Дембеле не игра нищо в дербито защото беше неутрализиран не той, а Тасевски. А що се отнася до играта с глава, според мен дори Гъргоров е по-опасен в тоя елемент от Гара. Мнението на левскарите, че слабата страна на Гара е точно играта с глава, е почти единодушно. Всъщност през пролетта защитата ни се справяше добре защото халфовете ни надиграваха противниците и най-вече "подавачите" им, а от там техните нападатели се затрудняваха максимално.
Задължително ни трябва висок защитник. Айде да не е защитник, дефанзивен халф да е, пак ще върши работа. Но само с наличната височина няма да стане, така мисля.
Трансферите в ЦСКА-лято 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
от Расате на 29 Юни 2011 13:29
С тази двойка централни защитници не получихме много голове през изминалия полусезон в България. Мисля, че няма да е проблем да опазят тукашните нападатели! За Европа е по-различно, но силно се надявам и там да се справят Спомнете си как неутрализираха Дембеле в дербито, а той хич не е от дребните Колкото до високите топки при малко повече обиграност нещата могат да се получат. Аз също бих искал централна двойка защитници Вальо Илиев и Александър Тунчев, но това засега няма как да стане Силно се надявам, че обиграността между двамата ще си изиграе ролята през новия сезон и нещата ще изглеждат далеч по-добре в защита
САМО ЦСКА!!!
Голяма част от вината за неразбориите в наказателното ни поле след центрирания е и у Караджата.Много несигурен и почти не излиза на борба за първа топка при статични в нашето наказателно поле.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
vaskonti написа:Дембеле не игра нищо в дербито защото беше неутрализиран не той, а Тасевски. А що се отнася до играта с глава, според мен дори Гъргоров е по-опасен в тоя елемент от Гара. Мнението на левскарите, че слабата страна на Гара е точно играта с глава, е почти единодушно. Всъщност през пролетта защитата ни се справяше добре защото халфовете ни надиграваха противниците и най-вече "подавачите" им, а от там техните нападатели се затрудняваха максимално.
Задължително ни трябва висок защитник. Айде да не е защитник, дефанзивен халф да е, пак ще върши работа. Но само с наличната височина няма да стане, така мисля.
Говорим за различни неща... Казвам, че едно от най-важните неща за доброто представяне на двойката централни защитници е обиграността между тях, а това не се постига, когато всеки трансферен прозорец сменяш изпълнителите!
САМО ЦСКА!!!
- cska - maina
Old_death написа:от Расате на 29 Юни 2011 13:29
С тази двойка централни защитници не получихме много голове през изминалия полусезон в България. Мисля, че няма да е проблем да опазят тукашните нападатели! За Европа е по-различно, но силно се надявам и там да се справят Спомнете си как неутрализираха Дембеле в дербито, а той хич не е от дребните Колкото до високите топки при малко повече обиграност нещата могат да се получат. Аз също бих искал централна двойка защитници Вальо Илиев и Александър Тунчев, но това засега няма как да стане Силно се надявам, че обиграността между двамата ще си изиграе ролята през новия сезон и нещата ще изглеждат далеч по-добре в защита
САМО ЦСКА!!!
Голяма част от вината за неразбориите в наказателното ни поле след центрирания е и у Караджата.Много несигурен и почти не излиза на борба за първа топка при статични в нашето наказателно поле.
+1 Караджов ни е единствения проблем и донякъде липсата на алтернатива в центъра на защитата.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Ще сме шампиони, народе
А още на 30 юли ще покажем за пореден път, кой е най-добрият отбор в България
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
- Udoji90
- Контакти:
CSKA ME написа:Ще сме шампиони, народе![]()
ООО, аз за 30. юли нямам никакви съмнения в успеха. Лошото е, че може да нямам възможност да съм на мача, но това едва ли ще направи обстановката по-малко емоционална.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:CSKA ME написа:Ще сме шампиони, народе![]()
ООО, аз за 30. юли нямам никакви съмнения в успеха. Лошото е, че може да нямам възможност да съм на мача, но това едва ли ще направи обстановката по-малко емоционална.
Ще пеем и за теб
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
Предложението на новия треньор на Монтана Стефан Грозданов към ЦСКА относно халфа Александър Дюлгеров бе прието неочаквано бързо от шефовете на "червените".
Наставникът на монтанчани пожела бившият футболист на Пирин да бъде пуснат под наем на стадио "Огоста", въпреки че подписа договор с ЦСКА само преди няколко дни.
Припомняме, преди да парафира с "армейците", Дюлгеров преговаряше и с Монтана. Както е известно, новият наставник на Монтана познава отлично качествата на Дюлгеров, тъй като двамата се засякоха в Пирин.
[center]I'll be the savior of you all
vaskonti написа:Предложението на новия треньор на Монтана Стефан Грозданов към ЦСКА относно халфа Александър Дюлгеров бе прието неочаквано бързо от шефовете на "червените".
Наставникът на монтанчани пожела бившият футболист на Пирин да бъде пуснат под наем на стадио "Огоста", въпреки че подписа договор с ЦСКА само преди няколко дни.
Припомняме, преди да парафира с "армейците", Дюлгеров преговаряше и с Монтана. Както е известно, новият наставник на Монтана познава отлично качествата на Дюлгеров, тъй като двамата се засякоха в Пирин.
Това е добра новина. Ако има как и другите млади да отидат там. Грозданов е един от малкото специалисти в България които работят правилно с младите и ги развиват. Ако зависеше от мен щях да му предложа и Карачанаков, Якимов и Костадинов.
[center]
[/center]

[/center]- captain_drifuss
- Контакти:
stannn написа:vaskonti написа:Предложението на новия треньор на Монтана Стефан Грозданов към ЦСКА относно халфа Александър Дюлгеров бе прието неочаквано бързо от шефовете на "червените".
Това е добра новина. Ако има как и другите млади да отидат там. Грозданов е един от малкото специалисти в България които работят правилно с младите и ги развиват. Ако зависеше от мен щях да му предложа и Карачанаков, Якимов и Костадинов.
+1, особено ако Спас остане тия момчета трябва да се обиграват, а Грозданов е страхотен треньор!
но най-добрият трансфер от много години насам го направихме вчера- Костадинoff! дано Шеридън и Грило скоро го последват!