Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Кашчей » 07 яну 2012 00:50

zlobul написа:ТодорТ и Ривалдо10 обобщиха донякъде причините за празните трибуни ! Медиите насаждат агресия и негативизъм, ТОВА отблъсна хората, както и покъртително слабия ни футбол ! Да прибавим и това, че си има и хора, които си търсят оправдание да не са на стадиона...Факт е,че действията на СЗ преди години изгони доста агиткаджии, но сега всеки който ходи на мачове вижда, че нещата в Сектор Б се развиват и сме отново най-добрата агитка в България
=========================================================
След три години унижения ,както на терена така и извън него , след уродливото поведение на ръководители и играчи в мачовете ни с кръвния враг , ПИТАМ АЗ -не ви ли е срам да говорите (пишете) , че сме били най-добрата агитка ? Или имаш предвид , че е добра по душа , защото аз например не виждам нищо друго освен мълчание .Да Господа -ЕДНО ДЪЛГО И УБИЙСТВЕНО МЪЛЧАНИЕ.
Никога няма да забравя казангейт , никога няма да забравя и онуй 1-3 на "ГЕРЕНА" след което една седмица плаках като малко дете и не заради това , че сме паднали , а заради това , че им легнахме по най нещастния начин , типичен само за лузъри , измамници , подлеци и всичко каквото се сетиш . След този мач намразих го*ньо толкова силно , че като го видя сега и ми се обръщат червата .Та тоя даже не стана от пейката в този мач , за какъв гладиатор го имат , аз наистина се чудя .Че то по голяма подлога от него , скоро не съм виждал . Дори днес четох в един друг форум , че след като не се махал сам , някои хора сериозно обмислят варианта да го изгонят с камъни .

Пич, ти ако си фен на Ливърпул, досега да си се застрелял ритуално, докато висиш обесен над някой вир!

Ако не разбираш какво съм ти написал, толкова по-зле за теб!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 яну 2012 00:52

Имаш ли доказателства за думите си ? Защото ако нямаш, това са си твои теории...Кашчей ти го написа ;)

А относно агитката...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uHVkXgTuXI0&list=FLTiGJm9EwgcbamLl1G1pz3A&index=15&feature=plpp_video[/youtube]

Само един от много примери за това на какво ниво в момента е Сектора ;)
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 яну 2012 02:44

Blue_Lion написа:Имаш ли доказателства за думите си ? Защото ако нямаш, това са си твои теории...Кашчей ти го написа ;)

А относно агитката...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uHVkXgTuXI0&list=FLTiGJm9EwgcbamLl1G1pz3A&index=15&feature=plpp_video[/youtube]

Само един от много примери за това на какво ниво в момента е Сектора ;)

и тва какво доказва ? ...ни дума ни плакат против тара или пловдивския бездарник .Та нали точно това очакват и те ,безрезервна подкрепа . Е тва е и валкото на цялата тази история . Я ми кажи какво трябва да направят още , че да реагирате веднъв поне адекватно ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 яну 2012 07:52

Rivaldo10 написа:Тоше, нещата за свързани. Знаеш, че нашите играят по един начин пред 10+ хиляди и по друг пред 1000 души.

