Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 01 юли 2018 18:39

Ако сумираме всички глоби, които "причиниха" на отбора "великите левскари" от СЗ, можеше да вземем по още един Обертан и Гомес. :mrgreen:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 юли 2018 19:46

Току що даваха повторение на финала Левски - Славия.
В ролите: Испания и Русия :)

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 01 юли 2018 20:03

vvessel написа:Току що даваха повторение на финала Левски - Славия.

Абсолютно точно! С разликата, че този път аз бях на страната на белите. :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юли 2018 20:10

Michael_Buble написа:

И с разликата, че нямаше трупове на терена. Руснаците играха колкото могат, без да бавят времето.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 01 юли 2018 20:16

W84me написа:
Michael_Buble написа:

И с разликата, че нямаше трупове на терена. Руснаците играха колкото могат, без да бавят времето.

Не се съмнявай, че ако беше Жоро Петков на вратата на Русия(как звучи само :lol: :lol: ), щеше да даде омерзителния си заразителен пример на всички братушки и щеше да има едно лежане, което целия свят щеше да гледа с погнуса.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 01 юли 2018 20:31

goro_man написа:Още ще сравняваме ли?

Всеки има мнение по темата за Тонев и моето не е положително но все пак сектор А не е лоша инвестиция,ако дай боже президентът продължи с плащанията лично аз нямам нищо напротив да задлъжнеем с още 8 милки пък да имаме нови В и Б сектори плюс козирка защото както се видя Левски и Герена са вечковни пък дълговете не :)[/quote]
Всичко това щеше да бъде напълно вярно,АКО имахме напълно завършен Сектор А.
Защото - Трибуната е нова,хубава и удобна,но липсата на козирка,я приземява като удобство почти на нивото на Сектор В.Оттук идва и факта,че някой колебаещ се кой сектор да избере,ще предпочете Сектор В,заради по-ниската цена на билета.Самият Сектор А пък представлява "строителна площадка".Незавършен,нефункциониращ.Сектор А трябваше да изкарва пари,освен чрез продажба на билети,също така и от много други екстри и забавления,които просто към момента липсват.Извода е,че Иво Тонев "построи" трибуна за 14-15 млн лева,но не и сектор.Пет етажна сграда с голям винил отпред за мен не е Сектор!

ПС- Искам и нещо друго да вметна.От този отчет съвсем ясно пада мита за "огромните" заплати които Левски давал.Да повишение има,но то не е драстично и е в рамките на допустимото.8 млн лева за заплати са несравнимо,може би 3 пъти по малко от Лудогорец.После не се чудете защо нямаме шанс за титла.Общо взето за да вдигнем левъла се нуждаем от групи на Лига Европа....[/quote]
Не те знам гледаш ли и откъде но откакто падна нивото (поне според мен) на Б сектор ходя в А и стига с това какво не е направено нека кажем и хубавите неща а те са удобен достъп,чистота нещо за хапване ,телевизор за повторенията ( там на полувреме и пред "лафките " е доста пълно особенно при спорни положения ) а с идеята да получиш достъп до паркинга с златната карта определено ме спечелиха плюс доста добър фен магазин не е малко. С изключение на Лудогорец на чийто стадион съм бил на кетъринг мисля че сме с една крачка по близо до целта а относно В сектор явно отдавна не си бил там определено плаче за ремонт и пак казвам това е лично мнение някои искат силна селекция и титли веднага не ги упреквам.[/quote]
Да,съгласен съм.Картите за новия сезон са на много добри цени,дават страхотни отстъпки,а паркомястото е супер бонус.Определено в клуба е помислено в посока да върнат част от феновете.Всичко останало е така,както казваш,но и сам знаеш(очевидно като мен си редовен посетител в А сектор),колко много неща не са наред.Например,когато времето е лошо и се знае,че ще вали маса народ се отказва да посети мача,защото няма сектор с козирка...Има и много други,но нека се съсредоточим върху положителните неща които и ти отбеляза.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 юли 2018 20:50

Нищо ново, най-големият дълг е за изоставеният строеж, който по някаква странна причина, наричат сектор. Това не е сектор, а гол строеж. Целта на тонев е ясна - да загроби клуба! Не съществува толкова прост човек, че да си събори сектора без да има и 1 стотинка за нов. Бате Борисов кога си направиха стадион ? Преди мача с нас или след няколко участия в групите на ЕКТ ?

тонев трябва да бъде съден и вкаран в затвора!!!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: vvessel

Мнениеот Странджата » 01 юли 2018 21:01

С уточнението, че ние бяхме къде-къде по-добри от испанците, а Славията - по-слаби от руснаците :)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 01 юли 2018 21:06

specter написа:Доста обнадеждаващи резултати (на този етап) и вече е редно всички, които мрънкаха как няма яснота около задължения и т.н. да престанат с очевидно напразните обвинения, че само се говори и нищо не се прави. 7.5 милиона от спонсорство са повече от впечатляващи на фона на предните години. Добре е, че и приходите от билети се вдигат - това си е нашият начин да помагаме финансово на клуба, дай Боже да се вдига все повече посещаемостта. Приходите от трансфери също са впечатляващи, имайки предвид факта, че предните години всички ги изпращахме с неустойки и след време дела за забавяния и още плащане. И последно, но не на последно място, разбира се - невероятно е, че задълженията намаляват с добър темп, дано се запази. А относно задълженията за сектора и факта, че въпреки изплащането от не знам колко години вече има още 12 милиона - няма да кажа нищо за Тонев тук, защото иначе ще трябва да бъда баннат.

И най-важното, което сега предстои - дано, дано да стигнем колкото се може по-напред в предварителните кръгове на ЛЕ, за да има още приходи. Аз, разбира се, вътрешно си се моля да стигнем и групите, ама знам, че на тоя етап е почти невъзможно. :mrgreen:

Това лято имате ли приходи от трансфери ? Ако са верни цифрите в пресата за Тиам-300 хил. евро и за исландеца-500хил., а може и за Вутов някаква сума на Удинезе.Така,че следващия ви отчет ще придобие по- инакъв вид.
Другото любопитно в отчета е, че има съкратени 40-50 човека и огромно нарастване на ФРЗ.Вие си знаете де за какво иде реч. Да са живи и здрави спонсорите иначе сте катастрофа!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: vvessel

Мнениеот LSFC 1914 » 01 юли 2018 21:33

Странджата написа:С уточнението, че ние бяхме къде-къде по-добри от испанците, а Славията - по-слаби от руснаците :)

Вярвам, че това е някаква шега. Ние ако бяхме добри щяхме да бием Славия 4:0, а не да падаме от дузпи. :)

Върни се в “Левски”