От двата мача до тук според мен от малките стават само Чорбата, Юлиян Илиев и може би на Теодор Иванов. Панайотов и двата мача е много объркан , но хайде и той.
Всички други са доста далеч от това което искаме .
Плюс е за тях че Керкез ги взе на подготовката.
Борносузов има уникална физика за 20 годишен футболист, но доста футболни неща му липсват.
Лапухов за мен е по добър от Бусато в момента. През първото Бусатката се притесни от върнатите топки и започна всички топки да ги рита към Бютючи.
Стойчев му трябват поне десет мача за да си върне формата която имаше като го взехме.
Със Скаршем и Ето О нещата ще са една идея по-добри , но трябват спешно трансфери.
Особено на халф тип "десятка"
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Аматьорска работа...Морето направиха много добра селекция с бразилци за без пари, ако Херо стане спортен директор на Ботев ще привлече такива ,които ще ни смачкат на 18 юли. При нас със много пари ама без усет и нюх ,втора година не можем да привлечем 5-6 човека които да изградят ядрото на отбора. Младите са с физика на 14-15 годишни, стоят във вторият отбор три-четири години и никакво развитие. Едва не изпаднаха. От 46 имена на треньорския кастинг, Нога избрал Керкез. И това беше откровенна лъжа.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Колкото и да съм пиян не мога да напиша, че селекция от втора линия на Копа Кабана е добра :mrgreen: :lol: :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Пътувах и не успях да гледам втората контрола. Въпросът ми е Скаршем и Лапоухов играха ли? Скаршем май не е играл и в двете контроли, а не съм чул нещо да е контузен, казано ли е нещо по въпроса?
И аз не го гледах мача. Може би има някакъв лек проблем.... Той и Ето'о май не играе.
Аз разбрах, че Делова този път е играл като дефанзивен халф.
Интересно, че Пинто е бил капитан второто полувреме.
Другите ни капитани са Купър и Турицов.
Ние нямаме истински лидер!
Ние може да вземем двама-трима играчи, ама трябва да са топ и бетон, лидери и класни играчи. Това е! Ние на такива капитани не можем да разчитаме.
Доста хора започнаха да проглеждат за Питас.
Аз ви казах Питас не е типичен ЦН, не е като Коялипу. Следователно той не може да води атаката сам.
Ако играем 4-2-3-1 кой ще е десятка зад него, за да се получат нещата? Това е въпрос с повишена трудност!!!
До тук са пробвани Илиян Илиев и Чорбаджийски. А и крила кои ще са? Гилов, Стойчев, Сораков, Тасев, Бютучи, Фаетон?????? Имайте предвид, че на книга най-добрите ни крила- едното не иска и да чуе за ЦСКА, а другото не е типично крило.
Проблемите са големи!!!
Аз си мисля, че вместо да търсим десятка е по-добре да се насочим към нападател. Той трябва да е девятка и типичен ЦН, но и да е раздвижен и да играем в схема с двама нападатели.
Питас може да играе зад него в някои мачове, до него или на крилото. Но за мен това е решението, а не да търсим 10-ка да играе зад Питас. И кой ще е? Освен да вземем Белингам или някой, който ще може да вкара 15 + гола и да се включва като ЦН в наказателното поле.
Аз разбрах, че Делова този път е играл като дефанзивен халф.
Интересно, че Пинто е бил капитан второто полувреме.
Другите ни капитани са Купър и Турицов.
Ние нямаме истински лидер!
Ние може да вземем двама-трима играчи, ама трябва да са топ и бетон, лидери и класни играчи. Това е! Ние на такива капитани не можем да разчитаме.
Доста хора започнаха да проглеждат за Питас.
Аз ви казах Питас не е типичен ЦН, не е като Коялипу. Следователно той не може да води атаката сам.
Ако играем 4-2-3-1 кой ще е десятка зад него, за да се получат нещата? Това е въпрос с повишена трудност!!!
До тук са пробвани Илиян Илиев и Чорбаджийски. А и крила кои ще са? Гилов, Стойчев, Сораков, Тасев, Бютучи, Фаетон?????? Имайте предвид, че на книга най-добрите ни крила- едното не иска и да чуе за ЦСКА, а другото не е типично крило.
Проблемите са големи!!!
Аз си мисля, че вместо да търсим десятка е по-добре да се насочим към нападател. Той трябва да е девятка и типичен ЦН, но и да е раздвижен и да играем в схема с двама нападатели.
