Шампионска лига (сезон 2022/2023)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2022/2023)

Мнениеот bubka » 13 окт 2022 18:03

Преди два или три сезона тези победи на Ливърпул биха изглеждали резонни. В настоящия сезон пълен с провали, загубени мачове и не добри трансфери, за неутралните фенове е напълно очевидно, че Клоп опитва да компенсира загубите, като надъхва своите да смачкат де що им се падне слаб противник с надеждата това да повдигне духа на играчите. Видяхме колко им помогна това - след загубата от Юнайтед и нараненото его, в серия от няколко мача през три-четири дни биха Борнемут с 9:0, още следващия мач след като вече бяха поизхабили сили(за да покажат колко са големи на колоса Борнемут) с голям зор и мъка победа над Нюкасъл, равенство с Евертън и дойде звучния шамар от Наполи. Сега следва ново приземяване срещу Сити.

Udoji90 написа:[offtopic]Естествено, че не е жена. :D Да не говорим, че най-известният човек на име Бубка си е мъж. Предполагам, че от него му идва никът...[/offtopic]

Да.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 окт 2022 18:34

bubka написа:Преди два или три сезона тези победи на Ливърпул биха изглеждали резонни. В настоящия сезон пълен с провали, загубени мачове и не добри трансфери, за неутралните фенове е напълно очевидно, че Клоп опитва да компенсира загубите, като надъхва своите да смачкат де що им се падне слаб противник с надеждата това да повдигне духа на играчите. Видяхме колко им помогна това - след загубата от Юнайтед и нараненото его, в серия от няколко мача през три-четири дни биха Борнемут с 9:0, още следващия мач след като вече бяха поизхабили сили(за да покажат колко са големи на колоса Борнемут) с голям зор и мъка победа над Нюкасъл, равенство с Евертън и дойде звучния шамар от Наполи. Сега следва ново приземяване срещу Сити.

Udoji90 написа:[offtopic]Естествено, че не е жена. :D Да не говорим, че най-известният човек на име Бубка си е мъж. Предполагам, че от него му идва никът...[/offtopic]

Да.

Да рабирам, че ти ако си треньор на тоя отбор и отбора е в криза при 4-1 ще кажеш на играчите си спрете да играете, така ли? Рейнджърс да не е Млада Болеслав случайно?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 окт 2022 19:33

kingofpop написа:Шави ако пусне Пике срещу Реал направо да се маха. Не става за треньор тоя човек и това е. Нито може да нареди състава, нито нищо. Държи Френки резерва и пуска БУСКЕТС ???????????????????? Пуска си приятелите Буси и Пике щото риташе с тях в силните години :D

Мисля, че си доста краен в момента и всичко това е плод на емоциите.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 окт 2022 19:46

Специално за Бускетс и Де Йонг си е прав според мен. Видя се, че последният раздвижи играта вчера след влизането си. За Пике обаче няма как - той и Ерик им бяха единствените налични централни защитници вчера.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 13 окт 2022 22:07

Все пак Барса имаха контузени за това трябва да пуска Бускетс и Пике. За съжаление не направиха нищо добро.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 окт 2022 00:55

paceto написа:
kingofpop написа:Шави ако пусне Пике срещу Реал направо да се маха. Не става за треньор тоя човек и това е. Нито може да нареди състава, нито нищо. Държи Френки резерва и пуска БУСКЕТС ???????????????????? Пуска си приятелите Буси и Пике щото риташе с тях в силните години :D

Мисля, че си доста краен в момента и всичко това е плод на емоциите.

Не е така. Да пуснеш свършения Буси пред Кеси или Де Йонг за мен е престъпление, буквално престъпление. Пике няма и да го коментирам. За мен вината е само негова, просто не може да нареди състава. Ще видим в бъдеще как ще е, но не вярвма да има промяна. Ако на Бернабеу излезем пак с Бускетс и Пике ще се самоубия :D Дикренто слагам 6-7 бона за единица от отчаяние :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 окт 2022 00:58

Udoji90 написа:Специално за Бускетс и Де Йонг си е прав според мен. Видя се, че последният раздвижи играта вчера след влизането си. За Пике обаче няма как - той и Ерик им бяха единствените налични централни защитници вчера.

Човек, всеки от школата ще е в пъти по-добре от Пике, убеден съм. Ти видя ли първия гол ? тоя човек е неадекватен. Просто Шави няма топки да пусне някой друг, щото нали са приятели и ще е голямо унижение за Пике да не играе и когато тримата централни са контузени. Това е истината
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 окт 2022 10:37

Е, видях го, вдигна ръка, че топката излиза. :D Ама все си мисля, че едва ли някой юноша на негово място щеше да е по-добре.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 14 окт 2022 10:38

kingofpop написа:
Udoji90 написа:Специално за Бускетс и Де Йонг си е прав според мен. Видя се, че последният раздвижи играта вчера след влизането си. За Пике обаче няма как - той и Ерик им бяха единствените налични централни защитници вчера.

Човек, всеки от школата ще е в пъти по-добре от Пике, убеден съм. Ти видя ли първия гол ? тоя човек е неадекватен. Просто Шави няма топки да пусне някой друг, щото нали са приятели и ще е голямо унижение за Пике да не играе и когато тримата централни са контузени. Това е истината

Твърде емоционално изказване. Няма как да пуснеш човек от школата в такъв мач.

Просто супер кофти късмет с контузиите, които ни преебаха сезона. как е възможно да ти се контузят 3-ма защитници за да опреш до тролея Пике - това са Кристенсен, Кунде и Араухо аут. Ако бяхме минали групите, февруари щеше да е съвсем различно, но уви. Късметът и съдбата ни обърна гръб.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Върни се в “Архив”