Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот drvasko98 » 12 дек 2017 12:28

groti написа:Нещо много лесно започна да се дава титлата "легенда на Левски". Легенда е Гунди. Всички тези, дето сега им лепват този етикет са дали на Левски, но и са взели много, а сега откровено пречат. Най-лошото е, че смятам и че е нарочно.. Поне част от тях. Аз Курдов и Кокала вече съм ги отписал като "легенди ". Ники също се изложи.

Така е! Легенди на Левски са само мъртвите, колко показателно! А от живите са Делио Роси, Обертан и Гомес

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 дек 2017 12:28

Ми дай по тая логика на всеки 4 месеца да сменяме треньор.. Щото на Овчаров преди години не му бил даден шанс
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 дек 2017 12:31

drvasko98 написа:
groti написа:Нещо много лесно започна да се дава титлата "легенда на Левски". Легенда е Гунди. Всички тези, дето сега им лепват този етикет са дали на Левски, но и са взели много, а сега откровено пречат. Най-лошото е, че смятам и че е нарочно.. Поне част от тях. Аз Курдов и Кокала вече съм ги отписал като "легенди ". Ники също се изложи.

Така е! Легенди на Левски са само мъртвите, колко показателно! А от живите са Делио Роси, Обертан и Гомес

А, ти колко избирателно коментираш не е истина. Роси е обикновен треньор. Добър! Обертан и Гомез даже не мисля да ги коментирам. А, тия алкохилизирани легенди.. Ами ей то днес Курдов пак се е из*рал. Май просто обичат и им липсва вниманието.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 дек 2017 12:35

И аз съм на мнение, че това "легенда" се преекспонира и трябва да се употребява само за хора, които не са между живите.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 дек 2017 12:44

metodito написа: Двама играли в английската Висша лига, актуален исландски национал, сравнени с Мечо, Гонзо и дедо Боре, де върха му в кариерата е немски второразряден отбор. Гонзо де Риека му беше върха, Йовов, забравен за футбола и едно франсе де не знам къде го намери.

Харесвам такива сравнения, направо са брилянтни. Значи актуален 27 -годишен ИСЛАНДСКИ национал (резерва с 6 мача за НО на 27 години) е нещо велико в сравнение с БЪЛГАРСКИ национал с малко под 100 мача за национала (също резерва, но влизаща редовно в игра) станал 4-ти в Света вкарал и гол на СП и още близо 100-ина гола в кариерата си за Левски и своя второразреден немски отбор (тогава почти редовен участник в ЕКТ), но великият Уигън е абсолютно първоразреден отбор, а Обертан играл все в първоразредни отбори още не може да стигне колосалната квота от 10 вкарани гола в кариерата си. Другият път дето Риека му е върхът (аз си мислех, че Левски му е върхът, но сега разбирам, че е Риека) пък се води и ще остане завинаги вечен голмайстор на покойното вечно дерби, което скоро научихме, че наподобявало лютото регионално дерби Нюкясъл-Съндърланд, сиреч Локо Горна-Етър. Айде, стига толкова

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 дек 2017 13:03

Както посочих, тези неща хората не гледат. Те гледат марката Премиършип, Ман Юнайтед, ала-бала. Божинов беше привлечен от Ювентус, човек! Тоя де се спъва, докато бяга. Тоя и на Football Manager не бих го привлякъл. Ама... както посочих, снобизъм или каквото е там, но в днешния футболен свят това се гледа и от това зависи каква е заплатата на дадения футболист. И заради това Нюкясъл плаща три милиона на Юнайтед за футболист със съмнителните достойнства за класен играч, като Обертан. В ППЛ, Обертан е класа, но реално погледнато, ако го сравниш с наистина големите офанзивни халфове днес, къде би го поставил?

НА ХАРТИЯ! Този отбор би трябвало да се възприема, като "по-класен" от ОНЗИ отбор на Мъри.
Последна промяна от metodito на 12 дек 2017 13:29, променено общо 2 пъти.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 дек 2017 13:08

drvasko98 написа:
Eminem написа:А тоя пък овцо го видяхме що за треньор е, тръгнал анализи да прави.

[offtopic]Роси или смърт! Той е Светлината! Пътят! Спасението![/offtopic]

И как го видяхме? Колко мача води отборът? С това не му защитавам треньорските качества, ама значи него го видяхме за 2 мача, но Дельо за 4 месеца не го виждаме :lol:

2 мача? Пролетта не беше ли начело. Срещу Верея баража кой го води, сигурно някой от Каспичан или Долно Нанагорнище.
Дельо бил направил Х със Славия, тоя същия не направи ли Х със Славия в мач за титлата. ПОследствията от тоя Х още ги носим на гърба си.
Същия тоя не проведе ли лятната подготовка на отбора, резултатите от която виждаме вече цял полусезон.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 дек 2017 13:30

metodito написа: В ППЛ, Обертан е класа, но реално погледнато, ако го сравниш с наистина големите офанзивни халфове днес, къде би го поставил?

