Извън тези неща,не знам дали ръководството на Ботев осъзнава реалната възможност да играе в ЕКТ наесен,а предвид и добрата програма си мисля,че е повече от реално!
Честита победа и наздраве на "канарите" !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
eelche написа:Мача премина изцяло под контрола на Ботев Пловдив!Реалния резултат трябваше да е поне 1-3,4Пловдивчани играха с не повече от 40-50 % от възможностите си,а Локото изглеждаха изморени.Понеже скоро идва Гергьовден е хубаво да направите 1 банкет,че от Левски се разделихме с лека ръка с Иван Цветков,Мариян Огнянов както и с Мъри Стоилов.
Извън тези неща,не знам дали ръководството на Ботев осъзнава реалната възможност да играе в ЕКТ наесен,а предвид и добрата програма си мисля,че е повече от реално!
we are the champions написа:Честита Б група
Само Локо и Гигов !
Perroquet написа:eelche написа:Мача премина изцяло под контрола на Ботев Пловдив!Реалния резултат трябваше да е поне 1-3,4Пловдивчани играха с не повече от 40-50 % от възможностите си,а Локото изглеждаха изморени.Понеже скоро идва Гергьовден е хубаво да направите 1 банкет,че от Левски се разделихме с лека ръка с Иван Цветков,Мариян Огнянов както и с Мъри Стоилов.
Благодарско за добрите думи. БОТЕВ може доста повече с Галчев, Бобан и Вандер Виера. ЕКТ вече се спомена като възможна цел за БОТЕВ , това не е тема табу на Колежа. Ако това стане канарите заявиха домакинство на "Лазур" , тъй като след няколко седмици започва строежа на новия стадион "Христо Ботев". ... Локо Сф ? Много слаби. Реално са за "Б" , макар че моето лично желание е да не изпадат точно те. По-приятно се гостува на надежда , отколкото във Враца или Монтана на нивите...
говорим за съдията една дузпа за нас не свири второто
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост