miro_rz написа:Martinez1948 написа:cskarcheto92 написа:Red_Neck написа:hydetoshi написа:Момчета ,започва "пролетния дял" на първенството. Първият мач е Верея-Лудогорец. Просто вижте ,как изглежда стадиона и после,който иска може да разсъждава на темата "какво по дяволите представлява българския футбол".
Пак, че Трейс не са ударили 4 пръста асфалт на терена
Пече се изненада от Стара Загора![]()
Цесекарче92 Вярваш ли си ? Не се безпокой второто млякото ще излязът в пъти по-демотивирани, слаби.. и ако това не помогне очаквам поне 3 скандални засади с по няколко метра в полза на лудогорбахче и една дузпа към края. Точно това ги прави шампиони 6-7г. После ако ще и в директните мачове да ги бием с 10:0 файда никаква.
И какво стана , какво от горе написаното позна ?
,,Точно това ги прави шампиони 6-7г.'' е вярно ! Не се напрегай ,,мой'' че само за този сезон мога да ти изредя толкова съдийска помощ която ви е изработила 15т. Ма ти си наглей няма проблем все пак аз влизам и в положението на бай киро след като само от евроучастието не стига да се закърпи бюджета са нужни и малко залози.
П.С аз съм наясно че в исторически план Софийските грандове са били в пъти по-толерирани спрямо всички останали в България. И тази ситуация с ,,новия зелен проект'' и неговия собственик пишман-армеец ни се връща ама такъв е живота.