ReBorn1982 написа:Thsmith написа:Ми не, не се натискат за дребни бройки. Натискат се за това да не плащат цялата сметка в НАТО и партньорите им да съдействат с нещо полезно.
И да, докато се опитваш да минаваш тънката и да ги изтъргуваш, винаги ще получаваш шут в задника и ще си последен на опашката.
Аз ти цитирам факти и реални събития, ти ми пишеш някакви твои си свободни съчинения .....
Фактите са, че никога не сме били надежден партньор и винаги е трябвало някой да ни побутва. Изключвам може би времето при Командира.
Другото е твой прочит на нещата и разглеждане на международната политика като селски алъш вериш и опит за тарикатстване по Тошевски. Точно обратното на това, което е в основата на големите политици, убежденията!
ReBorn1982 написа:А знаеш ли, че точно "Сульо и Пульо" плащат милиардите за тия самолетчета ??!
Точно Сульо чака държавата да преразпредели нещо от някой друг, чака да вдигне минималната заплата, чака някаква далавера, а не плаща самолети. Чака някой да го спаси от робовладелците на летището и какви ли не дивотии, не е плащач обаче.