Подобно на Тодор и аз не съм от София.От Търново. Миналата година отборът играеше много добре. Ивайло се пукаше по шевовете. Публиката се радваше и виждаше, че този отбор има наистина амбиции. След фиаското за 0-0 именно срещу врачани през пролетта не само на мен ни стана явно, че има нещо гнило и тези хора (шефовете на клуба) нямат желание да водят отбора към А. Между другото не мога да обвиня футболистите (никой не си подритва хляба). Логично последва временно оттегляне на публиката. Пак има немалко на стадиона, но не е както миналият сезон. Публиката най-добре вижда. Никой не ходи да гледа бездушници. Когато се качваха към Б също пълнеха стадиона, защото се виждаше, че са го решили (футболистите, не шефове), че ще се качат нагоре. Сега пак се нормализират май нещата, но познавайки тези хора (шефовете. Работил съм при един от тях.) силно ме съмнява, че имат честни амбиции.
Пък това за 10 000 души... Литекс мисля не са събирали 10 хил. плюс, но са подчинявали с игра и сини и червени...
Хората не отиват да гледат победи, на първо място. Хората отиват да гледат мач на любимците си. Щеше ли иначе срещу "Левски" да се напълни Ивайло?! Отиват да гледат "своят отбор". Но когато този отбор не иска да играе за публиката...
Няма значение ... голямо, дали ще паднат или ще бият. Аз отивам на стадиона и ги подкрепям. Като видя, че са паднали 0-2, но са се старали, на следващият мач пак ще отида. На следващият пак да паднат на 0-2, но пак съм видял, че са се прибрали с мокри фланелки, пак ще отида. И ще чакам победата. И тя все някога идва. Но не това е най-важното. Иначе след първото 0-2 няма да отида, ако само победата имаше смисъл.
Друго е.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 07 яну 2012 10:02

TodorT написа:А защо не започнат да играят еднакво пред 10к+ и пред 1000 :roll: Няма ли тогава с добрите игри по-честичко да идват над 10к зрители.... :roll:

Щото мотивацията им е различна.
Много ясно, че при 10000 ще се раздадат на макс, а при 1000 ще играят мудно и ще чакат грешка на противникът си.
Такова е моето разбиране, за съжаление!
:cry:
Левски завинаги в моето сърце![

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 яну 2012 10:28

какви хиляда и какви 10 хиляди ви гонят бе хора .Какви глупости говорите , та срещу търнава колко бяха на стадиона и какво играха нашите? Онзи бездарник как ги е мотивирал незнам , как ги е нареждал-също не знам , но знм едно нещо -бяха уплашени , бяха се понаакали от един смея да твърдя абсолютно дърводелски отбор .Дори жените и децата на стадоина усетиха , че търнавци при малко натиск щяха да се бият сами , само пловдивския кърлеж и подопечните му -не го разбраха та чакаха ония да им вкарат гол , че да си повярват . За пореден път ще кажа , че нямаме лоши играчи , но психиката им е срината , т.е. спряли са да вярват в собствените си възможности , което е напълно нормално с оглед на това какъв "методист" работи с тях.Го*ньо е вреден за Левски ,запомнете го веднъж завинаги .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 яну 2012 10:37

Тук е мястото да кажа (напиша ), че Батков ни срина с ръководни решения , а го*н'о ни срина отбора в чисто спортно-техническите компоненти -тактика , подготовка ,техника ,психика и така нататък . Няма оправия с тия двамата и ако ВТБ се окаже просто втората "казанска" афера на тара , то ликвидацията на синята идея не е никак далече .

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 07 яну 2012 11:58

http://www.novsport.com/news173902_1040.html
[offtopic]500 k. evra trygvate minus,bankata oshte q nqma[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 яну 2012 12:39

ако верно дължат 200 бона за старокин , който изигра един калпав полусезон за Левски , а при следващия трансферен прозорец се взима втори ляв бек за който не се знае какви пари са дадени , то Го*ньо би трябвало да се линчува . Сега остана и тоя Пинто да е същото менте като старокин и ше падна вече от смях .

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 07 яну 2012 13:46

Sisi 1914 написа:
TodorT написа:А защо не започнат да играят еднакво пред 10к+ и пред 1000 :roll: Няма ли тогава с добрите игри по-честичко да идват над 10к зрители.... :roll:

Щото мотивацията им е различна.
Много ясно, че при 10000 ще се раздадат на макс, а при 1000 ще играят мудно и ще чакат грешка на противникът си.
Такова е моето разбиране, за съжаление!
:cry:

И какво като бяхме с ЦСКА 15 000 и то на Герена,какво направихме??Паднахме...

Върни се в “Левски”