ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 04 юли 2016 21:49

CSKA 78 написа:Ми...това са освежителите- Цимбика, Дучето, Зафара, Бучински и отхвърлени юноши на Левски! Всеки да го разбира, както си иска!

Вие пък сте Литекс! Няма нищо за разбиране, ясно е като бял ден.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 04 юли 2016 21:52

Skywalker написа:А този фалиралия в момента ЦСКА, който е учреден 1999-та година от Любо Пенев и прехвърлен на Божков защо не е урод ?

Сериозно ли задаваш този въпрос?
Ти помниш ли през въпросната година, която всеки я ползва в коментарите си за щяло и нещяло, какво точно се случи?

ЦСКА ще проведе лагера си в Равда.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 юли 2016 21:54

vaskonti написа:
CSKA 78 написа:Ми...това са освежителите- Цимбика, Дучето, Зафара, Бучински и отхвърлени юноши на Левски! Всеки да го разбира, както си иска!

Няма спор, наистина е ясно! Ясен е изборът на повечето ЦСКА-ри, спрямо алтернативите! :shock: ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 юли 2016 21:54

soilwork написа:
шивача написа:]
Ахахаха, не от ЦСКА се отказах, чети, а от евентуалния урод, на който си фен. Един вид и от теб съм се отказал, щото ти си същия урод като тва нещо ;) Ходи са манипулирай родителите, Балък ::::)
[center]Ти си "легенда " с отказите си и връщанията си :mrgreen: Ще ти го напомням винаги като припознаеш ФК ЦСКА-София ЕАД[/center]

През кура ми е кво ще ми напомняш, истинския отбор да оцелее.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юли 2016 21:55

Skywalker написа:
Кашчей написа:
Skywalker написа:А този фалиралия в момента ЦСКА, който е учреден 1999-та година от Любо Пенев и прехвърлен на Божков защо не е урод ?

Значи ти, от 1999-а до 2016-а, си подкрепял урод, свикнал си и си решил да продължиш, но вече в Ловеч :roll:

Не, това вие го твърдите !

Кое твърдя аз, че нещо си петлееш езика вече?!
За мен преименуваният "Литекс" на ЦСКА си е урод. Ти твърдиш, че ПФК ЦСКА АД(Любовият ЦСКА) също е урод. Аз просто констатирам, че след като 17 години си подкрепял урод, не ти е проблем да продължиш, и с урод от Ловеч, а не от София, така и така си свикнал, защо да си губиш навиците?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 юли 2016 21:56

miros написа:
Old_death написа:
miros написа:
Old_death написа:Днес не успях да мина покрай Армията и да видя кой е там . За това ще помоля някой , който е присъствал да ми каже колко публика имаше на тренировката и какъв бе състава на тая публика ? Усилено се говори , че е имало хора от сектор Б , поне се появи снимката на едно моме от тоя сектор , и персонал от 7 дни лъжи .

Колега ще си позволя да изкажа лично мнение за теб въпреки ,че не те познавам.За мен ти си от истинските фенове на ЦСКА и подкрепяш плана на Ганчев,защото според теб това е най-доброто за ЦСКА.Не падай на нивото на лизачите.Сложи си ръка на сърцето и кажи наистина ли мислиш,че хората днес на стадиона са били говеда?

Не мога да твърдя нещо , което не съм видял с очите си . Щом искаш сериозен отговор , ще ти отговоря така . Имам си мнение и пристрастие , но това не означава , че ще пропилявам живота си в някакъв форум , надвиквайки се с посредствеността . Имам достатъчен жизнен опит за да мога да си създам мнение за ситуацията . Днес бе проведено едно мероприятие с цел да се провокират ексцесии и разделение между феновете . С това мероприятие трябва да се демонстрира пред Кралев , че се развива някаква спортна дейност . Радвам се , че не се стигна до там . Циркът бе на нивото на тоя с внасянето на ОП . Не зная дали е имало сини там , но е имало доста родители , служители във фирми на Пеевски , дискредитирани " фенове " на клубът и членове на едни шпиц команди . Това са нещата , които съм чул . Броят на гледащите тоя цирк варира между 50 и 100 човека , според различни очевидци . Организаторите на тия фарсове трябва да разберат , че с тях си правят ритуално самоубийство . Ако това е ЦСКА , мога смело да заявя , че мястото ми не е редом до Цимбика , Полковника , Зафето , Дуче и другите сребролюбци , присламчили се до тоя " проект " . За финал ще си позволя да ти направя една забележка . Не употребявай обидни епитети , защото утре може пак да се видим на стадиона и трябва да имаме очи да се гледаме !

Аз се надявам пак всички заедно да пълним армията.Знам,че в момента изглежда налудничево,но се надявам.А "лизачите" са тези които си правят профили с единствената цел да защитават позицията на Ганчев или на Божков.Тях ЦСКА не ги интересува.

Гледаш нещата само от едната страна . Вече казах , че всеки има право на мнение , становище и тяхната защита . Недей да смяташ , че хората , които подкрепят Ганчев не се интересуват от ЦСКА в положителния смисъл . Винаги съм казвал , че умният човек първо трябва да изчака развоя на събитията и тогава да ги коментира , а не да се прави на пророк . Все още има какво да се случи и лично аз предпочитам тогава да говоря , а не сега . Не си прав относно хората с регистрации . Като махнем сините тука има три основни лайномета . Първия е Бекали . Това е човек , който претендира че е зрял и е фен на ЦСКА , но се държи като сърдито дете , на което са му отказали шоколад . Представям си го как рие с крак в пясъчника и казва : " Няма пък " ! Това е човек с поведенчески проблеми . Следващия е Беладона , или по точно казано Емил Коцев . Преди по малко от година той влетя с гръм и трясък във форума със задачата да агитира за един човек и по възможност да разцепи феновете . Той наистина е платен . Понякога съм си задавал въпроса дали ползва опиати или просто има забавено развитие . Единственото , което не подлежи на съмнение е огромният му проблем с комплексите му за малоценност . Последният , но не по важност , не ми се коментира . Това е човекът , който преди време в друга тема заяви , че мечтата му е ЦСКА да го няма , а сега се прави на много загрижен за клубът и е първи оздравителен подържник . Да има и такива , които са правили скоро профили за да защитят една или друга позиция . Това не означава , че са платени . Платените си личат . Те говорят на един и същи език , а словоредът им е като от матрица . Жалкото е , че много хора се притесняват от приказките на сините дебили . Абе всеки си има право на мнение . Аз лично съм в режим на очакване с готово решение и при двата варианта . Бих те посъветвал да направиш същото . По добре е да пиеш по една бира с приятели , от колкото да си губиш времето тук . Лека вечер !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 04 юли 2016 21:57

Днес е най-срамния ден в историята на нашия клуб. Мръсни продажни припознавачи!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юли 2016 21:58

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:

Няма спор, наистина е ясно! Ясен е изборът на повечето ЦСКА-ри, спрямо алтернативите! :shock: ;) :)

! да говориш за феновете на ПФК ЦСКА Ад, че са алтернативни, па вие, дето сте фенове на Литекс , сте оригинални... докъде изпадна един някога голям клуб!!!!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 04 юли 2016 22:01

River Plate написа:Днес е най-срамния ден в историята на нашия клуб. Мръсни продажни ОЗДРАВИТЕЛИи!

Fixed.
Последна промяна от CSKA69 на 04 юли 2016 22:02, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 04 юли 2016 22:01

И ПРЕДИ И СЕГА ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!!!

Дезертьори не приемаме, ЦСКА ще го бъде!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Върни се в “Архив”