същи лепенки.

Върни се в “Баскетбол”