Трудно ми е да си представя, че така щеше да завърти Швайнщайгер, Хави Мартинез или Густаво.
 Трудно ми е да си представя, че така щеше да завърти Швайнщайгер, Хави Мартинез или Густаво.ПП Браво на Клоп! Взел си е поука.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
 Трудно ми е да си представя, че така щеше да завърти Швайнщайгер, Хави Мартинез или Густаво.

"
 "vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
doktora25 написа:Честито на всички фенове на Дортмунд! Бяха по-добрият отбор и заслужено взеха отличието. Хубаво е, че са си запазили състава и треньора. Преди мача един от гостите в "студиото", каза че за немския футбол би било по-добре Дортмунд да спечели. Дано да е прав. За неутралните зрители стана интересен и приятен за гледане мач. Но с хубавите неща спирам до тук.
Неуважаеми Хосеп ли си, Жозеп ли си, какъв си не те знам. Но си заминавай с добро по най-експедитивния начин там, откъдето си дошъл. Аз признавам че 4-2-3-1 не е сред предпочитаните от мен схеми. Но е факт, че на тази схема в Германия ги обучават футболистите още от ембриони, очевидно носи успехи и нашите футболисти се намираха един друг миналия сезон и със затворени очи. Предвид всичко това е меко казано неуместно да я сменяш със схемата на някакви, на които им нанизахме 9 гола в последните 3 мача и които в цялата им история са ни били точно 1 път. От теб се искаше само да пускаш машината да работи и да я поправяш когато има нужда, а не да готвиш миш-маш. Футболистите цял мач се чудеха какво да правят и не знаеха защитници ли са, нападатели ли са. Добре поне че запази водещите футболисти. Тоя Алкантара ще го видим, но ако имаш идея да измести Швайнщайгер просто забрави. Единственото от което имахме реално нужда за подсилване бе един качествен бек, че Алаба и капитана са без равностойни заместници.
Притеснителен е и фактът, че в навечерието на сезона толкова много основни играчи имат някакви контузии, което поставя много въпроси относно проведената подготовка. През август и септември предстоят и мачове на националните отбори, а почти винаги след тях идват и нови контузии.
 , иначе Дортмунд спечелиха резонно, с оглед на показаното! Гуардиола обърка тактиката тотално! Пускането на Алкантара като единствен дефанзивен хлаф срещу Борусия е пълна глупост! Първия гол беше 100% вратарски, но като цяло Борусия играха по - добре и заслужено спечелиха! Сигурен съм, че Байерн ще изглежда по друг начин срещу Челси! Данте, Мартинес, Нойер и Швайнщаигер като играят ще е различно, това е сигурно!
 , иначе Дортмунд спечелиха резонно, с оглед на показаното! Гуардиола обърка тактиката тотално! Пускането на Алкантара като единствен дефанзивен хлаф срещу Борусия е пълна глупост! Първия гол беше 100% вратарски, но като цяло Борусия играха по - добре и заслужено спечелиха! Сигурен съм, че Байерн ще изглежда по друг начин срещу Челси! Данте, Мартинес, Нойер и Швайнщаигер като играят ще е различно, това е сигурно! Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта