Интересна статия за градския ни съперник !
http://www.blitz.bg/sport/article/254200
КБ 1/8 финал реванш:Ботев-Локо Пд (1:1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КБ 1/8 финал реванш:Ботев-Локо Пд (1:1)
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
wannabe написа:sky1 написа:wannabe много си глупав.
Малко да те образоваме![]()
Пълен член може да има само подлог. Ако съществителното е друга част на изречението, членуването му с -ЪТ/-ЯТ е груба правописна грешка:
Ти си добре дошъл в домът ми.
Подлог е "ти" (кой?), затова "дом" (къде?) не може да има пълен член, правилно е Ти си добре дошъл в дома ми.
ПС: Имам чувството,че всички от Лаута са второкласници.
И като приложиш това правило върху приятелката-учителка какво става?Rule of thumb за неграмотници като теб: заместваш с той или него в изречението и където може да сложиш той - слагаш пълен член. Да знаете за в бъдеще, джихадисти
Даже и втори клас ти е много. Замествал с "той" и "него"
sky1 написа:wannabe написа:sky1 написа:wannabe много си глупав.
Пълен член може да има само подлог. Ако съществителното е друга част на изречението, членуването му с -ЪТ/-ЯТ е груба правописна грешка:
Подлог е "ти" (кой?), затова "дом" (къде?) не може да има пълен член, правилно е Ти си добре дошъл в дома ми.
И като приложиш това правило върху приятелката-учителка какво става?Rule of thumb за неграмотници като теб: заместваш с той или него в изречението и където може да сложиш той - слагаш пълен член. Да знаете за в бъдеще, джихадисти
Даже и втори клас ти е много. Замествал с "той" и "него". Вероятно изречението на цигански "Ти си той" звучи нормално
. Те правилата са свързани с подлози и сказуеми, а не с "той" и "него".Опростените правила са за хора с малък капацитет в главата.Те хората изписали хиляди възможности за това кога и как се членува, а ромчето приравнява всичко на "той" и "него".
ПЪРВОКЛАСНИЧЕ взимай буквара и сядай да четеш.Неграмотна работа.
Охо в клуба на Емо Костадинов си май! Неграмотник.
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:sky1 написа:wannabe написа:sky1 написа:wannabe много си глупав.
Даже и втори клас ти е много. Замествал с "той" и "него". Вероятно изречението на цигански "Ти си той" звучи нормално
. Те правилата са свързани с подлози и сказуеми, а не с "той" и "него".Опростените правила са за хора с малък капацитет в главата.Те хората изписали хиляди възможности за това кога и как се членува, а ромчето приравнява всичко на "той" и "него".
ПЪРВОКЛАСНИЧЕ взимай буквара и сядай да четеш.Неграмотна работа.
Охо в клуба на Емо Костадинов си май! Неграмотник.
Като се върнеш в първи клас, наблегни на препинателните знаци!
slash1912 написа:mark1926 написа:http://www.tribunaplovdiv.bg/tribunaplovdivtv-hd-%d1%80%d0%be%d1%81%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b2/
Нали дербито ви беше с Левски![]()
![]()
![]()
...
Правиш ли разлика между дерби и градско дерби?
Такива освен срещу вас имаме и срещу Марица и Спартак.
Вашето градско дерби е с Левски,но не София,а --Карлово
костенурк написа:очаквам резонна победа над ромитетия като излезнат срещу големия отбор на Пловдив и нещо не издържат психически:lol:
Къде играете дом-мачовете?За какъв Пловдивски отбор говориш?
Raoul_Duke написа:Важното е, че олицетворява напълно половината от църно-белите фенуви - неграмотни, глупави и подвластни на дебилни митове и лИгенди селскостопански труженициА другата половина от фенувити е ясна, Золум баба каза откъде са
![]()
Иначе гледам, че оня неградския, дето се снима с бейкролс фочите, продължава с това "Тошко" да поддържа в заблуда ромските маси от сметището зад вси
Вземи и се научи да пишеш поне правилно! Вярно че майка ти и баща ти не ти дават да учиш,защото трябва да крадеш за да ядеш,но поне малко научи БГ-правописа
Изскочи още един статист. Абе вие работа нямате ли бе? Нещо улици за почистване, кофи за смет?
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Групата за мача:
Адам Стаховяк, Михаил Иванов, Пламен Николов, Радослав Терзиев, Росен Колев, Владимир Айтов, Роман Инез, Йордан Христов, Филип Филипов, Томаш Иршак, Лъчезар Балтанов, Мариян Огнянов, Милен Гамаков, Християн Казаков, Иван Цветков, Цветелин Чунчуков, Момчил Цветанов, Наско Милев
Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив, http://botevplovdiv.bg/Grupata-na-Botev ... -2809.html
Лазар пак не е в групата

Ботевъ Пловдивски написа:Групата за мача:
Адам Стаховяк, Михаил Иванов, Пламен Николов, Радослав Терзиев, Росен Колев, Владимир Айтов, Роман Инез, Йордан Христов, Филип Филипов, Томаш Иршак, Лъчезар Балтанов, Мариян Огнянов, Милен Гамаков, Християн Казаков, Иван Цветков, Цветелин Чунчуков, Момчил Цветанов, Наско Милев
Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив, http://botevplovdiv.bg/Grupata-na-Botev ... -2809.html
Лазар пак не е в групата![]()
Значи е вярно, че ръководството ви нарочно бута отбора ви към загуба, за да разкарат Вуцов.
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник