zlobul написа:ТодорТ и Ривалдо10 обобщиха донякъде причините за празните трибуни ! Медиите насаждат агресия и негативизъм, ТОВА отблъсна хората, както и покъртително слабия ни футбол ! Да прибавим и това, че си има и хора, които си търсят оправдание да не са на стадиона...Факт е,че действията на СЗ преди години изгони доста агиткаджии, но сега всеки който ходи на мачове вижда, че нещата в Сектор Б се развиват и сме отново най-добрата агитка в България
=========================================================
След три години унижения ,както на терена така и извън него , след уродливото поведение на ръководители и играчи в мачовете ни с кръвния враг , ПИТАМ АЗ -не ви ли е срам да говорите (пишете) , че сме били най-добрата агитка ? Или имаш предвид , че е добра по душа , защото аз например не виждам нищо друго освен мълчание .Да Господа -ЕДНО ДЪЛГО И УБИЙСТВЕНО МЪЛЧАНИЕ.
Никога няма да забравя казангейт , никога няма да забравя и онуй 1-3 на "ГЕРЕНА" след което една седмица плаках като малко дете и не заради това , че сме паднали , а заради това , че им легнахме по най нещастния начин , типичен само за лузъри , измамници , подлеци и всичко каквото се сетиш . След този мач намразих го*ньо толкова силно , че като го видя сега и ми се обръщат червата .Та тоя даже не стана от пейката в този мач , за какъв гладиатор го имат , аз наистина се чудя .Че то по голяма подлога от него , скоро не съм виждал . Дори днес четох в един друг форум , че след като не се махал сам , някои хора сериозно обмислят варианта да го изгонят с камъни .
Пич, ти ако си фен на Ливърпул, досега да си се застрелял ритуално, докато висиш обесен над някой вир!
Ако не разбираш какво съм ти написал, толкова по-зле за теб!