Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот bilyaletdinov » 09 ное 2017 10:37

Не правя паралел между новия швед и Сандберг.
Просто казвам, че през Левски минаха толкова много чужденци с визитки, че вече им загубих бройката.
Дано да се представя успешно и намерим най-сетне модерен десен бек.
Сега остава да подсигурим левия бек, като вземем класен футболист и едно добро ляво крило, играещ с десен крак.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 ное 2017 10:41

olimpi написа:Направо не ми се вярва ...какво ще прави при нас, не че шведското първенство е нещо, но все пак...

Може би все пак името на Роси значи нещо подкрепено с амбициите на отбора. Сега Цветко може споко да мине в ляво ...зашитата заспа. Остава да намерим крилце и нападателите да започнат да вкарват.

Не знам колко е силно шведското първенство, но този има 12 мача в ШЛ с Малмьо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 ное 2017 10:55

W84me написа:
olimpi написа:Направо не ми се вярва ...какво ще прави при нас, не че шведското първенство е нещо, но все пак...

Може би все пак името на Роси значи нещо подкрепено с амбициите на отбора. Сега Цветко може споко да мине в ляво ...зашитата заспа. Остава да намерим крилце и нападателите да започнат да вкарват.

А днес във вестника пише, че е избран за защитник Номер 1 в Швеция за 2017. Брей, брей ... 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 ное 2017 11:04

Дано да не стане като Рощу. Уж добър, играл в Румънския шампион, а се окало, че имал здраволсовен проблем. Дано всичко да е нормално и да пасне.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 ное 2017 11:13

Ще изчакам да видя фотоса с фЛанелата, че тогава ще му пожелавам успех :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 ное 2017 11:17

W84me написа:

Ами за силно, не знам, но е по-балансирано от нашето. Макар че Малмьо спечелиха титлата преди 4-5 кръга. Иначе виждаме как се представя Оштерзунд ли се казваха. И аз не мога да повярвам, че такъв идва тук. Брей, брей, ти да видиш...

Относно коментара на пича с оранжевите венци за лудогоризацията... И е така, и не е така. Лудогорец са модел "Шахтьор", ние да речем модел "Олимпиакос". Но най-важното, както Лудогорец, така и "Шахтьор" са "проекти" - много успешни, но проекти. Ние сме клуб на 103 години. Честно казано, предпочитам по-устойчив модел, от типа на Мъри - три-четири млади момчета - не е задължително въобще да са от школата, двама, до трима най-много, класни чужденци и 2-3 стари кучета. Ние сега ще имаме 5-има КЛАСНИ чужденци (Ойолфсон, Яблонеца, Тинерхолм, Гомес и Габи), няколко ментета чужденци (като Мапутку, Нар, Тунде, Цветкович), де не превъзхождат с нищо българчетата, едно младо момче в лицето на Найденов и едно, което може би няма да играе от лятото при нас (Вутов) и един опитен бг играч (то па един опит... в Локо Сф) - Митрев. Така развитие не се прави. Как да е. Ще видим. Това е обаче верния път - за Срас да изкара кинти, а ние да гледаме отново мачове от групите на евротурнир. А след това - потоп. А може и Срас да не е Батков и да не открадне парите от групите. Ако е така... а, дано.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 ное 2017 11:34

Да се надяваме, че този няма да го чакаме до края на подготовката да решава... :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 ное 2017 11:36

koisa написа:Да се надяваме, че този няма да го чакаме до края на подготовката да решава... :geek:

Според спиртал е подписал вече :lol: Да пускам ли тема за зимните трансфери?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 ное 2017 11:37

Всички, дето пишете за българите и как намаляват те, в големите ни отбори, трябва да осъзнаето едно: първенството ни, от тактическа гледна точка и от към подготовка е много зле. Съответно вижте националния ни - играчите в него са предимно легионери или минали през чужди първенства. Истината е, че тук български играчи в зенита си (23-33 г), които са толкова добри, че да не се налага да се вземат Обертановци, Марселиньовци, Вандерсони, Гомеси, Мисиджани и тн. няма как да има. В най-добрия случай те са в Русия, Полша, Казахстан, втора двизия на Италия и тн. А по-често се случва като с Тошко Неделев и Вутов - отиват някъде, заради безспорните си качества, но от към подготовка, тактическа дисциплина и тн. всъщност са на ниво 15-16 годишни и няма файда тоя клуб да инвестира в тях няколко години, като до това време германчето 16-17 годишното германче вече ще е готово да за първия отбор.
Може би след 5 години, ако поне 3 БГ отбора имат правилна организация, надгражадт ежегодно, имат участия в ЕКТ, ще има и вариант български играчи (национали) да предпочетат да останат в някой от топ клубовете ни, вместо да ходят в средняци в Полша, втора лига на Русия и тн. За момента това е невъзможно, защото клубовете ни, с изключение на Лудогорец не се развиват или поне не с темповете, с които ни се иска.

И една хипотетична заигравка - ако Лудогорец изкупи всичките БГ национали-легионери (очаква се те да са сред най-добрите бг играчи), мисля си, че ще са доста далеч като игра и продукция от сегашното.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 ное 2017 11:39

modor написа:
koisa написа:Да се надяваме, че този няма да го чакаме до края на подготовката да решава... :geek:

Според спиртал е подписал вече :lol: Да пускам ли тема за зимните трансфери?

Пускай, ама шведа е отрекъл да е подписал... :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”