Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Re: Ще има ли сурово наказание за Левски?

Мнениеот the_blue_fan » 10 мар 2013 18:08

drakon написа:
the_blue_fan написа:
фенове на ботяф

[offtopic]После да няма пак мрънкане за КЗЛ а кухорого турче обиждащо национален герой?[/offtopic]

Не се обиждаме от 17 годишни комплексарчета. Много са годинките без победа. Насладете се, че пак кой знае кога :cry:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 мар 2013 18:10

gargamel написа:
Има един сайт, google.com. Много е полезен. Пък и интересни неща показва, ползвай го от време на време. Също има и един друг YouTube, в него има клипчета и той може да е полезен... На мачът не можах да отида поради други причини, ако знаеш какъв ден бе вчера, може да се сетиш какви са част от тях, но като знам, че сте турци и опъвате турското знаме, едва ли ще знаеш... А и да те питам, може ли да имам приятели, които са били на мача и са ми казали какво е ставало или не може?

Знам какъв ден беше,знам и колко близо бяхме до трагедия точно на такъв ден!И да,твоите приятели те лъжат,първата ракета беше преди първия камък!

Абе нещо и от клиповете се вижда как ваши почват да се катерят по ограда, как един бяла качулка мята камък и чак тогава идва момента с ракетата...Та май не лъжат моите приятели, а едни жълти индивиди, които до вчера ревяха как лумпени и наркомани направили еди какво си, а днес - имало строшени говежди глави...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 10 мар 2013 18:12

http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-61532

Гледай каква любов между две пилета 8-)
ЛЕВСКИ СОФИЯ

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 10 мар 2013 18:12

Adramelech колко по ясно да ти се обясни следното- Първата сигнала ракета изстреляна срещу сектор с обикновени фенове,беше причината за всичко. Преди това нямаше ексцесии.Това ти го казвам като пряк свидетел. На теб какво са ти казали е друга работа,могат да ти кажат и,че твоите приятели са били на Луната. Гореспоменатото го пише в изявлението на полицията,по всички спортни медии и е подплатено с видео клипове. Е какво повече да коментирам. Казах ти да помниш поговорката- Който хвърля ракета, ходи с надута глава.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 10 мар 2013 18:14

the_blue_fan написа:
drakon написа:
the_blue_fan написа:
фенове на ботяф

[offtopic]После да няма пак мрънкане за КЗЛ а кухорого турче обиждащо национален герой?[/offtopic]

Не се обиждаме от 17 годишни комплексарчета. Много са годинките без победа. Насладете се, че пак кой знае кога :cry:

[offtopic]Ми това е твое мнение бе турче провокираш а после не искаш реакция -няма как да стане тази ![/offtopic]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 10 мар 2013 18:14

Трябва но едва ли някакво смешно наказание ще получат да отбият номера от БФС искам да ги накажат както Коринтианс 18 месеца без гостуваща публика но сме в България това няма как да стане.Но и Ботев също трябва да са наказани.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 мар 2013 18:17

sky1 написа:Adramelech колко по ясно да ти се обясни следното- Първата сигнала ракета изстреляна срещу сектор с обикновени фенове,беше причината за всичко. Преди това нямаше ексцесии.Това ти го казвам като пряк свидетел. На теб какво са ти казали е друга работа,могат да ти кажат и,че твоите приятели са били на Луната. Гореспоменатото го пише в изявлението на полицията,по всички спортни медии и е подплатено с видео клипове. Е какво повече да коментирам. Казах ти да помниш поговорката- Който хвърля ракета, ходи с надута глава.

И аз това се чудя, колко човека трябва да ви обяснят (че дори фенове на другите отбори), че преди сигналната ракета, се вижда как някакъв келеш с бяла качулка се засилва и мята камък, докато други келеши вече са качени на оградата? Полицията? Тази, която е от Пловдив, говори за мач на пловдивски отбор? Тази полиция ли? Че то по тази логика, защо ревете, че съдията бил от София, когато играете срещу Левски или ЦСКА? А и по-неадекватно изявление на полицията, не бях чел от много време!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 10 мар 2013 18:22

Adramelech написа:
gargamel написа:
Има един сайт, google.com. Много е полезен. Пък и интересни неща показва, ползвай го от време на време. Също има и един друг YouTube, в него има клипчета и той може да е полезен... На мачът не можах да отида поради други причини, ако знаеш какъв ден бе вчера, може да се сетиш какви са част от тях, но като знам, че сте турци и опъвате турското знаме, едва ли ще знаеш... А и да те питам, може ли да имам приятели, които са били на мача и са ми казали какво е ставало или не може?

Знам какъв ден беше,знам и колко близо бяхме до трагедия точно на такъв ден!И да,твоите приятели те лъжат,първата ракета беше преди първия камък!

Абе нещо и от клиповете се вижда как ваши почват да се катерят по ограда, как един бяла качулка мята камък и чак тогава идва момента с ракетата...Та май не лъжат моите приятели, а едни жълти индивиди, които до вчера ревяха как лумпени и наркомани направили еди какво си, а днес - имало строшени говежди глави...

Отказвам да споря с индивид,явно прекалил със субстанциите,които се пласират свободно в сектор б от софия запад :shock: След малко може и друг резултат от мача да "видиш" :)

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 10 мар 2013 18:22

Adramelech какво се вижда? Казвам ти,че всичко беше провокирано от сигнална ракета. Колко по ясно да ти се каже. Ти одобряваш ли утре детето ти да го обстрелват със сигнална ракета. Трябва да си пълен олигофрен ,целенасочено да стреляш хора с нещо с което си наясно ,че може да го убиеш.

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Мнениеот baigeorgi » 10 мар 2013 18:28

няма оправдания, другия път ще ви ебем двойно повече заради такива глупаци, които сега защитавате така ревностно :evil:

Върни се в “Ботев”