Жалко е, че дори в ППЛ Обертан не е голяма класа. За 20 мача има 1 гол и 3-4 асистенции, това добре ли е за офанзивен халф на водещ отбор? Класа в ППЛ са Марелиньо, Вандерсон, онзи дето ни вкара 2 гола и Тодор Неделев на тези или подобни постове, независимо дали са играли в ПШ, Ман Юн, Реал Мадрид или на луната. Обертан може да се сложи чак след тях някъде В ППЛ. В сравнение с големите офанзивни халфове, бих го подредил точно на 13 207-мо място, но само днес по обяд, утре вечер ще е друго.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 дек 2017 13:33

67-а г. шампион е Ботев Пд. Следователно сезон 67-68 те участват за КЕШ. Не знам кой е ченге и от ДС, след като ти знаеш от кой отбор е Д. Джуров, може би ти го е казал лично, освен това когато си симпстизирал на ченгетата от СДС веднага ти е минало през главата, че 7:1 е тяхна работа, ако беше гледал мача, щеше да видиш превъзходството на Левски на терена и по трибуните в съотношение 3 към 1. За 7:2 хем казваш, че ви е наредено да паднете, хем че съдията е виновен - кое е верното? За какво достойнство говориш, след като не можеш да приемеш достойно едно поражение, а измисляш виновници и причини на които и децата няма да повярват?! Тв имам от 69-а г. и много добре видях как Михайлов вкара гола на Аякс.
п.п. Ще те помоля, ако ми отговаряш да изтриеш останалите цитати понеже стана цял ферман, като париина директива, аз пиша от телефона и нещо не се получава.
Благодаря!

0[/quote]
Дамянов трия, че преxвърлиxме условиeтo зa 6 коментaрa-отговор...
Та, зa годинaтa, тaкa дa е - не ми се рови...
Е aз знaм кой е ченге - човек, с нaроченa информaция, без тя дa отговaря нa истинaтa, използвaнa зa пропaгaндa!..сещaш ли се зa нaш Бойчо, дето го "мaчкaли" другaрите, дa мaчкa всички които с против другaрите, пък днес кaзвa "стигa сa ни мaчкaли"...Е-е, кой му е крив че се е остaвил дa го мaчкaт???
Тa нaд ДС, съществувaт други отдели, които дори определят функциите и рaзпрострaнявaнaтa информaция от ДС!
Кaто тaкa, бaщa ми рaботеше кaто редaктор, точно в тaкъв отдел: "Социологическо-информaционния отдел" към ЦК нa БКП...и сещaш ли се кaто му сипя 2-3 рaкии, кaк почвaше дa издaвa информaция, "от първa ръкa"?...
Ей тaкa стaнax aнти"комунист" и се вписax в Подкрепa, и рaзчитax нa СДС...Дa, 1994 г. осъзнax че и СДС вече е превзето от ДС на БКП, тaкa че спряx дa се нaдявaм нa политикaтa и се обърнax сaмо към себе си!!! - дaл Господ знaния и умения, тa никой дa не ме прaви нa мaймунa вече :)
А - сети ли се сегa, от къде имaм повече знaния, отколкото 80% xорa, вярвaщи нa официози, официaлни изкaзвaния, легенди, слуxове...и "мижи дa те лaжем"? :lol:
Зa 7:2 не е било нaредено нa ЦСКA, дa пaдне, a нa съдиите дa ги удaрят!!! - друго беше при 0:8 от Литекс...
Стигa ме връщa към оновa 7:1!!! - кaзax: не съм гледaл мaчa, не могa нищо дa кaжa зa него!!! Но дa повярвaм нa 80% ;)...
Апропо - ще ти нaпомня сaмо, че СДС също искaше дa ликвидирa ЦСКA ( бе ти сaм кaзa че били ченгетa, пък знaем кой е ченгесaрския отбор, нaли ;)), тa още крaя нa 1991 г. Вaльо Миxов се зaе с източвaнето и де фкто ликвидирaнето нa ЦСКA! - имaше един период, мисля 1992-94 г. когaто спряx дa се интересувaм от ЦСКA, порaди идиотщините тaм и си гледax сaмо бaщиния Пирин Блгр....
И тaковaтa - нямa кaк дa приемa достойно едно пaртийно порaжение, оргaнизирaно от Вaсил Цaнов!!! - никогa!!!
Имaш ТВ от 69-тa? - е, ние от 66-тa и то Електрон-2! Прекрaсен телевизор, с 63 сaнтимa екрaн, тaкa че...бе кой знaе кaквa Оперa си гледaл тогaвa, a товa, нямa резолюциятa нa Електронa! ;) - и aз много добре видяx кaк Миxaйлов вкaрa голa нa Aякс, но ти продължaвaш дa твърдиш че УЕФA ги е било стрax от кaртотекирaното ЦК нa БКП, в ЦСКA, дори нaчело с ДругaряТ Тодор Живков! :lol: ...
Моля те, не ме кaрaй дa се смея, зaщото aз си спомням, кaк съм ревaл тогaвa, от отсъждaниятa нa зaпaдните УЕФA съдии, срещу ЦСКA и другите нaши отбори!!!
Дaмянов, съжaлявaм, но спорът, диaлогът с теб е безпредметен! - по причинa която описax по-горе, a тя е че и ти си от тези 80%, вярвaщи нa..."кaзaл-рекъл"...т.е. нa "мижи дa те лaжем" ;)...a aз съм от 20-те%, които знaят игрите дори нa 10-те% измежду 20-те% ;)...Дори зa товa, модерaциятa често ме трие и спирa!!! - последното беше зa повече от месец...Сaм си прaви сметкaтa, кaк се е спирaл и кaк все още се спирa глaсът нa..."будители" и днес ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 дек 2017 13:36

drvasko98 написа: В сравнение с големите офанзивни халфове, бих го подредил точно на 13 207-мо място, но само днес по обяд, утре вечер ще е друго.

Нали? Ама нещата не функционират по този начин. Както казах, "на хартия" това е по-класен отбор. И съответно, по-скъп. Исландецът е бил в Розенборг, в Уигън и Бохум, Обертан в Юнайтед, Нюкясъл и Бордо, Кабрал е играл във Фейенорд и Твенте. Това са визитки. Батков никога не би развързал кесията за такива футболисти. Нали не мислиш, че получават по 2000 евро?
Последна промяна от metodito на 12 дек 2017 13:40, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”