На мен ми прави впечатление как Светата Троица се бави да докаже вече 3 месеца произхода на парите и #КОЙ е собственик на Левски. Ясно е, че тримата държат акциите, това го има и в ТР, обаче кой ще дава тези афиширани 6.5 млн лева на сезон? Ето вече имат и как да го доказват с всички тези спонсори, а ако е вярно и твърдението, че Виваком са за 1 млн лева по договор, но ще дават 3 млн.....нещата ще се наредят. Вече никой няма да ги пита откъде идват парите, защото ще викат ей гикоко спонсора имаме.
Той Батков ако знаеше колко спонсора чакат на опашка пред Тодорени кукли и ще си изпочупят ръцете да подписват спонорски договори, още преди 5 години щеше да се махне и да е спестил някой милион.
Но нека сините фенове вярват какви неимоверни усилия полагат новото ръководство и колко убедителни са щом водят спонсор след спонсор. Сега остава да махнат Гонзо и Стойчо и да си вземат добър спортен директор и треньор и всичко ще е наред. И сега се чака мачът с Лц, че да дойдат повече от 3-4 000 човека на мач на "отбора на народа"
Иначе у Люлин вече се разхождат с тия гербаджийско сини фланелки(на мен ми мязат лично на пижамки)....
Спонсорите на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Спонсорите на Левски
Интериорни врати - Врати хармоника
- Лимонадения Джо
- Контакти:
Red_Neck написа:korteneca написа:Red_Neck написа:korteneca написа:Автора, който се има за голям "левскар" с тази тема по-скоро привика събратята си в червено да развиват комплексираните си теории на конспирацията.
Не са теории ....
Я ми обясни, като на 6 годишен, каква полза би имала компания в сектора на инфраструктурното строителство да рекламира чрез ФК?
Какви ползи биха произлезли от подобно сътрудничество?
Ти и аз ще си поръчаме ли подход към гаражите на Щрабаг![]()
Ходи питай Щрабаг каква полза имат да рекламират чрез най-популярния и най-големия отбор в България с доказано най-много привърженици в страната. Всичко което пишете са ваши измислици лежащи на предположения.
Мене Щрабаг са ми ясни, ясни са ми и подбудите .... предполагам са ти ясни и на теб, но все пак кажи ти какво мислиш по въпроса?
Няколко реда по-нагоре пишеш, че не ти е ясно, сега пък всичко ти е ясно. Щом си толкова на ясно с всичко и с всички, кажи кога ще отговори на ФИФА на Кървавото писмо(разяснение), че го чакам с небивал интерес. Все ми е тая дали ще се подвизава отборът от Панчерево във В, Г или Д група, но поне ще едно малко възмездие за всичко свършено от неговите създатели и ръководители през годините.
А никой не иска да спонсорира аматьорското отборче, дето не знае утре в коя група ще е и дали въобще ще продължи да съществува.
хахахаххааахаа

1982 написа:
Не знам колко "нормални" ходите, ама стадионът ви почти всеки мач е празен, а изцепките на въпросните хора непрестанно хвърлят кал и петно върху името на Левски.
Не знам колко е празен, ама средната ни посещаемост е по-голяма от вашата, която се надува изкуствено- от клуба ви обявяват 6 200 продадени билети и карти- журналята ги пишат 8-9к

ceBep написа:И защо да е комплексар като ви казва истината в очите. Защо продължавате да се правите на олигофрени, а просто не си признаете нещата такива, каквито са, а именно че днес държавата ви осигури поредния спонсор.
Ама кой си ти бре или тоя 1982 та да ви се обясняваме на вас бре смешник

niki87 написа:1982 написа:
Не знам колко "нормални" ходите, ама стадионът ви почти всеки мач е празен, а изцепките на въпросните хора непрестанно хвърлят кал и петно върху името на Левски.
Не знам колко е празен, ама средната ни посещаемост е по-голяма от вашата, която се надува изкуствено- от клуба ви обявяват 6 200 продадени билети и карти- журналята ги пишат 8-9кИ това е всеки път.
Е, все пак Левски играе в А група, а ЦСКА във В. Не е нормално да се сравняват мачовете на двата клуба.
Иначе, аз не твърдя, че ЦСКА е примамлив продукт за реклама и спонсорство, напротив. И двата гранда от години са с много лош имидж и трудно някоя нормална фирма би изявила желание да рекламира чрез тях. Както виждаш, при нас и няма желаещи

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Колко спонсора докара тонев като беше директор в Локо сф?Само яде парите на Гигов.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
- Лимонадения Джо
- Контакти:
Спокойно, ще има още.
Последна промяна от Лимонадения Джо на 16 сеп 2015 13:40, променено общо 3 пъти.
Rivaldo10 написа:Едни други имат проблеми с дела...
Техният адвокат се премести да живее в съда. Няма смисъл да се прибира, делата им са през три минути.
radewski написа:Някой ще даде ли смислен отговор на зададените въпроси или само ще пишете глупости?
хаххахахах никой не е длъжен да ви дава обяснения. Кои сте вие, бе ?