Питас може да играе зад него в някои мачове, до него или на крилото. Но за мен това е решението, а не да търсим 10-ка да играе зад Питас. И кой ще е? Освен да вземем Белингам или някой, който ще може да вкара 15 + гола и да се включва като ЦН в наказателното поле.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Tony_CSKA написа:Пътувах и не успях да гледам втората контрола. Въпросът ми е Скаршем и Лапоухов играха ли? Скаршем май не е играл и в двете контроли, а не съм чул нещо да е контузен, казано ли е нещо по въпроса?
Скаршем е контузен а Лапухов хвана дузпа.
Всъщност, понеже имахме късмет с жребието за лигата, а пък и "късмет", че не играем в Европа, то ако новите играчи са наистина добри не е чак толкова фатално и да закъснеят малко. Дори и отборът на Стипич мисля, че без проблеми щеше да си вземе мачовете с Ботев Плд, които буквално вчера назначиха треньор и е пределно ясно, че основните трансфери сега ще са от Ботев Плд II и Спартак Варна, които са пълен потрес и те... Нали, един сериозен, здрав и професионален, подчертавам- сериозен, здрав и професионален, играч с или без отбор в момента няма да си лежи у дома и да се тъпче с чипс пред телевизора, а ще си води физ. подготовка и ще бъде в добра форма. За стиковане на отбор и изграждане на стил така или иначе три седмици е недостатъчно време, а той Керкез така или иначе ми се вижда леко стил Саша Илич, Акрапович и НЕМ, които просто искат да си вземат точките с какъвто и да е стил... Един Коялипу дебютира в 4ти кръг и си се вписа почти веднага- защото е отговорен професионалист, който си беше в добра физ. форма и научен играч, който влезе бързо в колектива и се нагоди бързо към останалите. Сега, дали "умните" глави в ЦСКА ще намерят и уговорят играчи като Коялипу? Дали? е по-важният въпрос, а не толкова Кога?
- MASTER_COOL
- Контакти:
Когато Томаш "пускаше" юношите в Турция в 89-та минута - ауу тоя Томаш не го ли е срам, голям нещастник
Сега Керкез пробва юношите и всички в един глас - с тия ли ще играем, ще изпаднем
Угодия няма. Няма друг такъв манталитет като българския.
Сега Керкез пробва юношите и всички в един глас - с тия ли ще играем, ще изпаднем
Угодия няма. Няма друг такъв манталитет като българския.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Не подценявайте мача с Ботев! Те ще бъдат пределно мотивирани, тъй като се спасиха в последния момент! Настоящият им "повелител" уж се беше отказал и след 24 часа се обърна на 180 градуса! Освен това ще искат да вземат реванш в прекия и преносен смисъл над Керкез, та и с втория им отбор да излязат няма никак да бъде лесен мача!
И през миналия сезон уж трябваше да имаме лесни мачове срещу потенциално изпадащите отбори, а то какво стана?!
Ние буквално нямаме средна линия - в контролите Ла Пеня и Делова играят в центъра! По-късно чак след подготовката ще се включи и Ето`о, но той за мен е прехвален футболист! Също като Питас! Ако сме само с него и за резерва Борносузов, ще си имаме големи проблеми! Още повече, че нямаме в момента този креативен халф, който да създава положения пред нападателите! Шопов много го плюеха, но той беше в основата на головете на Коялипу! Та вече за не знам кой път ще го напиша - трябват ни непременно двама ДХ и един креативен халф! Всички други трансфери могат да са на заден план!
И през миналия сезон уж трябваше да имаме лесни мачове срещу потенциално изпадащите отбори, а то какво стана?!
Ние буквално нямаме средна линия - в контролите Ла Пеня и Делова играят в центъра! По-късно чак след подготовката ще се включи и Ето`о, но той за мен е прехвален футболист! Също като Питас! Ако сме само с него и за резерва Борносузов, ще си имаме големи проблеми! Още повече, че нямаме в момента този креативен халф, който да създава положения пред нападателите! Шопов много го плюеха, но той беше в основата на головете на Коялипу! Та вече за не знам кой път ще го напиша - трябват ни непременно двама ДХ и един креативен халф! Всички други трансфери могат да са на заден план!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
на мен ми е напълно писнало от играчи които гледат само как да скатаят предсезонната подготовка. Ако зависише от мен в договорите щеше да има клауза че който не е провел пълна предсезонна подготовка с ЦСКА следващия полусезон взема 50% от заплатите си.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!